HJÄLP

Ni läsare, som läser! Ni är ju faktikst ganska många nu, HJÄLP MIG.
Vad ska hända?!




Kom med idéer till episode 44, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till..


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 43 HAWAII

- Nehe? Skrek hon.
Jag gick ut i korridoren och stängde igen dörren för att Emmy inte skulle vakna.
- Vad är det du vill? Sa jag och tittade på henne.
- Jag vill ha dig, jag vet att du älskar mig.
- Men för i helvete Jasmine, hur många gånger ska jag behöva förklara det här?!?! Jag hann inte prata klart för plötsligt känner jag Jasmines läppar mot mina. Det konstiga var att jag inte avsluta kyssen direkt heller, utan det var hon som gjorde.
- Ring mig, sa hon och gick iväg.
Helvete.. helvete helvete helvete.. Hur ska det här gå?!




JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vaknade nästa morgon av att Emmy stod i duschen, jag drog täcktet över mig för ljuset gjorde ont. Jag hade sån himla huvudvärk. Fast jag måste ju göra frukost.. Jag reste på mig och tog på mig min morgonrock och sen gick jag ut i köket och tog en alvedon. Sen tog jag fram bacon, ägg, rostbröd och kokade te.
Precis när allt blev klart kom Emmy ut i köket med morgonrocken på sig och en handduk runt håret.
- Godmorgon, sa hon och log stort.
- Godmorgon, mumlade jag fram.
- Har du tagit en alvedon? Jag mådde mycket bättre efter jag tog en, sa hon och log igen.
- Din röst.. Ekar i mitt huvud, sa jag och försökte le.
- Har du gjort frukost? Sa hon och himlade med ögonen.
- Ja precis, det har jag gjort, sa jag och log eftersom huvudvärken började släppa lite.
Vi satte oss ner och åt, Emmy prata på om hur roligt hon hade igår. Och vilka snälla människor Miley och Selena var.
- Du Emmy?
- Ja, varför låter du så allvarlig helt plötsligt?
- Igår.. När du hade somnat, då knackade det på dörren.. Det var Jasmine, hon skrek så mycket på mig att jag var tvungen att gå ut och stänga dörren. Hon sa ungefär "Jag vet att du älskar mig, du vill ha mig" Då svarade jag "Hur många gånger ska jag behöva förklara för dig att det är Emmy jag älskar!" Sen hann jag inte prata klart.. För hon kysste mig.. Sa jag och svalde hårt. Jag tittade upp på hennes ansikte och såg hur hennes leende försvann.
- Kysste du henne, eller kysste hon dig? Sa hon tyst.
- Hon kysste mig... Men jag avslutade den, sa jag tillbaka.
- Lovar du?
- Ja, jag vill inte såra dig, jag älskar dig Emmy.
- Okej.. Dåsa, sa hon och började le igen. What?! Det var konstigt..
- Menar du.. Att jag är förlåten?
- Absolut, bara du inte gjorde nånting och avslutade den, så förstår jag. Jag vet ju hur hon är.
- Jo. Juste, sa jag och skrattade.
- Förresten, jag kan inte fatta att vi åker hem i övermorgon! Det suger, jag vill vara kvar här.. Sa Emmy och tittade på mig.
- Jo.. Det har varit en.. Härlig resa, men ändå inte, sa jag och log. Hon tittade på mig och skrattade lite, sen fortsatte vi att äta. Helt plötsligt ringde min telefon, och jag tittade på displayen och såg bilden på mamma.
- Hej mamma!
- Justin?! Jag har fått hem två räkningar, en för skadestånd och sedan en för att ni trängde er in på privat mark?! Vad händer där borta?! Sa hon argt.
- Ehm, vi.. Hade vattenkrig på hotellrummet, sen hyrde vi en båt och åkte ut med den, och då stod vi på privat mark som sagt.
- Jaha..? Och hur ska jag kunna betala det här?!
- Mamma, ta pengar från mitt kassarskåp!
- Jaja.. Och förresten, vad är det jag läser i tidningarna.. Emmy är död?
- Nej. Eller jo, eller va?
- Ja det står så.
- Hon drunknade när vi var med båten.. Hon fasnade i ett nät när hon var ute och simma och vi solade på båten, sen kom det en manet och hon blev bränd på benet, ehm.. Så låg hon på sjukhus i två dagar, men hon är bra nu. Förutom att hon har lite nedsatt hörsel, men inte mycket...
- VA?! NI SKULLE JU TA DET FÖRSIKTIGT!
- Men.. Mamma bli inte arg.
- Jag är inte arg! JAG ÄR OROLIG FÖRSTÅR DU VÄL?!
- Jag förstår det.. Men.. Ah.
- Ge telefonen till Emmy nu!

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag satt och tittade på Justin när han pratade med sin mamma, hon lät inte glad. Och helt plötsligt ville hon prata med mig.
- Ja det är Emelie.
- Hej gumman! Hur är det? Sa hon och lät orolig.
- Jodå, väldigt bra faktikst, vi hade en gala igår, för mig! Det var röda mattan osv..
- Jo jag har läst det, om din nya låt! Den är bra!
- Tack Pattie!
- Jag ville bara höra hur det var med dig. Men hur tog Justin det hela egentligen? Sa hon och lät orolig igen. Jag tittade på Justin och vinkade att jag skulle gå ut på balkogen och prata. Jag gick ut och stängde dörren.
- Han tog det inte bra, han fick en blackout och minns ingenting bara att vi kom tillbaka till stan med båten och Ryan bar mig till ambulansen, han ska tydligen ha suttit kvar på bryggan i nästan ett dygn tills han gick till hotellet och drog för alla gardiner och la sig och sov, grät och sov. Han hade inte ens ätit, när jag kom hem grät han i sömnen, och han trodde att han var död först. När jag kom, men.. Ja, det var jobbigt, det var det.
- Nej men gud... Sa Pattie tyst.
- Men Pattie, vi kommer hem i övermorgon! Justin mår bra, jag lovar dig. Jag tar han om honom, jag älskar verkligen honom.
- Tack gumman. Han älskar dig med, och det gör jag också! Du är godhjärtad. Jag måste.. Samla tankarna nu, vi hörs sen! Hejdå.
- Ja, det gör vi! kram på dig.

Jag kom in och såg att Justin stod och plockade undan allting.
- Vad ska vi göra idag? Sa jag och log.
- Jag vet inte.. Bada, sola?
- Ja! Det låter bra.. Sa jag och sprang för att sätta på mig min bikini. Jag valde min svarta bikini och sedan tog jag på mig ett par shorts. Jag pakade ner grejer som man behöver, som musik och kokosoljan! Sen ringde jag Klara och bad henne ta med dom andra ner till stranden, hon sa okej och sen la vi på. Sen gick jag ut till Justin igen,
- Jag är klar! Vi tar disken sen, och förresten är vi på hotell så det fixar dom! Sa jag och log.
- Jaja.. Sa Justin och skrattade lite. Han packade ner frukt och juice sen sprang han och tog på sig sina badbyxor och så gick vi till stranden.
Det var egentligen inte så mycket folk alls, eller jo. Men bara vuxna nästan. Vi la oss i mitten och efter en stund kom Christian och dom andra.
- TJOOOOOOHOOO! Skrek Ryan som en tant.
- Du låter som en tant Ryan, skrek Justin.
- Hhahahahaahah! Ja det gjorde han, sa Klara och la fram sin handduk. 
Vi låg på stranden och pratade en stund och tog massor med bilder, det var mysigt. Det kom fram fans då och då och ville ta bilder. Det gjorde inte så mycket, det var bara mysigt.
- Jag älskar dig gumman, sa Justin och log. Sedan sprang vi ner till vattnet allihopa.


VAD HÄNDE MED KOMMENTARERNA? ;(

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 42 HAWAII

- Okej.. Nu är det alltså jag som ska sjunga själv! Det har jag gjort en gång förut, men inte för kändisar! Sa jag och skrattade, jag hörde hur publiken skrattade också. Sedan började min instrumentala låt och jag började sjunga, det gick så bra att jag dansade också! Det var helt awesome. När det var slut så möttes jag av större applåder än innan! Helt sjukt! Jag var så glad så jag stod och smilade så stort att det nästan gjorde ont. Jag gick ner på golvet och Miley och Selena kom emot mig och hoppade på mig.
- DU VAR GRYM TJEJEN! Skrek det båda och vi började skratta.




EMELIES PERSPEKTIV:

Jag Miley och Selena gick fram till baren och beställde en varsin drink, jag trodde inte dom var tjejerna som drack. Och speciellt inte Selena.
- Dricker ni tjejer? Sa jag förvånat.
- Nja.. Ibland, ikväll ska ju firas! Sa Selena och log.
- Det har du rätt i! Sa jag och skrattade lite.
Vi stod ett tag och drack upp våra drinkar, sedan beställde vi två till som rann ner ganska fort, sedan yttligare en till. Och jag märkte att det började snurra ganska mycket i mitt huvud, jag märkte även att Selena och Miley vinglade lite.
- Äh, här kan vi ju inte stå och hänga! Kom nu så drar vi ut på golvet och släpper loss! Sa Miley och drog i mig och Selena. Jag kände mig på danshumör och vi gick ut på golvet och dansade, först var det mer normaldans, om det finns något som heter så.. Sen spårade det ur och vi börja dansa mot varandra och alla stod och klappa händerna och skrattade.
- Okej, jag behöver en till drink! Sa Miley och drog oss i armen igen.
- Oh, jag med! Sa Selena.
- Räkna med mig också! Sa jag och log. Vi beställde tre drinkar till och hällde i oss dem. Undra vart Justin var förresten?
- Har ni sett Justin tjejer? Stammade jag fram.
- Naej.... Sa Selena och försökte sitta ner på stolen utan att vingla.
- Jag kommer snart, ska bara.. Leta efter han, sa jag och började gå bort mot dansgolvet igen. Jag ser att Ryan Christian Nattis och Klara sitter i ett hörn med Jonas Brothers och snackar. Jag forsätter bort genom klubben men hittar honom inte någonstans, jag måste ut! Jag började tränga mig igenom folkmassan och kom in i en gränd på baksidan, jag kände hur det vände sig i magen och jag spydde. Jag tittade mig runt men det var ingen där, tur! Jag tog upp min telefon och ringde till Justin, det gick några signaler innan han svarade.
- Emmy är det du? Vart är du? Sa han och lät orolig.
- Nej vart är du? Har inte sett dig på hela kvällen, sa jag som nu kände mig nyktrare efter att jag spytt en gång.
- Jag är i dj;båset med Usher.. Har inte sett dig, eller jo när du dansade sexigt med Selena och Miley, men sen försvann du.
- Jag är i gränden på baksidan.. Sa jag och samtalet bröts. Konstigt? Jag började titta mig oroligt runt ifall det närmade sig någon. Helt plötsligt slås dörren upp och ut kommer Miley och Selena och skrattar.
- Selena måste spy! Sa Miley och skrattade.
- Jodu, det har jag redan gjort! Sa jag och log.
- Du kommer må bättre efteråt, sa Miley och skrattade. Hon höll undan Selenas hår och sedan spydde hon. När hon spytt började hon få tillbaka sin normala färg.
- Välkommen tillbaka! Sa jag och skrattade.
- Jodu tack! Vi går in nu, kommer du? Sa Selena och tittade på mig.
- Nja.. Jag ska bara ringa ett samtal! Sa jag och log. Dem skrattade och sedan stängde dom dörren, jag satte mig ner på en trappa och kollade twitter. Flera fans hade redan skrivit att dem var glada över att se mig ikväll. Det värmde, det gjorde det verkligen.
Helt plötsligt slås dörren upp en yttligare gång och ut kommer Justin.
- Där var du! Hur mår du? Sa han och gick fram till mig.
- Jo tack du, bara bra just nu, sa jag och log.
- Har du druckit mycket? Sa han och tittade på mig.
- Nja.. Sådär, dudå? Sa jag.
- Nja, samma ungefär.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi stod och prata en stund och sedan gick vi in tillsammans, klockan närmade sig halv ett på natten, fast jag var inte ett dugg trött. Emmy bestämde sig för att gå runt och mingla lite, sedan ville hon åka hem. Hon gick runt och prata med nästan alla, sen blev hon trött så vi gick till Ryan och dom andra och fråga ifall dom skulle med till hotellet, dom sa att de skulle stanna ett tag till och sedan ta taxin hem. Vi sa hejdå till alla och Emmy fick Miley och Selenas nummer.

När vi kom tillbaka till hotellet bar jag upp Emmy till rummet, hon var så himla trött så jag hjälpte henne av med klänningen och bäddade ner henne i sängen, hon somnade direkt. Jag pussade hennes panna och sedan bestämde jag mig för att göra nån form av mat i köket på rummet. Det fick bli stekt ägg och bacon, jag var så himla hungrig!
När maten var klar passade jag på att titta twitter samtidigt som jag åt, och många hade skrivit och tackat för ikväll. Sen hade även många fans skrivit att det var roligt att se mig och Emmy så lyckliga tillsammans. Jag log och skrev en tweet och sedan stängde jag ner datorn. Jag skulle precis ta av mig mina kläder och lägga mig så knackar det tyst på dörren. Jag smyger upp och öppnar och får se Jasmine stå där.
- Hej! Varför bjöd ni inte mig på festen?
- Eh... Det var Emmys gala, i hyllning till henne? Sa jag förrvirat.
- Jaha.. Den bitchen.
- Lägg av Jasmine. Jag orkar inte med det här just nu.
- Nehe? Skrek hon.
Jag gick ut i korridoren och stängde igen dörren för att Emmy inte skulle vakna.
- Vad är det du vill? Sa jag och tittade på henne.
- Jag vill ha dig, jag vet att du älskar mig.
- Men för i helvete Jasmine, hur många gånger ska jag behöva förklara det här?!?! Jag hann inte prata klart för plötsligt känner jag Jasmines läppar mot mina. Det konstiga var att jag inte avsluta kyssen direkt heller, utan det var hon som gjorde.
- Ring mig, sa hon och gick iväg.
Helvete.. helvete helvete helvete.. Hur ska det här gå?!


WOW vad dåligt inlägg, jag har sånt hjärnsläpp just nu att jag inte kommer på alls vad jag ska skriva.
I morgon blir det bättre med inlägg förstås.

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 41 HAWAII

- Vad är det här?! Sa jag och tittade på honom undrande.
- Det är en pressent, från mig till oss! Sa han och kysste mig panna. Jag log lite och sedan öppnade jag, där i låg ett svart och ett vitt armband med ett hjärta på.
- AW! Sa jag och kysste honom.
- Nu ser alla att det verkligen är vi, sa han och satte på sig det svarta armbandet. Jag satte på mig det vita och det passade perfekt.
- Jag älskar dig! Vetu det? Sa jag och kysste honom igen.
- Ja, och jag älskar dig med! Sa han och tog min hand.
Vi gick ut i korridoren och mötte upp Christian och dom andra, ikväll ska det dansas!





EMELIES PERSPEKTIV:

När vi kom ner i lobbyn blev det ändrade planer, vi bestämde oss för att äta på hotellet och sen gå ut och dansa. Vilket inte gjorde mig så mycket, jag dansar bättre med mat i magen!
- Vi kommer äga ut alla! Sa Klara och puttade mig lätt i sidan.
- Om vi kommer! Sa jag och blinkade till henne.
- Förresten, jag fick ett sms från Miley, Selena, Demi, och Sterling Knight. Dom är här på Hawaii tydligen, och kommer också till klubben ikväll! Det är någon gala av nått slag, sa Justin och log.
- VA?! VARFÖR HAR DU INTE SAGT DET INNAN?! TÄNK OM DET ÄR RÖDA MATTAN.. OCH JAG SER UT SÅHÄR?! Skrek jag.
- Ja det är röda mattan.. Sa Justin förrvirat.
- VA?! OCH VI SER UT SÅ HÄR! Skrek jag, Klara och Nattis samtidigt.
- Tjejer, ni är grymt snygga. Ni kommer vara snyggast på hela festen! Sa Ryan och Christian. Justin stod och nickade och höll med killarna.
- Tjejer, kommer ni ihåg när vi såg Starstruck första gången..? Tänk om Sterling Knight är så som han är i filmen.. awwwww, sa jag och himlade med ögonen. Nattis och Klara gjorde också det.
- Hallå? Vi står här.. Sa Justin och tittade på oss med ledsna ögon.
- Ja.. Men.. Sterling Knight.. Han är så snygg! Sa Klara och började hoppa upp och ner.
- Äh lägg av.. Mumlade Christian.
- Men det är du också älskling, sa hon och kysste Christian. Han började genast le igen, och vi alla börja skratta åt hur dum han såg ut.
- Är det säkert att jag är tillräckligt fin för att gå på röda mattan..? Eller ska jag ha min långklänning från Chanel som du köpte till mig? Sa jag och tittade på Justin.
- Du har på dig vad du vill, du är fin så som du är nu! Men.. Röda mattan är inget dagis, det är hårt. Därför föreslår jag att vi alla går upp till Emmy så byter vi om, Ryan och Christian ni får låna kläder av mig.. Annars blir ni klassade i lägre klassen, pressen är hård.. Sa Justin och tittade ner.
- Vänta du.. Är det papparazzis där?! Sa jag och såg framför mig hur jag stod och posade framför dom.
- Ja, sa Justin och började le igen.
- MEN KOM DÅ! UPP PÅ RUMMET OCH BYT OM! Skrek jag och började springa mot hissen.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag hade fått veta idag att det var värsta galan, eller nej. Jag ljuger, det är en gala i heder till Emmy. Vad hon klarat sig igenom och hennes kommande framtid. Jag är stolt över att hon är min, Miley tyckte till och med om henne låt. Sen var det självklart mer kändisar där, men det ville jag inte berätta. Jag var så sjukt taggad över överraskningen att jag kunde knappt hålla mig för att berätta. Så när tjejerna gick först in i hotellrummet drog jag tag i killarna och ställde oss en bit bort.
- Killar... Förlåt att jag inte berättat tidigare, men jag fick veta igår, eller jag ringde igår och planerade det här, det är en gala för Emmys nya låt. En hyllning till henne, det var inte billigt men det var värt det! Sa jag och smilade.
- VA?! SKÄMTAR DU?! FAN VAD HÄFTIGT! Skrek Ryan så jag var tvungen att lägga handen för hans munn.
- SSSHHH idiot! hon vet ingenting, sa jag och skrattade lite.
- Aja fett coolt! Sa Christian, sedan började han springa.
- Vad håller du på med?! Skrek både jag och Ryan efter honom.
- Jag ska ha Justins g-star jeans! Skrek han och fortsatte springa in i rummet.
- NEJ! Skrek både jag och Ryan och började springa vi med. När vi kom in så började vi asgarva, jeansen satt väldigt stort på honom, han såg ut som en luftballong!
- AHAAHAH, Christian.. Jag tror du får låna mina gamla G-star, dom är försmå, sa jag och tog fram dom ur väskan. Han mumlade nånting och tog av sig jeansen och jag satte på mig dom. Perfekt outfit. Nu ska jag bara ha min skinjacka som det står Bieber på.. Jag började leta runt och till sist hittade jag den inne på toaletten upphängd på en galje. Jag tog på mig den och sedan gick jag ut och fick se tjejerna i tre fina långklänningar, och Emmy såg såklart fantastiskt ut.
- Shit vad snygga ni är! Sa jag och log mot dem.
- Du med! Sa Klara och gick till Christian som satt i soffan och spelade x-box.
- Om vi ska hinna äta så ska vi dra nu! Sa jag och gick och stängde av tvn. Christian suckade men gick med på att gå och äta.

Vi kom ner i resturangen och beställde mat, Emmy satt och prata om hur det skulle vara att gå på en gala osv.. Ryan och Christian satt bara och flinade, jag sprakade till Christian lätt på benet för att han inte skulle avslöja nånting.
- AJ!
- Shhhhhh, sa jag och tittade på honom. Han nickade och fortsatte äta av sin mat.
När vi alla var klara så gick vi ut till limmon som väntade, det skulle bli sjukt kul att se Emmys min när vi kom fram. Vi drack ett glas champange i limmon, mer hann vi inte dricka för vi kom fram. När Emmy tittade ut genom fönstret tappade hon hackan, det var både fans och kändisar som stod där och sen var det stora affischer på Emmys skivomslag.
- V-v-vvvarför.. Till.. Mig? sa hon och fick tårar i ögonen.
- Ja.. Miley kom på idén. Hon tycke om din låt så mycket så hon och jag fixade galan på bara en dag! sa jag och log.
- Jjjag vågar inte gå ut! Sa hon och log osäkert.
- Jo kom igen nu! Sa Christian och log, tjejerna också. Jag tog Emmys hand och vi gick ut från bilen.
- Le in i kamerorna bara så blir allt bra, viskade jag i hennes öra. Hon log mot mig och kramade om min hand hårdare. Fansen börja skrika och sjunga på Emmys låt. Det kändes lite konstigt för mig också, jag brukar vara van att sånt här händer mig. Vi började gå på röda mattan och blixtrarna kom från alla håll och kanter. Christian och dom andra gick bakom oss och höll på och larva sig framför kameran.
- Hej! Vi är från en tidning! Skulle vi få intervjua dig?! Sa en tjej och sträckte fram en mickrofon. Emmy tittade osäkert på mig men jag nickade och sedan ställde hon sig vid tidningsfolket och pratade. Jag gick bort till Selena och hälsade.

EMELIES PERSPEKTIV:

Det här var.. Wow, overkligt. Allt var för mig..
- Först måste vi bara fråga om ditt och Justins förhållande, hur är det?
- Det är perfekt, han är verkligen en riktigt gentleman, sa jag och log stort.
- Det sägs att du var med om en olycka här om dagen, stämmer det?
- Ja, jag drunknade och låg på sjukhus i två dagar. Men det är över en vecka sen det hände, sa jag och log.
- Ojdå! Hur tog Justin det hela?
- Han blev deprimerad såklart..
- Jo det förstår vi.. Hur kändes det när du släppte låten kort där efter..?
- Det var nog det som fick mig tillbaka på benen igen, och med Justins hjälp såklart.
- Åh! Har du blivit jagad av fans enu? Sa kvinnan och blinkade.
- Ja faktikst! Förvånatsvärt mycket..
- Du bor i New York, och var en helt vanlig tjej.. Hur känns det att Justin har gjort allt det är för dig?
- Underbart! Bättre kille kan man inte hitta, han är guld rakt igenom. Kvinnan log och sedan tackade hon. Jag gick till andra sidan mattan och skrev några autografer och sedan såg jag att Justin vinkade åt mig att komma. Jag gick dit och såg att han stod och pratade med Miley och Selena.
- Hej gumman! ÅH, vad roligt att äntligen få träffa dig! Sa Miley och krama mig.
- Detsamma! Sa jag och log stort.
- Din låt är helt awesome! Sa Selena och log mot mig.
- Tack så mycket! Sa jag och log enu större.
- Kom, vi tar några bilder tillsammans! Sa Miley och drog i mig och Selena. Vi gick bort och ställde oss vid en vägg fylld med bilder på mig och posade. Vi tog säkert 100 kort kändes det som, när vi var klara gick tjejerna in och så kom Justin och tog lite bilder med mig, kyssbilder såklart.. Papparazzizarna blev galna och knäppte hur mycket bilder som helst. Vi skrattade åt dom lite och sedan gick vi in i den stora byggnaden.
- Wow älskling! Det där var fantastiskt! Jag skulle kunna gå på röda mattan varje dag, sa jag och kysste honom.
- Haha! Nu var det din egna röda matta också, sa han och log. Jag tittade mig omkring och fick syn på alla möjliga kändisar.
Miley, Selena, Demi, Jonas Brothers, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Zac Efron osv.. Helt plötsligt kände jag armar runt mig och någon bar upp mig.
- USHER! HEJ! Skrek jag och kramade om honom hårt.
- Hej tjejen! Grym fest du har här, sa han och log stort.
- Ja.. Jag har inte riktigt hunnit smälta att det är min fest! Sa jag och skrattade.
- Haha! Förstår det, nej men nu måste jag gå till baren där och ta en drink eller två! Vi ses senare, sa han och släppte ner mig. Jag log mot honom och sedan vände jag mig mot Justin och tog hans hand och gick ner för trappan, när vi gick ner för trappan till dansgolvet kom det stora lampor på oss och alla vände sig om och klappade händerna, precis som på film!
- Där är det lyckliga paret! Som ska sjunga en låt ikväll! Och självklart ska Emelie sjunga sin egen låt efteråt också! Sa någon i en mickrofon, jag tittade mot dj;bordet och upptäckte att Usher stod där och log.
- Ska vi sjunga?! Sa jag nervöst.
- Ja! Vi kör pray, som vi brukar, sa Justin och kysste mig. Jag tänkte tillbaka på de gånger jag sjungit med honom, och det hade alltid gått bra. Det skulle det göra nu med, bestämde jag mig för. Vi gick upp på scenen och Justin började spela på pianot, visst var jag lite nervös med tanke på att min röst nyss blivit någolunda normal efter olyckan. Men allt gick super bra! Och vi möttes av stora applåder. Helt plötsligt gick Justin ner från scenen och nu var det tydligen jag som skulle sjunga, som tur var hade jag lärt mig texten ganska nyligen.
- Okej.. Nu är det alltså jag som ska sjunga själv! Det har jag gjort en gång förut, men inte för kändisar! Sa jag och skrattade, jag hörde hur publiken skrattade också. Sedan började min instrumentala låt och jag började sjunga, det gick så bra att jag dansade också! Det var helt awesome. När det var slut så möttes jag av större applåder än innan! Helt sjukt! Jag var så glad så jag stod och smilade så stort att det nästan gjorde ont. Jag gick ner på golvet och Miley och Selena kom emot mig och hoppade på mig.
- DU VAR GRYM TJEJEN! Skrek det båda och vi började skratta.


Awesome! Kommentera nu då :)

JB TÄVLING



Justindrewbieber bloggen har anordnat en grym tävling tillsammans med CDON.COM.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN.
Du har värsta grymma chansen att vinna snygga priser! Jag är med och tävlar såklart! Var det du med!

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 40 HAWAII

- Ahahahahha ja! Sa Emmy och skrattade.
- Gud jag har saknat er! Sa Nattis och kramade om oss.
- TJEJER VET NI?! Sa Emmy och tjejerna ställde sig i en ring.
- MIN SINGEL HAR REDAN SÅLT 2000 EXEMPLAR! JAG ÄR KÄND!
När Emmy sa det började dom hoppa och skrika som galningar.
- AH, jag kan inte fatta att du är känd! Sa Nattis emellan hoppen.
- INTE JAG HELLER! Skrek klara lite mer hyper.
Vi killar stod bara och skrattade, och efter en stund så lugnde dom ner sig och vi gick runt och kollade på saker. Som sagt, efter regn kommer solsken.




JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag gick ifrån dom andra en stund för att hitta armband till mig och Emmy. Hoppas bara hon inte får reda på att jag och Jasmine hade samma armband när vi var här.. Det tror jag inte, det var längesen. Dessutom gillar jag inte Jasmine. Längre. Efter en stunds letande hittade jag dom perfekta, ett vitt med ett hjärta på till Emmy, sen ett likadant till mig fast svart. Dom slog in det fint, sedan tackade jag och betalade. Jag la ner det i min fika och började gå en bit.
- Hej lover! Vart har du varit!? Sa Emmy som hoppade upp på min rygg, de andra kom efter henne.
- Jag.. Skulle fixa en sak, tänkte att vi alla skulle ut och äta ikväll! Sa jag och log stort.
- Ja! Gud vad roligt, vi går till en dansklubb eller nått, sa Nattis och log.
- Är det så bra idé..? Sa Christian och tittade mot Emelie.
- Ja! Snälla, jag lever ju? Sa Emmy och skrattade.
- Exakt! Ikväll ska vi ha roligt! Sa jag och kysste Emmy.
- Men, då måste jag sticka iväg och hitta en outfit för ikväll! Hänger ni med tjejer? Sa Emmy och himlade med ögonen.
- Absolut! Killarna får klara sig själva, sa Nattis och log stort. De började gå en bit då jag sprang ikapp.
- Emmy här, ta lite pengar.. Jag vill köpa outfiten till dig, sa jag och log. Jag såg hur hon tvekade först, sen kysste hon mig.
- Tack! Ses sen.
Vi killar gick runt för att hitta en outfit också, men vi hittade ingenting. Det är egentligen inte så viktigt.

EMELIES PERSPEKTIV: 

Efter en stunds letande hittade vi den perfekta outfiten! En svart kort klänning och en jeansjacka, det satt perfekt och var sommrigt och snyggt!
- Perfekt! Sa Nattis när vi började gå mot hotellet för att göra oss i ordning.
- Vadå? Sa Klara och såg frågande ut.
- Vi hittade den perfekta outfiten? daaah, sa Nattis och skrattade. Jag kunde inte heller låta bli att skratta. Helt plötsligt hör vi skrik bakom oss, vi tittade runt men såg inte Justin någonstans.. Sen tittade vi bak och såg både killar och tjejer tränga sig fram emot oss.
- EMEEELIIEEE!
- Du.. Emmy? Dom skriker på dig.. Vi springer.. NU! Skrek Klara och börja springa. Jag började också springa, samtidigt som jag skratta. Det här var ju sjukt.
- DOM KOMMER SPRIIIING! Skrek Nattis samtidigt som hon var anfådd och skrattade.
- AAAAAAAAAAAAH! Skrek Klara.
- Vänta.. Sa jag och stannade. Dom är faktikst mina fans, sa jag och stannade. När jag stannade kom det fram hundratals människor och ville ta bild och prata.
- Din låt är grym! åh, du är awesome! Sa en kille som stod brevid mig när jag skrek en autograf på en tjejs arm. När jag pratat en stund med alla och skrivit autografer och sådär så gick dom. Jag tittade bort mot Nattis och Klara och såg att dom satt ner och sov, jag tittade på klockan och upptäckte att jag stått här i mer än en timme. SHIT!
- Nattis... Sa jag och sparkade lite lätt på hennes fot.
- Ah... Sa hon och öppnade ögonen.
- Vi måste gå tillbaka, vi ska äta om en timme, sa jag och skrattade.
- Emmy, det där var det sjukaste jag någonsin varit med om, sa Klara och gäspade.
- Jag med! Sa jag. Men jag var ändå så lycklig, dom var mina fans..

När jag kom in i hotellrummet så stod Justin framför spegeln och fönade håret.
- Oj, du ser slut ut! Vad har hänt? Sa han och tittade på mig.
- Det konstigaste.. I hela mitt liv, har nyss hänt! Sa jag och la mig på golvet.
- Berätta! Sa Justin och satte sig på mig.
- När vi gick hem, så kom det hundratals killar och tjejer och bara skrek. Jag började titta efter dig, men du var inte ens i närheten. Så vi börja springa. Sen upptäckte jag att dom var mina fans, så jag stod en timme och prata och skrev autografer och tog bilder.. Sa jag och tittade upp i taket.
- AHAHAHA! Gumman, sa Justin och kysste mig, sen gick han av mig igen och gick och klädde på sig.
Jag reste på mig för att gå och duscha, jag tog med mina kläder och hårfönen in på toaletten och låste dörren. När jag duschat klart gick jag ut på mattan och torkade mig med handduken, sedan satte jag på mig mina underkläder och blåste håret, jag är så glad över att jag har självplatt hår! Sen satte jag på mig klänningen och jeansjackan. Jag tänkte precis gå ut när jag kom på att lite smink ska jag ha! Jag sminkade mig lätt och sedan gick jag ut. Justin stod och tittade på mig, det såg ut som han skulle tappa hackan!
- WOW! Vad läcker du är babe, sa han och la händerna runt mig och kysste mig.
- Det är du som är! Kom nu, sa jag och drog honom i armen.
- Nej vänta! Jag har nånting åt dig! Sa han och sprang iväg till sina badbyxor och tog upp en liten påse, han log världens smile mot mig.
- Vad är det här?! Sa jag och tittade på honom undrande.
- Det är en pressent, från mig till oss! Sa han och kysste mig panna. Jag log lite och sedan öppnade jag, där i låg ett svart och ett vitt armband med ett hjärta på.
- AW! Sa jag och kysste honom.
- Nu ser alla att det verkligen är vi, sa han och satte på sig det svarta armbandet. Jag satte på mig det vita och det passade perfekt.
- Jag älskar dig! Vetu det? Sa jag och kysste honom igen.
- Ja, och jag älskar dig med! Sa han och tog min hand.
Vi gick ut i korridoren och mötte upp Christian och dom andra, ikväll ska det dansas!


Förlåt för kort inlägg! Men måste fixa lite grejer nu! Mera inatt eller i morgon.
Förresten, vilka läser fortfarande?! :D

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 39 HAWAII

- Jag trodde du var död.. Sa han och jag kände hans tårar som föll ner i mitt knä.
- Jag skulle aldrig lämna dig Justin, sa jag och kysste honom.
- Jag tänkte.. På den gången jag överraskade dig på din uppvisning.. Sa Justin och tittade på mig med tårfyllda ögon.
- Ja.. Sa jag och försökte le, jag visste inte vad jag skulle svara, och dessutom grät jag för mycket.
- Du sjöng, When I look at you, det är våran låt Emmy. Våran.. Jag.. Jag älskar dig, och det var mitt fel att det blev såhär.. Sa han och grät enu mer.
- Nej Justin.. Det var en manet som brände mig, och jag fasnade när jag ville simma, det var inte ditt fel. Sa jag och la mig ner. Han tittade på mig en stund och sedan la han sig också ner.
Vi låg och tittade på varandra ända tills ljuset lös in genom gardinerna. Han är min, han är verkligen min och ingen annans.



Emelies outfit hon tog på sig efter duschen.

EMELIES PERSPEKTIV:

Dagarna gick och allt börja bli som vanligt igen, i början hade knappt Justin vågat titta på mig. Han mådde dåligt och tyckte att det var hans fel, men efter fyra dagar mådde jag mycket bättre och Justin med. Det var bara 4 dagar kvar tills vi skulle hem, och det kändes som jag inte hade hunnit med nånting.
- Kan vi inte åka och shoppa idag? Jag vill inte sitta instängd här mer, sa jag och reste mig från soffan. När jag sa det lös Justin upp som en sol.
- Ja! Gud.. Jag behöver också få komma ut härifrån, sa han och ställde sig upp och drog bort gardinerna. Det gjorde nästan ont, eftersom jag inte mött solen på länge.
- Jag lånar din dator lite snabbt, sa jag och gick bort till sovrummet för att hämta den.
- Gör det! Jag hoppar in i duschen, sa Justin och gick till badrummet. Jag log mot honom innan han stängde dörren, sen tog jag datorn och gick ut på balkongen. Jag öppnade twitter och blev förånad över alla tweets jag fått, först var det om singeln och sen var det folk som sa att de grät hela dagarna för min och Justins skull, jag antar att min olycka hade spridits sig, jag tittade runt lite på internet och hittade förvånatsvärt mycket bilder på Ryan vid bryggan när han bar vid mig, jag satt en stund och tittade på bilderna som fanns, sen kom en bild på Justin när han satt på bryggan och gungade så som Klara sa, det var hemskt.. Det vände sig i magen på mig när jag såg bilden. Han var likblek och han såg så ledsen ut att jag var tvungen och stänga datorn och springa in i badrummet. Även fast jag hade kläder på mig så slet jag upp ducshdraperiet och kastade mig i hans famn.
- Emmy hur är det? Sa han utan och bry sig om att han stod helt naken och jag kom upprörd med kläder och kastade mig in i duschen.
- Jag har sett bilder.. Från min olycka, det var en på dig... Sa jag och grät.
- Ja..? sa han och höll om mig hårdare.
- Du, det såg ut som du skulle ta livet av dig.. Du var helt blek, helt sönder. Tänk om du gjort det, och jag vaknade upp.. Tänk om du lämnat mig, sa jag och grät enu mer. Jag kände hur han kramade om mig hårdare och sedan tittade han på mig.
- Sanningen är.. Att på bryggan, jag fick en blackout. Så jag minns faktikst ingenting egentligen, bara att vi såg en människa ligga på rygg i vattnet, och jag drog upp dig och såg att det var du. Sen minns jag bara att jag såg ambulansen åka iväg. Hur vi kom till stan vet jag inte, men jag vet att jag tänkte ta livet av mig.. Emmy, förlåt, sa han och tittade mig djupt in i ögonen.
- Vi pratar.. Inte mer om det här, får jag duscha med dig? Snyftade jag fram.
- Det gör du redan, fast du kanske ska ta av dig kläderna, sa han och skrattade lite.
- Jaja.. Sa jag och skrattade jag med.

Efter vi duschat så klädde jag på mig jeansshorts och en vit skjorta. Justin satte på sig ett par badshorts och sedan en v-ringad t-shirt. Han var så snygg så jag höll på att smälta.
- Kan jag gå såhär? Sa han och tittade på mig.
- Absolut älskling! Sa jag och log.
Jag gick fram till spegeln för att fixa mitt hår då jag bröt ihop igen. Jag la mig på golvet vid spegeln och grät.
- Gumman vad är det!? Sa Justin och sprang fram till mig. Har du ont?! Sa han när han satt brevid mig på golvet.
- Nej.. Men jag kan inte ens ha shorts längre, titta på mitt hemska ärr på benet, sa jag och pekade.
- Men älskling.. Kom! Sa han och la mig i hans famn. Efter en stund av tårar så mådde jag bättre, och tänkte "vafan, spela roll.. Jag vet folk som har värre.. Och jag har ju aldrig skämts över ärret på min arm"
-
Vi överaskar dom andra! Jag har inte hört av dom på 6 dagar nu.. Sa Justin och log samtidigt som han såg besviken ut.
- Jag har inte hört av dom på fyra! Men kom nu, sa jag och tog hans arm.
Vi gick ut i korridoren och sparkade till på först Ryan och Nattis dörr, sen sprang vi till Christians och Klaras dörr, vi ställde oss vid mitten av dörrarna och väntade på att dom skulle öppnas. Helt plötsligt slits båda dörrarna upp, och när Christian och Ryan får syn på oss så hoppade dom på oss.
- FAN! VAD OROLIG JAG VART!!! AH! Skrek Ryan och pussade på oss.
- AHAHHAHAHA Ryan tare lungt, sa jag och skrattade.
- Hör du! Hon skrattar! Sa Christian och tittade på Ryan. När Christian sa så, så började även Justin skratta.
- ÅH BROOOOOO! Vi trodde du.. Var en zombie! Sa Christian och log mot honom.
- Hahahhahaha jag har saknat er killar! Sa Justin och krama om dom båda.
- Vart är tjejerna? Sa jag och tittade in i Ryans rum.
- Dom är nere på stan, de skulle handla lite tror jag..
- Vi drar dit! Gå in och sätt på er lite mer passande kläder? Sa jag och tittade på deras morgonrockar.
- Tycker du inte att vi kan gå såhär? Sa Christian och blinkade.
- Nej, då får ni gå själva! Sa Justin och log stort. Han var verkligen tillbaka, och det är jag glad över.

JUSTINS PERSPEKTIV:

När alla bitar äntligen föll på plats så kände jag mig som mig själv igen. Vi stod ute och vänta på Ryan och Christian då min telefon ringde.
- Ah, Justin?
- Tja mannen! Det är Usher, jag har Scooter med mig också.
- Tja fan!
- Vi måste bara fråga, hur mår Emmy?
- Hon mår fint! Vi ska ner på stan nu.
- Så hon är inte död?!?! Sa Usher och pusta ut.
- Nej, men hon va.. Typ.
- Oj. Shit, men.. då kanske det här låter bra.
- Vadå? Sa jag och spärrade ögonen.
- Emelies singel som släpptes för 4 dagar sen, har redan sålt 2000 exemplar! När ni kommer hem blir det skivsangering som gäller!
- VA SKÄMTAR DU?!?!? Sa jag och sken upp, jag tittade på Emmy som såg ut som ett frågetecken.
- Nej det gör jag inte! Ge luren till Emmy så får jag säga det, sa Usher och lät lycklig.
- Ah vänta..

EMELIES PERSPEKTIV:

- Hallå det är Emelie?
- Hej gumman hur äre?
- ÅH, Hej Usher! Det är bättre tack, min röst har kommit tillbaka, sa Emmy och log.
- Bra! För att.. När du kommer hem, ska du på skivsangering!
- Va?! Vad menar du..? Sa Emmy och såg förväntansfull ut.
- Sen din singel kom ut för fyra dagar sen, så har den redan sålt 2000 exemplar! Det är sjukt bruden! DU ÄR KÄND!
- OMGASH!! USHER TACK! TACK SCOOTER OCKSÅ! ÅH.
- Bra att du blev glad, vi måste kila nu, men kom ihåg, efter regn kommer solsken!
- Efter regn kommer solsken.. Ah, hejdå! kram.

JUSTINS PERSPEKTIV:

När Emelie la på kastade hon sig runt min hals.
- JUSTIN! JAG ÄR KÄND!! Skrek hon så jag fick ont i örat.
- Jag vet älskling! Det här måste vi fira!
Precis när jag sa det kom Christian och Ryan ut som frågetecken.
- Varför skriker ni för? Sa Ryan.
- JAG ÄR KÄND! MIN SINGEL SOM KOM UT FÖR 4 DAGAR SEN, HAR SÅLT 2000 EXEMPLAR!!!! Skrek Emelie och började hoppa upp och ner.
- MEN GUD!!!! DET MÅSTE VI FIRA! Skrek Christian och började hoppa han med.

Vi kom ner på stan och började direkt leta efter Nattis och Klara, efter en stund såg vi dom borta vid ett stånd med väskor. Vi smög fram allihopa och sedan hoppade vi på dom. Först regerade dom inte på mig och Emmy, men när dom såg att det är vi började dom skrika.
- AAAH! GUD! NI LEVER! Skrek Klara och kramade om oss båda.
- Ahahahahha ja! Sa Emmy och skrattade.
- Gud jag har saknat er! Sa Nattis och kramade om oss.
- TJEJER VET NI?! Sa Emmy och tjejerna ställde sig i en ring.
- MIN SINGEL HAR REDAN SÅLT 2000 EXEMPLAR! JAG ÄR KÄND!
När Emmy sa det började dom hoppa och skrika som galningar.
- AH, jag kan inte fatta att du är känd! Sa Nattis emellan hoppen.
- INTE JAG HELLER! Skrek klara lite mer hyper.
Vi killar stod bara och skrattade, och efter en stund så lugnde dom ner sig och vi gick runt och kollade på saker. Som sagt, efter regn kommer solsken.


NAW! KOMMENTERA :D


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 38 HAWAII

Jag drog upp kroppen på båten, som var alldedes vit. Jag vände på den och såg ansiktet, hela min kropp frös till is, jag kände tårarna rinna, men jag kände inte att jag var ledsen. Jag såg allting vi gjort tillsammans framför mig, samtidigt som jag såg Ryan och Christian springa omkring på båten, Klara gjorde mun mot mun metoden.
- JUSTIN VAKNA DÅ!!! DU MÅSTE KÖRA IN BÅTEN TILL STAN!!!! Skrek någon i mitt öra. Jag gjorde som han sa, men jag visste inte alls vad jag gjorde. Det var som att vara hypnotiserad.
- Emmy vakna, vakna emelie... Hörde jag Nattis viska.
Det här är mitt fel, jag betede mig som en idiot, änu en gång har Jasmine förstört allt..




JUSTINS PERSPEKTIV:

När vi kom in till stan så gick jag sakta efter Ryan och dom andra som skrek på hjälp. Jag förstod ingenting. Allt var overkligt, var det här slutet? Jag ville inte mista min Emmy.. Och allt var mitt fel. Jag förstod faktikst ingenting, om jag ska va ärlig.

RYANS PERSPEKTIV:

Justin var i chocktillstånd, vilket jag kan förstå. Han var helt hypnotiserad, därför fick vi andra hjälpa Emmy innan det var försent. Hennes puls var väldigt svag. Jag och Christian försökte trösta Klara och Nattis så gott det gick, men först var vi tvunga att hitta hjälp.
- Där borta är en kille! Vänta.. Skrek Christian och sprang efter honom. Jag sprang så fort jag kunde, jag höll fortfarande i Emmy.
- Killen har ringt en ambulans, den är påväg! Skrek Christian och vinkade mot oss att komma fram till gatan. Vi ställde oss och vänta, fast inte alls länge. Ambulansen kom redan efter 5 minuter. Justin satt kvar på bryggan och gungade sakta fram och tillbaka. Vi bestämde oss för att låta honom va, och komma tillbaka senare. Nu var det viktigast att få Emmy att klara sig. Vi alla hoppade in i ambulansen och åkte till sjukhuset. Nattis satt och skakade och jag höll om henne. Jag älskade verkligen Nattis, och det gjorde ont i mig att se henne såhär.
Vi kom fram till sjukhuset och dom tog direkt Emmy till opration eller något sånt, vi förstod inte riktigt vad dom sa någon utav oss.
- Vart är Justin? Sa Klara som nu hade lugnat ner sig lite eftersom vi äntligen hade fått Emmy till ett sjukhus.
- Han sitter kvar på bryggan.. Sa jag.
- Tänk om han gör något?! Sa Nattis från ingenstans.
- Nej, jag känner Justin. Han gör ingenting, sa jag och hoppades på att jag hade rätt.

NÄSTA DAG/RYANS PERSPEKTIV:

Vi fyra vaknade upp på dom hårda stolarna av att en doktor kom ut.
- Hej, jag heter Dr. Rephl, och jag har både bra och dåliga nyheter.
- Jaha.. Kan du berätta ganska fort, vi.. Vi är.. ja.. sa jag och tappade bort vad jag skulle säga.
- Jovisst, jag förstår. Emmy klarade sig! Ni hann precis i tid. Men hon var dock medvedslös ett ganska långt tag, vilket kan ha fått henne att få dålig syn eller hörsel.. Från början trodde vi att minnet skulle vara helt borta, men när vi gjorde en hjärnrötgen så hittade vi absolut inget fel, något höll henne vid liv fast hon praktiskt taget var död.
- Åh gud tack.. Tack så mycket! Sa Klara och började gråta igen.
- Hon håller på och vakna upp nu, men hon har en slang i halsen, för att få ut allt vatten hon har svalt. Den tas bort ikväll och håller hon sig stabil kan ni lämna sjukhuset inom 24 timmar, sen bränskadan från maneten har vi försökt fixa så gott det går, men det kommer bli ett ärr iallfall. Ni kan få gå in till henne, sa doktorn och ledde oss till Emmys rum. När vi kom in lämnade han oss så vi fick lite "egen tid" med Emmy, om man nu kan säga så.
- Hon öppnar ögonen! Titta! Sa Klara och sprang försiktigt fram till henne.
- Hej Emmy! jag vet att du inte kan prata.. På grund av slangen, men.. Tack, tack för du inte lämnade oss! Sa klara och tog hennes hand. Vi alla gick fram och pratade med henne så hon skulle vakna upp ordenkligt, efter ett tag var hon förvånadsvärt pigg för att nästan ha dött. Jag tittade på klockan och upptäckte att vi suttit inne i rummet i tio timmar. Jag kände av det, eftersom jag blev hungrig... Helt plötsligt kommer Dr. Rephl in igen.
- Dags att ta bort slangen ur halsen Emmy, känns det okej? Sa han och tittade på henne. Hon nickade och försökte le tillbaka. Vi blev ledda ut ur rummet medans han tog bort slangen, vilket var ganska bra, för jag var super hungrig.
- Ska vi äta eller? Sa jag och tittade på dom andra.
- JA! Jag trodde jag var den enda som var hungrig.. Sa Nattis och log lite. Jag hade inte sett henne le på flera flera timmar. Vi gick ner och åt, vi pratade inte så mycket. Jag tänkte mest på hur Justin mådde, han hade inte ringt eller inte ens skickat ett sms. Och vi hade varit här i nästan två dygn.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Nu hade det gått två dygn drygt.. Jag hade legat vaken hela tiden och zappat på tvn. Hade inte ens ätit, jag hade dragit för alla gardiner och låg bara på soffan. Jag orkade inte ens röra mig, Emmy var död. Hon var död, och det var mitt fel.
- Äh, jag går och lägger mig i sängen i stället.. Sa jag högt och stängde av tvn.
- Galen håller jag på och bli också, jag pratar med mig själv...

RYANS PERSPEKTIV:

Efter vi ätit kom vi upp igen, Emmy stod och packade sina grejer. Hon log stort mot oss när vi kom in.
- Jag får åka hem idag, sa hon hest.
- GUD! VAD ROLIGT! Du låter som en åsna förresten.. Sa Christian och gick fram och krama henne.
- Jag vet.. Mina stämband kommer vara såhär i några dagar, kul när min singel kom ut för exakt... 2 timmar sen, sa hon och tittade på klockan.
- JUSTE! åh.. Emmy, tack för du inte lämnade oss, sa Nattis och börja gråta igen.
- Gumman, sa Emmy och gick fram stelt och kramade henne.
Vi stod och småpratade lite tills doktorn kom in och sa att det var okej att åka därifrån. Vi tackade och hjälpte Emmy ut, än så länge verkade allt bra.


Lyssna på låten härifrån.
 

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag kan inte förstå.. Jag var med pappa hela tiden, tills jag vaknade upp på ett sjukhus. Allt var.. Underbart. Men jag är glad att jag inte dog.
- Förresten, vart är Justin? sa jag när jag upptäckte att han inte ens var här.
- Han.. Han blev.. Deprimerad på båten för två dagar sen när vi hittade dig, han var helt hypnotiserad, när ambulansen kom satt han kvar på bryggan och gungade sakta fram och tillbaka, sen dess har ingen sett eller hört något av honom, sa Klara.
- VA?! ÄR NI DUMMA???! HAN KAN JU HA GJORT NÅNTING! KÖR HEM FORT! Skrek jag helt plötsligt, jag blev orolig.
 - Jaja.. Sa Ryan och gasade på lite extra, vi hade lånat en bil.
När vi kom fram till hotellet så sprang jag, även om det gjorde ont när jag andades och det brändes i hela benet.
- Emmy förihelvete, ta det lungt! Skrek Nattis långt bakom mig. Men jag brydde mig inte, jag sprang upp för alla trappor och in i korridoren, jag rotade fram nyckeln i min väska och slet upp dörren. Det var kolsvart överallt och det luktade instängt. Jag sprang runt i hotellrummet fast jag inte såg nånting alls egentligen. Jag sprang in i sovrummet och var tvungen att kipa efter andan, jag hade verkligen ansträngt mig för mycket. Jag tittar runt noga i det mörka rummet och ser en gestalt ligga i sängen, jag hörde hans lätta snarkningar, men även snyftningar. När jag hörde att han grät i sömnen så började jag också gråta, jag kastade mig upp i sängen och in i hans famn.
- Vakna, vakna vakna.. Justin, vakna.. kved jag fram, jag ville bara höra hans röst. Han sov fortfarande. Jag kysste hans läppar och till sist säger han nånting.
- Emmy? Är.. Är jag död? sa han och jag hörde hur han grät.
- Nej Justin.. Jag är här, livs levande. Snälla, Justin.. Grät jag fram. Jag kände hur han sträcke sig över för att tända lampan och sedan möter jag hans underbara ansikte.
- Emmy? Är du här..? Jag tror jag är galen.. Sa han och la sig ner och blunda igen.
- Nej.. Justin, jag tog hans ansikte och kysste honom allt vad jag hade. Jag hade aldrig, aldrig i hela mitt liv älskat någon som jag älskade honom. Jag avslutade kyssen och tittade in i hans ögon.
- Du.. Du är verkligen här? Sa han och började störtgråta och smeka mitt hår.
- Ja. Älskling, jag är här.. Jag.. Det var du som höll mig levande, det sista jag tänkte på var att jag älskade dig, sa jag och grät. Han tittade ner på mig och log, stelt.
- Jag trodde du var död.. Sa han och jag kände hans tårar som föll ner i mitt knä.
- Jag skulle aldrig lämna dig Justin, sa jag och kysste honom.
- Jag tänkte.. På den gången jag överraskade dig på din uppvisning.. Sa Justin och tittade på mig med tårfyllda ögon.
- Ja.. Sa jag och försökte le, jag visste inte vad jag skulle svara, och dessutom grät jag för mycket.
- Du sjöng, When I look at you, det är våran låt Emmy. Våran.. Jag.. Jag älskar dig, och det var mitt fel att det blev såhär.. Sa han och grät enu mer.
- Nej Justin.. Det var en manet som brände mig, och jag fasnade när jag ville simma, det var inte ditt fel. Sa jag och la mig ner. Han tittade på mig en stund och sedan la han sig också ner.
Vi låg och tittade på varandra ända tills ljuset lös in genom gardinerna. Han är min, han är verkligen min och ingen annans.


Åh, till och med jag började gråta(nästan)! jag lyssnade ju på låten samtidigt..

KOMMENTERA! Och förresten, besöksrekod igår.. Tack så jätte mycket! Och ni som tycker om, sprid mer än gärna bloggen vidare! puss

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 37 HAWAII

- AHAHAHAHAHAHAHAHAH! Skrek Ryan och skrattade. Vi alla börja asgarva medans Christian låg och kved sig på magen i vattnet. Efter en stund gick det onda över, vilket fick oss att gå upp. Vi blev hungriga av allt badande.
- Kom vi äter! Skrek Ryan och var först upp på båten.
- Jaja din tjockis! Skrek Nattis och skrattade.
Vi tog fram frukten och mackorna vi hade med oss, sen satte vi oss på våra handdukar och åt. Det var riktigt mysigt.
Efter en stund så hör vi båtljud, och sen ser vi en båt,
- Vem är det där? Den kommer ju rakt emot oss! Skrek Christian.
- Jag vet inte.. Sa jag och tittade noga. När båten kom närmare såg jag vem det var... Helvete.





JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi alla förstod vem det var, och försökte att inte bli rädda, samtidigt som vi försökte hålla oss för skratt.
- Hej, vi är sjöpolisen. Sa dom när de hade kommit tillräckligt nära.
- Ja vi ser det.. Sa Ryan och lät hur rädd som helst.
- Vi ska bara säga att här får man inte stanna, det är privat mark. Ni får åka längre ut, dessutom blir det skadestånd för det här.. Sa polisen och skrev ner nånting.
- Jaha.. Oj förlåt, vi visste inte.. Vi blev så hungriga så vi var tvunga att stanna, sa jag och försökte le till svar.
- Men.. Vi är ju på havet, och ni heter sjöpolisen? Sa Christian och försökte att inte skratta åt sin dumma kommentar. Jag tittade på Emmy som var tvungen att lägga sig ner med huvudet i handduken för att inte skratta.
- Ursäkta, för mina vänner, sa jag och försökte le igen.
- Ni har inte druckit något va? Man får inte dricka samtidigt som man kör båt, sa polisen och såg riktigt irriterad ut.
- Nejdå absolut inte sir! Sa jag och ställde mig upp.
- Ni får iallafall blåsa här Bieber, sa en annan polis som kom ut från hytten i båten.
- Vet ni vem jag är? Sa jag och försökte att inte öppna munnen så hackan låg på båten.
- Ja absolut, mina döttrar är stora fan! Men blås här.. Sa polisen och blev seriös igen. Jag blåste och det visade förstås ingenting, dom tackade och åkte iväg.
- Vafan sa du sådär för?! Sa Ryan som fortfarande var i choktillstånd.
- Hör du inte hur konstigt det låter..? Sa Christian och såg ut som ett frågetecken.
- Du är den segaste människan jag känner, man kan ju undra om du är från mars eller nånting, sa jag medans jag gick upp för att starta motorn igen.
Vi åkte iväg till ett annat ställe, där jag visste att vi fick stå, eftersom där stod jag och Jasmine när vi var här tillsammans.. När jag väl tänker på det, så saknar jag henne jätte mycket,
- Hon är så vacker.. Sa jag högt för mig själv när jag körde båten uppe i den lilla hytten.
- Vem då..? Jag? Sa Emmy som kom från ingenstans.
- Eh.. JA! Precis.. Sa jag nervöst.
- Aw, du är underbar! Sa hon och kysste mig, sen gick hon ner igen. Jag tittde bak när hon gick ner för trappan och pustade ut.. Jag får inte få tillbaka de där känslorna jag hade för Jasmine, jag hade känslor. Men som tur var skrämde hon iväg mig med sitt sätt att vara, hon blev alltid så konstig när jag kysste henne. Om hon inte skrämt iväg mig.. Hade jag aldrig träffat Emmy.

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag gick ner och la mig vid dom andra igen, vi hade jätte roligt när vi kastade vindruvor på Ryan. Han blev jätte irriterad haha!
- Hahahah Ryan, du behöver ju inte bli sur! Sa Nattis och kröp fram till honom.
- Men det är irriterande! Sa han och vände sig bort.
- Men vad fjantig du är! Sa Klara och kastade upp en vindruva i luften och fångade den i munnen.
- Eller hur! Sa Christian och försökte göra likadant som Klara, fast hans vindruva hamande bara på näsan.
Ryan satt en stund med ryggen åt oss, till och med Justin kom ner och satte sig vid oss, men Ryan vände sig ändå inte om.
- Vad är det med Ryan? Sa Justin och tittade på honom.
- Han är sur för vi kastade vindruvor på honom, sa jag och skrattade lite.
- Hahaha fjant! Sa Justin och la sig ner brevid min handduk.
Vi bestämde oss för att ligga och sola i en timme eller två innan vi hoppade i och badade igen, vilket inte gjorde mig nånting. Jag skulle jobba på brännan!
- Tänk sen.. Om några år, då kan vi titta tillbaka och minnas det här! Sa jag.
- Vadå..? Så det ska ta slut menar du? Sa Justin och såg nästan glad ut.
- Va? Nej.. Jag menar bara att det blir ett roligt minne, sa jag och log.
- Aha.. Sa Justin och la sig ner igen.
Vad var det med honom? Han har bettet sig jätte konstigt sen polisen kom. Iallafall sen jag gick upp när han körde iväg båten.. Jag orkade inte tänka så jag hoppade i vattnet för att bada, de andra låg kvar där uppe. Jag ville ner en bit på botten, så jag tog ett djupt andetag och simmade ner en bit. Det var fortfarande klart en bit längre ner, jag simmade vid reven och det simmade förbi små fiskar. Jag var ganska bra på och hålla andan, så jag simmade runt en liten stund. Helt plötsligt så fasnade jag, jag tittade bak och såg att jag fasnat i ett nät, jag kom ihåg att pappa sa "Om du nån gång fasnar under vattnet, få inte panik, ta det bara lungt". Jag försökte få loss mig själv lungt, utan att få panik. Men efter en stund av kämpade fick jag panik, det kom en manet mot mig. Närmre och närmre.. Okej, nu fick jag panik! Jag försökte skrika allt vad jag hade, men jag var en bit bort. Helt plötsligt känner jag en brännande känsla mot mitt ben, det gjorde ont även om jag var under vattnet. Jag började se mer och mer suddigt, men jag kunde inte stänga ögonen. Jag fick inte. Jag tittade upp mot ytan och såg att det inte var så lång bit, jag försökte simma. Men det gick inte.. Helt plötsligt så blev allt ljust och jag såg pappa. Det sista jag hann tänka var, Justin jag älskar dig.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi satt uppe på båten, och Emmy hade varit borta ett tag.
- Vart är Emmy? Sa Klara och reste sig upp.
- Jag vet inte.. Sa jag och tittade på henne.
- Jag går bakom och ser ifall hon badar där bakom, sa Ryan. Han sprang iväg och vi andra pratade lite. Helt plötsligt hör jag Ryan skrika, det var inget vanligt skrik, det var ett skrik som fick mitt blod att frysa till is.
- FÖR I HELVETE JUSTIN! KOM HIT!
Jag sprang bak och såg en kropp ligga vid ytan. Jag fick panik och hoppade i. Det enda jag tänkte var att det fick inte vara Emmy. Det fick inte vara Emmy..
Jag drog upp kroppen på båten, som var alldedes vit. Jag vände på den och såg ansiktet, hela min kropp frös till is, jag kände tårarna rinna, men jag kände inte att jag var ledsen. Jag såg allting vi gjort tillsammans framför mig, samtidigt som jag såg Ryan och Christian springa omkring på båten, Klara gjorde mun mot mun metoden.
- JUSTIN VAKNA DÅ!!! DU MÅSTE KÖRA IN BÅTEN TILL STAN!!!! Skrek någon i mitt öra. Jag gjorde som han sa, men jag visste inte alls vad jag gjorde. Det var som att vara hypnotiserad.
- Emmy vakna, vakna emelie... Hörde jag Nattis viska.
Det här är mitt fel, jag betede mig som en idiot, änu en gång har Jasmine förstört allt..

WHEN YOU SMILE - EPISODE 36 HAWAII

- Sov här! Jag har en bäddsoffa i vardagsrummet, sa jag och log stort.
- Najs brooo! Sa Ryan och log.
Vi gick in i vardagsrummet och drog ut bäddsoffan och bäddade, även Emmy och jag gick och hämtade två madrasser och la oss på golvet brevid soffan.
Vi tittade på film ett tag och så märkte jag att Ryan, Christian, Nattis och Klara hade somnat. Jagvände mig mot Emmys håll och tittade ifall hon var vaken. Men även hon sov. Jag flätade in min hand i hennes och viskade,
- Jag älskar dig. Jag såg ett leende på hennes läppar och sen somnade även jag med ett leende på läpparna..





JUSTINS PERSPEKTIV:

Nästa dag så skulle vi ut med båten och bara chilla. Vi packade ihop våra grejer och tjejerna bytte om, när dom kom ut från toan så stod vi alla killar som idioter och tittade på var och en. Ryan på Nattis, Christian på Klara och jag på Emmy förstås. Dom skrattade bara åt oss.
När vi kom ut i den varma solen så log Emmy stort mot mig.
- Tack för du tog med mig hit, det är wonderful! Sa hon och skrattade.
- Jag ska tacka dig, för du har gett mig den bästa gåvan någonsin, sa jag och log samtidigt som jag kisade mot solen.
- Aw! Du är underbar! Sa hon och kysste mig. Jag log och sen hoppade vi på mopederna och körde ner till hamnen, vi mötte upp en kille som gav oss en nyckel till en stor båt, sen hoppade vi på och körde ut på det klarblå vattnet.
- Kan du ens köra båt Justin? Sa Ryan och satte sig på deck. 
- Jadå, ropade jag där jag stod en bit ovanför dom.

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag la ut min handduk på deck och tog av mig mitt linne, sedan satte jag på mig en himla mycket kokosolja, idag skulle jag bli brun!
- Emmy, idag ska vi bli pepparkakor! Sa Nattis medans hon smörjde in sig med oljan.
- Som fan att vi ska! Sa jag och kopplade in min ipod i högtalaren. Det fick bli Rihanna ft. Drake - What's my name.
Vi la oss och sjöng med för fullt medans killarna var där uppe och körde ut ur hamnen.
- Emmy, i morgon släpps din singel! Sa klara entustiastisk.
- Jag vet! Det känns helt sjukt, sa jag och log. Även fast dom inte såg, vi alla tre låg ner och blundade. Vi fortsatte prata på lite om min singel och skrattade. Efter en stund så spelades Ne-Yo - Miss Independent
- AAAAH! GUD DEN HÄR LÅTEN! KOM IGEN TJEJER VI GÖR VÅRAN DANS! Skrek Klara och ställde sig upp.
 
- JA! Skrek både jag och Nattis och ställde oss och gjorde vår dans. Vi alla tre hade gått på hiphopp och breakdance, vilket gjorde att vi var helt enkelt grymma på att dansa. Vi började dansa samtidigt som musiken spelades.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag Ryan och Christian var uppe och körde båten samtidigt som vi pratade lite om tjejerna. Vi hörde att dom spelade musik och helt plötsligt spelades Ne-yo's gamla låt. Vi tittade ner på tjejerna som började dansa.
- Damn, sa jag och bet mig i läppen. Det var riktigt sexigt.
- Shit.. Vi stannar här, sa Ryan och tittade ut mot vattnet. Det var faktikst ett bra ställe att stanna på, det var ute vid bergen vilket gjorde att vi kunde hoppa lite sen.
- Vi går ner till tjejerna, och skrämmer dom! Sa Christian när jag stängt av motorn.
- Ja! Vi fyller den här hinken med vatten! Sa Ryan och tog upp en hink.
- Ja kom! Sa jag och sprang ner på bakre delen vid steget för att fylla på vatten i den stora hinken. Vi skrattade och sedan smög vi fram till deck och hällde vatten över alla tre.
- VAFAN KILLAR! Skrek Nattis och försökte att låta arg, fast hon i själva verket skrattade.
- Nu jävlar! Skrek Emmy och kom emot mig, hon puttade mig över räcket ner i vattnet, men jag drog med henne. *PLUMS*
Vi kom upp till vattenytan och Emmy skrattade för fullt.
- Vafan Justins, jag skulle ju dra ner dig, och du skulle inte dra ner mig! Sa hon och sprattlade för att hålla sig kvar vid ytan, eftersom hon skrattade så mycket.
- Men.. Jag har saknat dig, sa jag och kysste henne.
- Saknat mig? Sa hon och skrattade lite till.
- Ja.. Jag har ju kört båten medans ni har solat, har inte varit nära dig på 20 minuter! Sa jag och himlade med ögonen.
- Fan vad knäpp du är! Sa hon och skvätte vatten på mig.
- BOOOOOOMBEN! Skrek Ryan och hoppade ner i vattnet. Han kom upp till ytan och såg stolt ut när han såg alla vågor.
- Om du fortsätter sådär så kommer ju båten välta! Skrek Christian uppifrån deck och skrattade.
- Kom i nu era badkrukor! Skrek jag åt dom andra som stod uppe på deck.
- Jaja! Skrek Nattis och hoppa i.
- Två kvar! Få se en hoppkyss då! Skrek Emmy och skrattade.
- En hoppkyss? Sa Klara och tittade undrande på henne.
- Ja! krama om Christian och kyss varandra när ni hoppar, samtidigt som ni kramas! Skrek Emmy och log. Dom gjorde som hon sa, och det såg bara dumt ut. Eftersom Christian hamnade under i luften så han fick ryggplask.
- AHAHAHAHAHAHAHAHAH! Skrek Ryan och skrattade. Vi alla börja asgarva medans Christian låg och kved sig på magen i vattnet. Efter en stund gick det onda över, vilket fick oss att gå upp. Vi blev hungriga av allt badande.
- Kom vi äter! Skrek Ryan och var först upp på båten.
- Jaja din tjockis! Skrek Nattis och skrattade.
Vi tog fram frukten och mackorna vi hade med oss, sen satte vi oss på våra handdukar och åt. Det var riktigt mysigt.
Efter en stund så hör vi båtljud, och sen ser vi en båt,
- Vem är det där? Den kommer ju rakt emot oss! Skrek Christian.
- Jag vet inte.. Sa jag och tittade noga. När båten kom närmare såg jag vem det var... Helvete.

Förlåt för dålig uppdatering, men har firat jul på ett annat stället idag med..
OCH VAD HÄNDE MED KOMMENTARERNA :( ?


WHEN YOU SMILE - EPISODE 35 HAWAII

- FÖR I HELEVTE! NU JÄVLAR! Skrek killarna och kom emot oss och jagade oss. Vi sprang in på toaletten vilket inte var så smart, dom sprang in efter oss och satte på duschen och sprutade ner hela oss. Med iskallt vatten.
- FÖR FAN! Skrek Klara och satte på handfatskranen och skvätte vatten på dom. Jag tog en skål som stod på bänken och fyllde med vatten och hällde över dom. Det slutade med att vi alla var dyblöta och vi låg på badrumsgolvet och skrattade.
- Okej, nu är vi kvitt, sa Justin och kysste mig.
- Ja.. Sa jag och skrattade.
Helt plötsligt knackade det på dörren och in kommer.....


 

EMELIES PERSPEKTIV:

En kille och frågar vad vi håller på med.
- Vi har fått klagomål av människorna som bor här, dom klagar på att någon hoppar och skriker, sa han.
- Eh, oj förlåt... Sa vi alla och försökte hålla oss för skratt.
- Desutom är det helt blött här! Sa han argt.
- Vi ska fixa det.. Sa Justin och försökte hålla sig för skratt enu mer.
- Mmmh, bra.. Ni har besök nere i receptionen också, ska jag skicka upp henne? Sa han och såg lite snällare ut.
- Javisst, sa Justin och log. Han nickade och gick ut igen, och vi börja asgarva.
- AHAHAHAHHAAHHAHA, smart! Nu kommer du få betala hur mycket som helst för skadestånd.. AHAHAHAH, Skrek Christian och låg och vred sig på det blöta golvet.
- Jaja.. Spela roll, sa Justin och reste på sig. Dum som han är så skrattade han samtidigt, vilket fick honom att halka på det blöta golvet och landa på rumpan igen.
- AHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHA, vi alla tjöt av skratt när Justin la handen på rumpan för att han fick ont.
- Lägg av, det gjorde ju ont! Sa han och skrattade lite tyst.
- Förlåt älskling, sa jag och kysste honom samtidigt som jag skrattade.
- Det är ju bra att du skrattar samtidigt som du kysser mig, nu har jag slemigt Emmyspott i hela ansiktet, sa han och skrattade.
- Eh, lägg av det är ju du van vid att ha lite överallt, sa jag och blinkade och reste på mig. Vi log mot varandra och dom andra reste också på sig så började vi torka upp allting som vi blött ner, och det blev några handdukar.. Helt plötsligt knackade det på dörren.
- JAG ÖPPNAR! Skrek jag och sprang ut från badrummet med mina blöta kläder. Jag öppnar dörren och där står den som jag minst vill träffa just nu...
- Hej! Sa hon och log. Hur kunde hon hitta oss hela tiden?!
- Jag hörde att du ska släppa en singel, grattis! Sa hon och kramade mig.
- Eh, tack.. Sa jag och undrade varför hon kramade mig.. Jag var ju nära på att mosa hennes lilla söta ansikte.
Helt plötsligt kommer Justin ut i hallen och ser oss två stå och kramas.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Emelie sprang och öppnade dörren, och då hör jag en röst som jag känner igen.. Fast kunde inte komma på vem det var.
- Är inte det där Jasmines röst? Sa Christian och tittade på mig.
- HELVETE! Skrek jag och sprang ut i hallen.
När jag kommer ut i hallen står Jasmine och kramar Emmy, vilket förvånade mig.
- Nemen! Hej Justin, sa hon och gick fram och kramade mig med. Jag tittade på Emmy som tittade på mig med frågande ögon.
- Vad gör du här? Sa jag och försökte le mot Jasmine.
- Eh, jag skulle hit och.. Eh.. Typ på en skivsignering! Sa hon och strålade.
- Har du släppt en skiva? Sa jag och tittade undrande på henne.
- Nej men en singel dummer! Sa hon och skrattade.
- Den släpptes ju för flera månder sen? Sa jag och försökte hålla mig från att börja skratta, hon ljuger så dåligt.
- Ja.. Men alltså.. Vi tänkte bara för fansen skull! Sa hon och skrattade nervöst.
- Aha, får vi komma och titta då? Sa Emmy och log stolt för hon förstod också att Jasmine ljög.
- Nej.. Det går inte.. Det är långt bort, sa hon och gick ut från dörren och stängde.
- Varför gör hon alltid sådär? Hon bara går.. Helt plötsligt, sa Emmy och tittade på den stänga dörren.
- Jag har ingen aning.. Sa jag och gick fram och la händerna runt henne. Vi stod och kysstes en stund tills Ryan och dom andra kom.
- Vi funderar på att dra in till oss och sova, klockan är ganska mycket, sa Christian och gäspade.
- Sov här! Jag har en bäddsoffa i vardagsrummet, sa jag och log stort.
- Najs brooo! Sa Ryan och log.
Vi gick in i vardagsrummet och drog ut bäddsoffan och bäddade, även Emmy och jag gick och hämtade två madrasser och la oss på golvet brevid soffan.
Vi tittade på film ett tag och så märkte jag att Ryan, Christian, Nattis och Klara hade somnat. Jagvände mig mot Emmys håll och tittade ifall hon var vaken. Men även hon sov. Jag flätade in min hand i hennes och viskade,
- Jag älskar dig. Jag såg ett leende på hennes läppar och sen somnade även jag med ett leende på läpparna..



Sorry för kort inlägg, men måste dra till mormor nu och fira jul! Hoppar jag hinner uppdatera ikväll, annars kommentera så mycket ni kan! Det är så roligt och få feedback! PUSS


WHEN YOU SMILE - EPISODE 34 HAWAII

- Och skriv på min mage! Sa en kille.
- Ahahahaha okej! Sa Emmy och skrev igen. Jag blev lite avundsjuk faktikst.
Efter ett tag så gick dom, och jag satte mig upp.
- Emmy?
- Ja, vad är det Justin?
- Kan du skriva din autograf på min mage också...? Sa jag och gjorde mina puppyeyes.
- AHAHAHH! Ja lägg dig ner då, sa Emmy och började skriva.
- hahahahhahaha, det kittlas! Skrek jag och skrattade.
- Ligg still! Sa Emmy och skrattade.
- Jaja... Sa jag och försökte att inte skratta. när hon var klar så såg jag att hon övat på sin autograf.
- Du har övat! Sa jag retsamt mot henne.
- Ja! Jag är ju tvungen nu ifall jag ska släppa en låt och allt, sa hon och kysste mig. Jag log bara åt henne och la mig ner igen..


JUSTINS PERSPEKTIV:

När vi legat och solat ett tag blev det så himla varmt så vi alla bestämde oss för att springa ner i vattnet på tre.
- ETT... TVÅ, TREEEEEEEEEE! Skrek Ryan och alla började springa. Klara snubblade i sanden och Nattis snubblade över henne, när vi andra kom ner i vattnet såg vi hur båda två låg i sanden och skrattade. Vi började asgarva i vattnet. Sen kom Nattis och Klara ner i vattnet också. Vi badade i kankse en timme sen gick vi upp igen. Jag gick bort till baren och beställde sex stycken smoothies.
- Christian kom och hjälp mig! Skrek jag när jag försökte bära alla själv. Christian kom och hjälpte mig.
- Hade ni trevligt inatt eller, sa Christian när han hjälpte mig.
- Ja... Sa jag generat.
- Var det första gången? Sa han och log mot mig.
- Ja, det var helt awesome.. Sa jag och försökte le tillbaka.
- Jag minns första gången för mig och Klara.. Sa Christian och himlade med ögonen.
- Va?! Har ni gjort det redan..? Sa jag och tittade förvånat på honom.
- Ja... Fast det var ett perfekt läge, jag älskar verkligen henne, sa han och log mot mig.
- Bra.. Såra inte tjejen, sa jag och blinkade mot Christian. Han log och sen gick vi bort mot dom andra.

EMELIES PERSPEKTIV:

När klockan började närma sig 18:00 så gick vi tillbaka mot hotellet, vi bestämde oss för att äta på en fin resturang dom hade på hotellet. Jag satte på mig en fin klänning och plattade mitt hår lite.
- Gud vad fin du är.. Sa Justin och kysste min nacke.
- Tack, du är också ganska stilig, sa jag och tittade på hans jeans och snygga kavaj han hade på sig. Han smilade stort och sedan gick vi ut i korridoren och till hissen.
- Ska vi möta dom där nere? Sa jag och tittade på Justin.
- Ja, vi sa nog så, sa Justin och log.
Vi kom ner i resturangen och såg dom andra sitta vid ett bord, dom reste sig och kom fram till oss.
- Hej! Vi bokade ett bord så länge, sa Ryan och log.
- Bra! Sa Justin och skrattade lite. Vi gick fram och satte oss och beställde lasange till oss alla. Sen beställde vi varsin cola och efterätt, vilket fick bli en stooooor chokladtårta med jordgubbar till. När vi fick våran mat så käkade vi och pratade om morgondagen.
- Jag ringde förut och hyrde en båt, vi får köra den själv, men det är jag ganska bra på, sa Justin och log stolt.
- Hahah skrytarn! Sa Christian och skrattade med munnen full av mat.
- Euuuw, vad äckligt! Sa Nattis och skrattade enu mer.
- Vadå? Sa Christian och himlade med ögonen. Vi skrattade åt Christian och sen fortsatte vi äta.

På kvällen så bestämde vi oss att alla skulle gå in till våran svit och titta på en film. Vi bestämde oss för att se The blinde side med Sandra bullock. Den är faktikst väldigt bra, fast en riktigt tjejfilm egentligen.
Vi satt och tittade ett tag och killarna somnade, vi bestämde oss för att göra ett bus, vilket var vädligt kul. Vi tog vårat smink och sminkade killarna, sen tog vi på dom bh:ar. Och dom vaknade verkligen inte! Vi hämtade jätte mycket hårmose och la i killarnas hand och kittlade dom med vårat hår på näsan.
* SPLAT * Så hade dom hårmose i hela ansiktet och sminket. Gud vad vi skrattade.
- FÖR I HELVETE! Sa skrek allihopa.
- AHAHAHAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH.
- Kolla er i spegeln, sa Nattis och blinkade med ögat.
Killarna sprang fram till spegeln och skrek. Vi började skratta enu mer.
- FÖR I HELEVTE! NU JÄVLAR! Skrek killarna och kom emot oss och jagade oss. Vi sprang in på toaletten vilket inte var så smart, dom sprang in efter oss och satte på duschen och sprutade ner hela oss. Med iskallt vatten.
- FÖR FAN! Skrek Klara och satte på handfatskranen och skvätte vatten på dom. Jag tog en skål som stod på bänken och fyllde med vatten och hällde över dom. Det slutade med att vi alla var dyblöta och vi låg på badrumsgolvet och skrattade.
- Okej, nu är vi kvitt, sa Justin och kysste mig.
- Ja.. Sa jag och skrattade.
Helt plötsligt knackade det på dörren och in kommer.....


VEM?! KOMMENTERA OM NI VILL HA MER.


JAG ÖNSKAR ER EN RIKTIGT GOD JUL ♥


WHEN YOU SMILE - EPISODE 33 HAWAII

- Kommer du? Sa jag och tittade ut ur duschdraperiet.
- Jaha.. Jag trodde att jag skulle duscha efter dig, sa han och tittade på mig.
- Nej dummer, kom nu! Sa jag och drog bort duschdraperiet. Jag såg hur han tveksamt tog av sig morgonrocken och kom in i duschen och ställde sig brevid mig.
- Tack Justin..
- Tack för vadå? Sa han och tittade förvånat på mig.
- För att du är du, och för att du älskar mig för den jag är.. Sa jag med tårar i ögonen.
- Älskling.. Du är det bästa jag har, sa han och kysste mig..



EMELIES PERSPEKTIV:

Jag vaknade dagen efter av att någon tittade på mig, jag öppnade ögonen och såg att Justin låg och glittrade med ögonen.
- Godmorgon my darling, sa han och kysste min panna.
- Godmorgon! Sa jag och satte mig upp och gnuggade mig i ögonen.
- Hur länge var vi uppe igår? Sa jag gäspade.
- Till fyra tror jag, och nu är klockan... Vänta måste ta min mobil, sa Justin och sträckte sig efter sin mobil. Klockan är 11:00, sa han och log mot mig.
- Då sov vi iallafall åtta timmar, sa jag och reste mig upp för att gå på toa.

JUSTINS PERSPEKTIV:

När Emmy gick till toaletten passade jag på och ringa och kolla ifall Ryan är vaken. Det gick några singnaler innan en trött röst svarade,
- Ah, hallå..
- Tja broooow, jag väckte dig eller hur? Det gör ingenting! Det är en ny dag idag, och ring Christian så drar vi ner till strandbaren och käkar frulle! Sa jag och la på.
När Emmy kom tillbaka så hade jag redan satt på mig mina badbyxor.
- Ska vi och bada?!
- Ja.. Eller det är redan 32+grader ute, så jag tänkte att vi kan gå till strandbaren och käka någon god frukost, sätt på dig din bikini! Sa jag och log mot henne.
- Jaha.. okej, sa hon och log stort.
Hon kom tillbaka med shorts och bikini överdel bara, sedan hade hon en väska på armen.
- Vad har du i väskan?
- Ehm, kokosoljan, handduk, filt, ipod, ipodhögtalaren ifall alla vill lyssna.. Ja det är nog det som jag har med mig, sa hon och log.
- Hahaha okej! Smart, nu går vi till dom andra, sa jag och tog hennes hand. Vi gick ut i korridoren och såg att Christian och Klara var redan färdiga, dom stod utanför Ryans och Nattis dörr och vänta.
- Tja mannen! Sa Christian när vi kom emot dom.
- Shoman! Hade ni trevligt igår? Sa jag och tittade på honom.
- Absolut! Ni då? Sa Christian och blinkade med ena ögat. Sen viskade han till mig "ni hördes". När han sa det så blev jag så generad att det kändes som att jag bara ville flyta ner genom marken. Men han sa att det var lugnt och att han inte skulle berätta. Jag log en tackblick mot honom.
Efter kankse tio minuter kom Ryan och Nattis ut, de såg ut som zombies.
- Hur länge var ni uppe igår?! Sa Klara och skrattade lite.
- Vet inte.. Vi gick till en dansbar, sa Ryan och fortsatte gå mot hissen. Vi kom in i hissen och åkte ner, sedan kom vi ut och bestämde oss får att ta mopederna. Inte för att det alls var långt, men vi alla var döhungriga.
Vi kom ner på stranden och såg att det redan var ganska mycket folk, iallafall som låg och solade, men inte vid baren. Så vi gick fram och satte oss, alla tog en stor fruktsallad och en varsin smoothie. Vi satt och prata om vad vi hade för planer för dagen, de flesta ville bara stanna på stranden och sola och bada. Vilket lät frestande.
- Ochså i morgon kan vi hyra en båt och åka ut och snorkla eller nått? Sa Ryan och log.
- Absolut! Jag ringer till en båtfirma jag känner till här på Hawaii, fast jag ringer ikväll, sa jag och skrattade.

När vi ätit klart gick vi bort mot stranden och la ut våran filt, den här gången var Emmy i först, vilket förvånade mig väldigt mycket. Hon skrattade bara när hon såg hur förvånad jag blev, jag sprang ut i vattnet och kastade mig över henne.
- AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA LÄGG AV! Skrek hon när jag kittlade henne.
- Nej, nu ska jag lära dig en läxa! Sa jag och skrattade onskefullt.
- En läxa? Vad har jag gjort? Sa hon och försökte hålla sig för skratt.
- Du är... Du är för perfekt, sa jag eftersom jag inte kom på något annat.
- AHAHAHAHA! AAAAW! Sa hon och kysste mig.
- Nej men, nu förstörde du.. Nu blir jag bara snäll, jag är för svag för dina kyssar! Sa jag och la mig flytandes på rygg i vattnet.
- Det är bra, sa hon och dök under ytan. Efter ett tag kom hon tillbaka med två snäckor.
- Kollar här är du och jag, sa hon och la snäckorna mot varandra. Hon skrattade så hon höll på att tappa luften.
- Hhahahaah, Emmy så kul var det inte! Sa jag och försöke hålla mig från att börja skratta lika mycket som hon.

Efter en halvtimmes badande så gick vi upp och la oss och sola, Emmy smörjde in sig med kokosoljan och satte på musik. Jag la mig på mage med en handduk över huvudet, jag ville inte att det skulle komma så många fans idag. Emmy satte på min låt baby och började sjunga med. Helt plötsligt kommer det fram några tjejer och killar, jag borrade ner huvudet i sanden ihop om att dom inte skulle se att det var jag.
- Omb! Lyssnar du på Bieber?! Sa en tjej.
- Ja dummer! Det där är ju Emelie Stevens! Sa en annan tjej.
- OMGASH! EMELIE STEVENS! Sa en kille och lät ungefär som mina fans låter när dom ser mig, jag försökte hålla mig för skratt.
- När släpps din låt!? Sa en annan kille.
- Om två dagar, sa Emelie stolt.
- ÅH! FETT COOLT! JAG SKA KÖPA DEN DIREKT! Skrek allihopa samtidigt, även tjejerna.
- Ahahah! Tack antar jag, hörde jag Emmy säga.
- Men, kan inte du skriva din autograf på min arm? Sa en tjej.
- Jovisst, sa Emmy och jag hörde hur hon skrev.
- Och skriv på min mage! Sa en kille.
- Ahahahaha okej! Sa Emmy och skrev igen. Jag blev lite avundsjuk faktikst.
Efter ett tag så gick dom, och jag satte mig upp.
- Emmy?
- Ja, vad är det Justin?
- Kan du skriva din autograf på min mage också...? Sa jag och gjorde mina puppyeyes.
- AHAHAHH! Ja lägg dig ner då, sa Emmy och började skriva.
- hahahahhahaha, det kittlas! Skrek jag och skrattade.
- Ligg still! Sa Emmy och skrattade.
- Jaja... Sa jag och försökte att inte skratta. när hon var klar så såg jag att hon övat på sin autograf.
- Du har övat! Sa jag retsamt mot henne.
- Ja! Jag är ju tvungen nu ifall jag ska släppa en låt och allt, sa hon och kysste mig. Jag log bara åt henne och la mig ner igen..


Jag tror jag hinner skriva en eller två till idag! Och hoppas på att hinna skriva en imorgon iallfall, men om jag inte hinner,
SÅ GOD JUL ALLA UNDERBARA LÄSARE! ♥


WHEN YOU SMILE - EPISODE 32 HAWAII

De kom ut med maten och vi tackade och högg in, vi pratade inte alls mycket under måltiden eftersom båda var så himla hungriga efter dagen.
När vi ätit klart gick vi upp på rummet och tog av oss våra kläder.
- Sätt på dig morgonrocken nu, sa jag och log.
- Okej, sa hon och log fundersamt mot mig. När vi tagit på oss morgonrockarna gick vi ut från rummet igen och gick upp på den stora spaanlegningen.
- OMGASH! SPA! Skrek Emmy med stora ögon.
- Absolut, sa jag och kysste henne. Jag ville bara visa henne rummet sen, som personalen höll på med nu..
Det skulle vara vara rosenblad överallt, och sedan en flaska champange.. Det skulle bli perfekt...


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag tog Emmys hand och vi gick in genom dörren bort till en jacuzzi, jag såg hur Emmy himlade med ögonen. Hon tog av sig sin morgonrock och klev ner i det bubblande vattnet.
- Kom nu! Det är jätte skönt, sa hon och log. Jag tog av mig min morgonrock och rättade till badshortsen och sedan hoppade jag i.
- Aj, det bränns ju! Sa jag och skrattade lite.
- Vad fjantig du är! Kom nu, sa hon och höll ut armarna mot mig. Jag la mig ner brevid henne i vattnet, hon log mot mig och jag kysste henne. Som aldrig förr, jag fumlade med händerna över hennes kropp och knäppte upp hennes bikini som sakta föll ner i vattnet, jag tittade ner på henne bröst och bet mig i läppen. Hon fnissade lite tyst.

EMELIES PERSPEKTIV:

Vi kysste varandra mer och mer passionerat, jag kände Justins hand mot mitt bröst, det kändes bra och jag skämdes inte som jag tidigare gjort. Jag la min hand på hans lår och smekte det uppåt, helt plötsligt kände jag nånting som fick mig att avbryta kyssen.
- Justin.... Sa jag och tittade ner under vattnet.
- Ja, sa han och tittade undrande på mig. Det tog några sekunder för honom att fatta, sedan förstod han. Jag började skratta av ren reflex, vilket inte alls var meningen. Jag såg hur Justin blev väldigt generad och gick upp hur vattnet.
- Justin, förlåt mig! Men hur ska jag reagera då? Det här är nytt för mig.. Sa jag och titta på honom.
- Men jag skäms ju.. Jag menar, det är inte mitt fel att jag får stånd, sa han och tittade ner på sina fötter. Jag tog på mig bikinin medans jag pratade.
- Jag vet älskling, förlåt.. Sa jag och kysste honom.
- Mmmh.. mumlade han, fast han blev genast på bättre humör av kyssen.
- Kom nu, nu är det massage som gäller! Sa han och drog mig i armen. Jag följde efter honom igenom några rum och sedan kom vi bort till ett såkallat "massagerum". Vi la oss på varsin bänk och jag vände huvudet mot Justin.
- Förlåt..
- Det är ingen fara, jag.. Förstår dig till viss del, sa han och log lite mot mig. Jag log och sedan blundade jag när tjejerna började massera våra ryggar. Det var så otroligt skönt så jag låg och dreglade!
Efter ungefär två timmar på spat så bestämde Justin att det var dags att gå upp till rummet, han verkade så förväntansfull. Men jag kunde verkligen inte sätta fingret på vad det var.. Vi åkte ner med hissen till den våningen vi bodde på, och sedan gick vi bort mot vår dörr. Innan Justin låste upp log han världens smile mot mig, jag förstod att det måste vara någon till överraskning av något slag. När dörren öppnades höll jag på att tappa hackan, det var levande ljus i hela rummet och rosenblad överallt. Det var så romantiskt att jag nästan tappade andan..
- J-j-ustin.. Jag älskar dig, sa jag och kastade mig runt hans hals och kysste honom. Han höll om mig en stund och sedan släppte han ner mig och stängde dörren.
- Kom, det finns en flaska champange här borta! Sa han och gick bort mot borden brevid sängen.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi satt och pratade en stund och drack ett glas champange, sen var det inte gott längre. Emelie tog av sig sin morgonrock och gick in på toan och kom ut i ett kort linne och ett par korta vita shorts. Jag gick också in på toan och satte på mig ett par kalsonger, när jag kommer ut ligger Emmy på täcket i sängen och kollar på mig.
- Kom hit, sa hon och log mot mig. Jag log och hoppade upp i sängen brevid henne. Först ligger vi och kollar varandra in i ögonen ett ganska långt tag, sedan tar jag hennes ansikte mellan mina händer och kysser henne. Jag la mig ner och känner hur Emmy kryper upp på mig och sätter sig med benen på vardera sida, hon tar av sig tröjan och tittar på mig. Jag svalde hårt när jag såg hennes bröst.
- Är du säker? Sa jag, ville ju inte göra nånting hon inte ville.
- Det är rätt nu, sa hon och böjde sig ner mot mitt ansikte och kysste mig passionerat. Jag rullade över satt jag låg mjukt på henne i stället, hon tittade mig djupt in i ögonen och jag kysste henne.

EMELIES PERSPEKTIV:

Okej, nu kommer det hända.. tänkte jag när Justin fortsatte och kyssa min hals. Men det kändes riktigt bra, han hade verkligen ansträngt sig. Jag rös i hela kroppen när han kysste min mage samtidigt som han smekte mitt bröst. Han verkade ganska säker på det han gjorde, även fast han var lika ny som mig. Jag tittade på honom och rullade över igen så att jag låg på honom, jag kysste hans munn och fortsatte ner mot hans mage, jag kände hans stånd på min hals, vilket gjorde mig otroligt upphetsad.
- Du skäms inte va? Sa Justin och tittade generat på mig.
- Nej, faktikst inte.. Gör du? Sa jag och tittade upp på honom.
- Lite kankse..
- Det är ingen fara, sa jag och kröp upp och kysste hans läppar igen. Jag började fumla med händerna över hans kropp. Jag hörde att han andades ganska högt, jag la min hand försiktigt utanpå hans kalsonger och smekte han mjukt, sedan tog jag handen innan för och började föra handen upp och ner. Jag tittade upp på hans ansikte för att se om han var generad eller inte, men allt jag såg var hur han blundade och bet sig i läppen, jag log. Jag tog försiktigt av mig shortsen och sedan drog jag ner hans kalsonger, jag började föra handen upp och ner snabbare vilket fick Justin att stöna.
- E-e-emmy..... Sa han emellan stönen.
- Ja..? Sa jag och tittade på honom oroligt, ifall jag gjorde fel. Gör jag fel? Sa jag innan han hann svara.
- Nej, nej.. Sluta.. inte, sa han och bet sig i läppen. Eller.. jo, sluta.. Eller nej.. Jo, sa han och satte sig upp.
- Jag gjorde inte fel va? Sa jag oroligt.
- Absolut inte, men jag vill inte komma innan vi ens har börjat, sa han och andades häftigt. Jag log och sedan la jag mig ner och tittade på när Justin reste sig upp för att ta fram en kondom och sedan tog han av sig kalsongerna. Han kröp upp brevid mig igen och han kysste mig, på ett så sexigt sätt att jag höll på och dö. Han började smeka händerna över min kropp och jag kände hur hans hand smekte mig utanpå trosorna, jag försökte att inte låta så mycket, men det var omöjligt när man var så här upphetsad. Jag kände hur han mjukt och försiktigt drar ner mina trosor och han börjar smeka mig försiktigt, jag la en kudde för ansiktet.
- Gör jag fel?! Sa han oroligt när han såg att jag la kudden för ansiktet.
- Nej, a-absolut inte.. Jag.. vill bara.. inte skrika, eller nått, stönade jag fram i kudden. Jag hörde hur han skrattade lite tyst och sedan la han sig på mig. Okej, nu händer det verkligen.. Jag kände hur han sakta trängde in i mig och började röra sig i en lugn takt.
- Gör det ont..? Sa han och jag tog bort kudden från ansiktet.
- Lite.. Sa jag och tittade på honom.
- Ska jag sluta?
- Nej.. Det gör inte lika ont längre, sa jag och han kysste mig.
Efter ett tag så gjorde det inte ont alls, Justin började röra sig i en snabbare takt och jag hörde hur våra stön flöt samman i varandra. Vi båda var svettiga och upphetsade. Jag tittade på Justin och hoppade upp lite så att han drog ut den, han la sig ner och jag satte mig på honom och red honom ganska sakta, allt var så nytt.. Jag kände hur Justin la sina händer runt mina höfter och började röra mig upp och ner, han stönade högt nu. Och jag med, han började röra mig snabbare och snabbare, och jag stönade högre och högre, helt plötsligt kom jag, vilket var en otrolig känsla! Strax där efter kom Justin och jag klev av honom och la mig utmattad brevid honom.
- Det där var.. Helt otroligt, sa han och andades högt.
- Wow.. mumlade jag och låg helt död av utmattning.

Vi låg kvar i sängen kankse tio minuter och sedan bestämde vi oss för att duscha, vi båda klev upp och tog på oss våra morgonrockar, sedan gick vi in i badrummet och jag tog av mig morgonrocken och hoppade in i duschen.
- Kommer du? Sa jag och tittade ut ur duschdraperiet.
- Jaha.. Jag trodde att jag skulle duscha efter dig, sa han och tittade på mig.
- Nej dummer, kom nu! Sa jag och drog bort duschdraperiet. Jag såg hur han tveksamt tog av sig morgonrocken och kom in i duschen och ställde sig brevid mig.
- Tack Justin..
- Tack för vadå? Sa han och tittade förvånat på mig.
- För att du är du, och för att du älskar mig för den jag är.. Sa jag med tårar i ögonen.
- Älskling.. Du är det bästa jag har, sa han och kysste mig..


Wow.... Vad tyckte ni, helt ärligt nu! :)


WHEN YOU SMILE - EPISODE 31 HAWAII

- Shit.. Jag är i himlen, nyp mig! Sa jag och himlade med ögonen.
- Jag vet, det är jätte fint! Sa Justin och nöp mig.
- Vad va det där bra för? Sa jag och tittade på honom.
- Du ville ju bli nypt? Sa han och blinkade mot mig.
- Haha kul! Sa jag och log retsamt.
- Vi går och badar, i havet.. Sätt på dig bikinin så går jag och säger till dom andra, sa Justin och kysste mig. Jag log och sedan tog jag fram min bikini.
Tänk att jag är i Hawaii, med världens bästa människor.. Och killen i mitt liv, sa jag för mig själv när jag låste toadörren för att byta om..


EMELIES PERSPEKTIV:

Vi kom ner på stranden och Nattis och Klara drog av sig kläderna direkt och hoppade i vattnet, jag där emot är sådan badkruka så det finns inte. Jag började med att lägga ut filten och ställde korgen med fika i skuggan, killarna sprang i det klarblå vattnet och jag hörde hur Justin ropade på mig,
- EMMY KOM NU!
- Nej.. Det är för kallt, sa jag och la mig på filten med en handuk för ögonen. Helt plötsligt känner jag kalla blöta händer runt mig och någon bär upp mig.
- JUSTIN LÄGG AV SLÄPP NER MIG! DET ÄR INTE ROLIGT! Skrek jag och sprattlade.
- JO HAHAHAHAH! Sa han och började springa ner mot vattnet. Han sprang ner mot vattnet och kasta i mig, det var inte så kallt. Men jag var fortfarande irriterad över att han bara hade kommit upp och hämtat mig sådär.
Dom andra var en bit bort och Justin var helt plötsligt borta..

JUSTINS PERSPEKTIV:

När jag såg att Emmy la sig i solen med en handuk över ansiktet tog jag chansen och sprang upp och hämtade henne. Hon skrek som jag vet inte vad, men jag kunde inte sluta skratta. Hon såg jätte irriterad ut i vattnet också så jag simmade under ytan bakom henne och drog ner hennes ben så hon också var under vattnet, jag kysste henne under vattnet och kände hennes händer runt mig, jag längtade tills ikväll. När vi kom upp till ytan igen log hon världens leende mot mig.
- Är du inte sur längre? Sa jag och blinkade retsamt mot henne.
- Nej, du har nyss hjälpt mig med en sak på "göra innan jag dör listan" Sa hon och log.
- Göra innan jag dör listan? Sa jag och tittade konstigt på henne.
- Ja, det är en lista av saker man ska göra innan man dör.. sa hon och log stort.
- Aha, vad gjorde jag då? Sa jag fundersamt.
- En kyss under vatten, sa hon och kysste mig igen.
Vi badade en stund tills vi bestämde oss för att gå upp. Vi la oss på filten i solen brevid dom andra och tog varsin klase vindruvor.
- Åh, jag älskar och känna när solen bränner såhär, sa Nattis och smörjde in sig med änu mer kokosolja.
- Skicka hit kokosoljan! Sa Emelie och sträckte ut handen mot Nattis, hon fick den och började smörja in sina ben och magen. Jag bet mig i läppen.
- Justin, kan du smörja in min rygg? Sa hon och tittade på mig.
- A-a-absolut, stammade jag fram.
Hon skrattade lite och sedan la hon sig på mage och knäppte upp bikinin, jag rös när jag såg hennes vackert formade rygg, jag hällde på lite olja och sedan smörjde jag in henne lilla kropp, det var som om jag var i en annan världs, allting runt om kring försvann och jag var i en värld där bara jag och Emelie fanns.
- Så, tack babe, sa hon när jag knäppte hennes bikini igen. Jag log mot henne, och hon mot mig.

Efter vi varit på stranden hela dagen gick vi tillbaka till hotellet, Ryan och Nattis skulle gå och äta på någon resturang dom såg, och Klara och Christian skulle gå till nån liten bar dom sett.
Jag och Emmy däremot skulle stanna på hotellet och äta eftersom jag hade fixat en överraskning. Vi gick ner till resturangen och satte oss, vi beställde varsin rätt och sedan satt vi och prata.
- Vad är det för överraskning du har fixat? Sa Emmy och log stort mot mig.
- Det får du se sen...
- Men berätta, jag vill veta nu! sa hon och himlade med ögonen.
- Nej, du får se, sa jag och kysste hennes hand.
De kom ut med maten och vi tackade och högg in, vi pratade inte alls mycket under måltiden eftersom båda var så himla hungriga efter dagen.
När vi ätit klart gick vi upp på rummet och tog av oss våra kläder.
- Sätt på dig morgonrocken nu, sa jag och log.
- Okej, sa hon och log fundersamt mot mig. När vi tagit på oss morgonrockarna gick vi ut från rummet igen och gick upp på den stora spaanlegningen.
- OMGASH! SPA! Skrek Emmy med stora ögon.
- Absolut, sa jag och kysste henne. Jag ville bara visa henne rummet sen, som personalen höll på med nu..
Det skulle vara vara rosenblad överallt, och sedan en flaska champange.. Det skulle bli perfekt...


Vad säger ni, vill ni ha lite biebersex, i nästa episode? ;)


WHEN YOU SMILE - EPISODE 30 HAWAII

- Aha, najs! Sa han och skrattade lite.
- Yes, men.. Är ni taggade för Hawaii i morgon eller? Sa jag.
- ABSOLUT! Nattis och Klara försöker sova för att dom vill ha morgondag så fort som möjligt, sa Ryan och skrattade.
- Hahaahah! Aja, måste ta upp bilnyckarna nu, vi hörs i morgon bitti, glöm inte att flyget går 11:00.
- Nejdå! Ringer i morgon, tja, sa Ryan och la på.
Jag tog upp mina bilnycklar och låste upp, vi båda hoppade in i bilen och jag började köra hem mot Emelie.
- Gud vad trött jag är! Jag vill bara sova, sa Emelie och gäspade stort.
- Jag med! Längtar så mycket tills i morgon, sa jag och la handen på Emelies ben.
- Jag med, sa hon och la handen på min och log världens största leende.
- Du är helt amazing, sa jag och körde upp på hennes infart.



emelies outfit.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Nästa morgon så vaknade vi båda av att klockan ringde klockan 09:00, vi båda flög upp och tittade på varandra med stora ögon, sedan började vi skratta.
- Hahahahaha! Vi var som robotar, sa Emelie medans hon gick bort till sin garderob för att välja passande kläder.
- Hahaha! Men kan du ge mig min resväska? Den ligger i din andra garderob, sa jag och log.
- Okej här! Sa hon och räckte över min väska. Jag log och hon sprang ner i köket. Jag tog på mig ett par badshorts och sedan en vit v-ringad tröja. Sedan bäddade jag sängen och tog kläderna som låg på golvet och la i tvättkorgen.

När vi äntligen var klara med frukosten och allting, så tog vi våra väskor och la i bagaeluckan, sedan pussade vi mamma och Evelyn hejdå. Sedan gick vi ut för att åka till Nattis och hämta upp alla, jag var så himla taggad så jag körde för fort.
- Sakta ner Justin! Sa Emelie och skrattade lite.
- Men jag vill komma fram i tid, flyget går snart! Sa jag och gasade lite till. Som tur var så hände ingenting, vi kom fram till Nattis och dom som redan stod utanför med sina väskor, vi klev ur bilen och hjälpte dom att bära in väskorna i bagaget, sedan körde vi iväg. 

PÅ FLYGET/JUSTINS PERSPEKTIV: 

Vi klev på flyget, och vi bestämde oss för att lämna bilen i NY. För att det finns ju mopeder där borta. Emelie och jag satte oss brevid varandra och tittade på film, sedan gick Klara och Christian upp för att lägga sig. Och Ryan och Nattis satte sig i soffan bakom oss. Sedan lyfte vi, resan skulle ta ganska många timmar så vi tog med hela Emelies korg med filmer. Vi bestämde oss för The Last Song, den hade jag inte sett, men Emelie sa att den var jätte bra. Och Miley är en så himla bra skådis. Efter ett tag var jag helt fast i filmen, den var verkligen jätte bra, jag är svag för romtantikfilmer haha! När The Last Song var slut så var klockan runt halv ett, flyget skulle landa i Hawaii två, så att vi bestämmde oss för att titta på en till film, och det fick bli Babe. Gud vad vi skrattade, för er som inte har sett den, så är det en film som handlar om en pratande gris som flyttar till en bondgård typ, där det finns andra djur som han pratar med. Ja, vi satt och skrattade igenom hela filmen. När den var slut var klockan kvart i två, vilket var väldigt skönt eftersom man fick ganska ont i benen av att sitta så himla still. Vi började packa och sedan gick Ryan upp och väckte Christian och Klara.
När vi landade så log jag stort mot Emelie, hon gick emot mig och kysste mig. Jag hade fixat en överraskning till ikväll, med rosenblad och massage.. Det måste vara rätt, så bra som möjligt.

EMELIES PERSPEKTIV:

Vi klev av planet och möttes av solen, det var så vackert allting, även om vi var på en flygplats! Vi gick in i den halvstora flygplatsen och möttes av fans, det satt till och med stora afficher på min nya singel som släpptes snart, vilket förvånade mig. Det kom tusentals tjejer mot Justin, och tusentals killar till mig. Vi skrev autografer och sedan gick vi ut där det stod två mopeder med släp.
- Omgash Emelie, du är redan känd innan låten ens har släppts! Sa Klara och log mot mig.
- Eller hur, sa jag och log. Allting var redan så overkligt.
Jag och Justin la upp våra väskor på släpet och sedan satte jag mig bakom Justin på moppen, Ryan och Nattis la sina grejer på den andra där även Christian och Klara la sina väskor, sedan satte sig Ryan bakom Nattis. Och Christian och Klara stod som två fån och undrade vart dom skulle sitta.
- Ni får gå! Sa Justin och skrattade.
- Nej?! Du skämtar? Sa Klara och tittade på honom.
- Ja det gör jag, ni får sitta på släpet bakom mig och Emmy, hoppa på nu så vi kan åka till hotellet någon gång! Sa Justin och skrattade. Dom hoppade på och vi åkte i kankse 10 minuter, sen kom vi fram till ett stort fint hotell.
- OJ SHIT! Sa jag och tittade på hotellet och havet som låg alldedes bakom.
- Jag vet.. Sa Justin och kysste mig.
Vi gick in i det stora hotellet och Justin gick fram till receptionen och fick tre svitnycklar, en till Klara&Christian, en annan till Ryan&Nattis och den sista till mig&Justin. Vi fick den finaste! hahahaha.. Vi tog våra väskor och gick in i en hiss och åkte upp längst upp, vi skildes åt och jag och Justin gick in på vårat rum. Mina ögon blev stora av förvåning över hur fint det verkligen va.
- Shit.. Jag är i himlen, nyp mig! Sa jag och himlade med ögonen.
- Jag vet, det är jätte fint! Sa Justin och nöp mig.
- Vad va det där bra för? Sa jag och tittade på honom.
- Du ville ju bli nypt? Sa han och blinkade mot mig.
- Haha kul! Sa jag och log retsamt.
- Vi går och badar, i havet.. Sätt på dig bikinin så går jag och säger till dom andra, sa Justin och kysste mig. Jag log och sedan tog jag fram min bikini.
Tänk att jag är i Hawaii, med världens bästa människor.. Och killen i mitt liv, sa jag för mig själv när jag låste toadörren för att byta om..

WHEN YOU SMILE - EPISODE 29

- Absolut, tror du jag skulle missa? Jag kastade mig runt hans hals och publiken skrek enu mer.
- Alla dessa killar och tjejer är dina fans, DINA. Jag twittrade och skrek alla Emelies fans kom till teaterlokalen ikväll för hon ska sjunga, sa han och log mot mig.
- Gjorde du det... För min skull? Sa jag och började gråta av lycka. Det här var bar för bra för att vara sant.
- Allt för din skull babe, sa han och kysste mig.
- TACK ALLA! SHIT! JAG KAN INTE FATTA ATT ALLA ÄR HÄR FÖR MIN SKULL! Skrek jag och kände hur trött jag blev i kroppen helt plötsligt.
Jag tittade upp på Justin med tårar i ögonen, jag märkte att jag låg på marken och såg hur folk sprang omkring mig och skrek. Helt plötsligt blev allt svart och så himla tyst...




JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag såg hur Emelie föll ihop, jag sprang fram till henne och såg hur hon log mot mig och sedan stängdes hennes ögon.
- RING EN AMBULANS! Skrek jag medans fansen sprang upp på scen för att hjälpa mig. Det var en kille som ringde en ambulans och han sa att den skulle komma inom 10 minuter. Jag la upp Emelie i min famn och kysste hennes munn flera gånger om i hopp om att hon skulle vakna, ingenting hände. Jag grät och jag kände hur några fans la handen på min axel och klappade mig.
- Det kommer bli bra.. Sa dom, men jag hörde att dom lät lika oroliga som jag. Jag tittade upp mot dom och log, sedan tittade jag ner på Emelie igen.
- Snälla älskling, vakna.. Sa jag och blundade, helt plötsligt slås dörrarna upp och ambulansmän kommer in med en bår.
De kom fram till scenen och lyfte upp Emelie på båren och gav henne en mask med gas i, jag tog hennes hand och gick vid sidan om och hoppade in i ambulansen, jag tog upp min mobil och skulle titta twitter, och jag såg att flera stycken att skrivit "PrayforEmelie" jag log lite smått och skrev samma sak. Sedan stängde jag ner och tittade på Emelie igen, hon såg så fridfull ut i hela ansiktet, vilket oroade mig otroligt mycket. Hennes andetag var ojämna och hennes hjärtljud lät för sakta.
När vi kom fram till sjukhuset tog dom in henne för en undersökning, jag fick sitta kvar i väntrummet. Efter cirka två timmar kommer dom tillbaka och kör in en pigg och glad Emelie i ett rum, jag gick in direkt och frågade vad som hade hänt.
- Det visade sig att Emelie hade en lite infektion i tarmen, ingeting som behöver opereras, men hon har fått antibiotica som hon ska äta i två veckor, både morgon och kväll, sedan ska allt bli som vanligt igen, sa en doktor och log mot mig. Jag pustade ut och gick fram till Emelie och kysste henne som aldrig förr.
- Älskling! Gör aldrig sådär igen, vet du hur orolig jag var? Sa jag och tittade henne i ögonen. Hon log mot mig och kysste mig igen.
- Jag får åka hem om ungefär en timme, dom skulle prata med en at-läkare och sedan skulle Avery skriva ut receptet åt mig, sa hon och log. 
- Aha, gud.. Visste inte du om att du hade infektion? Sa jag och tittade på henne.
- Nej.. Jag har bara känt att jag har haft ont i magen ett tag, trodde det bara var stress eller nått, sa hon och log lite åt mig.

EMELIES PERSPEKTIV:

När Avery hade kommit med tabletterna fick vi åka hem, Justin tog mig i handen och vi tog en promenad bort till teaterlokalen för att hämta hans bil. Jag hade ganska dåligt samvete för mina fans och Justin. Men Justin berättade att fansen hade skrivit "PrayForEmelie" på twitter. Det gjorde mig glad.
- Tänk att vi åker till Hawaii i morgon! Sa Justin och log stort mot mig.
- Jag vet! Helt sjukt.. Verkade Nattis och dom taggade? Sa jag och tittade på honom.
- Vet inte! Kan ringa Ryan nu, sa han och tog upp sin telefon.

JUSTINS PERSPEKTIV:

- Tja mannen! Sa jag när Ryan svarade.
- Shoman, hur är det med Emelie? Sa Ryan och lät medlidande.
- Bara bra! Det visade sig vara en liten infektion, så hon har fått anibiotica och nu är vi påväg mot bilen, sa jag och log stort.
- Aha, najs! Sa han och skrattade lite.
- Yes, men.. Är ni taggade för Hawaii i morgon eller? Sa jag.
- ABSOLUT! Nattis och Klara försöker sova för att dom vill ha morgondag så fort som möjligt, sa Ryan och skrattade.
- Hahaahah! Aja, måste ta upp bilnyckarna nu, vi hörs i morgon bitti, glöm inte att flyget går 11:00.
- Nejdå! Ringer i morgon, tja, sa Ryan och la på.
Jag tog upp mina bilnycklar och låste upp, vi båda hoppade in i bilen och jag började köra hem mot Emelie.
- Gud vad trött jag är! Jag vill bara sova, sa Emelie och gäspade stort.
- Jag med! Längtar så mycket tills i morgon, sa jag och la handen på Emelies ben.
- Jag med, sa hon och la handen på min och log världens största leende.
- Du är helt amazing, sa jag och körde upp på hennes infart.


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPTADERING.
Men var i Stockholm idag med Jinet och Li, vi köpte julklappar!
Nu ska jag titta på film, imorgon kommer det flera episoder! LOVAR, minst tre ;)


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 28

- Det här är så roligt, men ändå läskigt! Tänk om den inte säljer alls, sa Emelie med mat i munnen.
- Nej.. Men vi får hoppas på det bästa, jag vet att singeln kommer sälja hur mycket som helst, sa jag och tog en klunk cola.
- Får väl hoppas! Sa hon och log.
- Förresten, jag har min "konsert" i morgon, sa hon och tittade på mig.
- Ja! Då får du äntligen använda din fina klänning, sa jag och log.
- Jag vet! Kommer du och tittar? Sa hon med världens smile.
- Nej... Jag har konsert då, sa jag och ljög. Jag hoppades att det lät övertygande.
- Fan då.... Äh, men du vet ju hur jag sjunger, sa hon och log!
Jag log till svar, det skulle bli så himla kul att överraska henne.


Emelie när hon uppträder.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Dagen efter så sprang Emelie runt som en kanin och letade efter sin klänning.
- Här är den, sa jag och sträckte fram påsen tilll henne med klänningen i.
- Oh, gud tack! Skrek hon och drog av sig kläderna och drog på sig klänningen istället. Jag skrattade åt henne och låtsades göra mig i ordning för min konsert.
- Fasen att du inte kan komma ikväll, sa hon och tittade på mig.
- Jag vet... Sa jag och försökte att inte le. Hon tittade på mig och log, sedan gick hon för att borsta tänderna. Jag twittrade så länge
" Emelie has a show today, she will sing all by her self! All fans, come there and support her! It is in the big theater station in NYC, she does not even know that I wil comel, so it will be a suprise! It starts at 18:00 Come on! Hugs to you all. "
Precis när jag klickat på "tweet" kom Emelie tillbaka.
- Klockan är 17:00 nu, jag ska dra, hinner du skjutsa mig innan konserten? Sa hon och kom emot mig och kysste mig.
- Absolut! Kom nu, sa jag och tog hennes hand. Vi gick ner och hon skrek till Evelyn och mamma att jag skjutsade henne, sen gick vi ut mot bilen och satte oss.

EMELIES PERSPEKTIV:

Vi kom fram och jag gick ut ur bilen, Justin gick också ut och kysste mig hejdå. Sen gick jag in i den stora byggnaden och såg att Natalie och Klara stod "backstage" och övade lite smått på sin dans dom skulle visa upp.
- HEJ TJEJER! Sa jag och sprang emot dom och kramade dom.
- Hej gumman! GUD VAD FIN DU ÄR! Sa Klara och stirrade på mig.
- Justin köpte den åt mig.. En äkta Chanelklänning, sa jag och himlade med ögonen. När jag sa det så började alla vi tre att hoppa upp och ner och skrika hysteriskt.
- OMGASH du är så lyckligt lottad! Sa Natalie emellan hoppen.
- Jag vet! Sa jag och pep med rösten. Vi stod och hoppade och efter ett tag kommer Christian och Ryan in bakom scenen.
- Shoo grils, sa Ryan och log mot oss. Christian gick fram och kysste Klara, och Ryan gick fram och kysste Nattis.
- Varför inte Justin här? Sa Christian och log ett konstigt leende.
- Ehm..? Han skulle ha konsert ju, sa jag och tittade på honom.
- Det ska han ju int.... Sa Klara men blev avbruten av att Christian satte handen för hennes munn,
- Shhhh, sa han och tittade på henne, hon nickade som om hon sa "ja juste".
- Alltså... Vad är det jag inte vet? Sa jag och tittade på dom.
- Ingenting! Sa alla och gick iväg. Konstigt..
Först var det några som spelade piano, sen var det några som sjöng, sen var det Nattis och Klara som dansa, jag var efter dom. Och sist såklart. Synd att inte Justin var här... Det var egentligen meningen att jag skulle spela piano, för det hade jag lärt mig nu i ett års tid.. Fast nu kunde dom inte få hit en vit flygel som jag verkligen ville ha! Så att jag skulle bara sjunga.. Stod jag och tänkte när dom ropar mitt namn.
- OCH NU, EMELIE STEVENS! Skrek min musiklärare och jag sprang ut på scen och blev chokad över hur mycket folk det satt i publiken, det var så fullt så det satt till och med folk i gångarna mellan stolarna.
Jag ställde mig mitt på scen och tog mikrofonen,
- Hej allihopa! Gud så mycket folk! Vad nervös jag blir.. Jag ska iallafall köra When i look at you, med Miley Cyrus. En jätte fin låt, i hope you guys like it, sa jag och började sjunga.

JUSTINS PERSPEKTIV:

När jag släppt av Emelie så åkte jag iväg en bit, sedan åkte jag tillbaka. Jag stod utanför och väntade på alla fans som kom, trodde det bara skulle vara några stycken, men det kom hundratals! Till och med killar som sa hur lyckligt lottad jag var över att ha en så snygg tjej. Jag blev lite arg, men mest stolt.
Efter ett tag fick vi gå in i den stora byggnaden och jag satte mig i mitten, sedan satte sig några tjejer brevid mig och så kom Ryan och Christian och satte sig, de berättade att Emelie inte misstänkte något alls. Jag log bara.
- OCH NU, EMELIE STEVENS! Skrek en kvinna som stod på scen, jag kände hur nervös jag blev och hur det hettade om kinderna.
Emelie kom ut på scenen och såg vackrare ut än någonsin tidigare, jag började skratta lite när jag såg hennes min om hur mycket folk det var.
- Hej allihopa! Gud så mycket folk! Vad nervös jag blir.. Jag ska iallafall köra When i look at you, med Miley Cyrus. En jätte fin låt, i hope you guys like it, sa hon och började sjunga. När hon tog första tonen så rös jag i hela kroppen, det föll ett sånt medlidande i publiken att det såg ut som om alla flög mjukt fram i hela rummet.
När hon var klar så blev det stående ovationer, alla applåderade och busvissla, jag såg min chans och reste mig upp. Jag gick emellan alla som satt i gången och smög upp på scen.

EMELIES PERSPEKTIV:

Omgash säger jag bara! Alla stod upp och applåderade, det var helt sjukt! De skrek "engångtill" osv.. Jag fick tårar i ögonen.
Helt plötsligt känner jag händer runt mig och vänder mig om, där står han.. Killen i mitt liv.
- Hej älskling, sa han och log.
- Var du här hela tiden? Sa jag med tårar i ögonen.
- Absolut, tror du jag skulle missa? Jag kastade mig runt hans hals och publiken skrek enu mer.
- Alla dessa killar och tjejer är dina fans, DINA. Jag twittrade och skrek alla Emelies fans kom till teaterlokalen ikväll för hon ska sjunga, sa han och log mot mig.
- Gjorde du det... För min skull? Sa jag och började gråta av lycka. Det här var bar för bra för att vara sant.
- Allt för din skull babe, sa han och kysste mig.
- TACK ALLA! SHIT! JAG KAN INTE FATTA ATT ALLA ÄR HÄR FÖR MIN SKULL! Skrek jag och kände hur trött jag blev i kroppen helt plötsligt.
Jag tittade upp på Justin med tårar i ögonen, jag märkte att jag låg på marken och såg hur folk sprang omkring mig och skrek. Helt plötsligt blev allt svart och så himla tyst...

DUMDUMDUM.. Nej :'/
KOMMENTERA.

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 27

- Vi fixar in henne på en fotostudio i morgon, sa Justin.
- Smart idé, jag ringer till Photograficmodeling företaget ikväll, dom som fotade ditt skivomslag du vet? Sa Usher och tittade på Justin.
- Ah smart idé där.. Alla stod bara och pratade som om dom var i trans.
- Hallå, vi är faktikst levande, och vad menar ni? Är vi redan klara med låten...? Måste vi inte spela in den igen osv.. Jag menar det där var ju bara att öva, sa jag.
- Äh, det där lät grymt! Det är ju as coolt att släppa en låt som man inte ens tänkte på att den skulle släppas, det blir bättre när man är oförberädd, sa Usher och log.
- Och i morgon plåtas du! Sa Scooter.
Det var helt sjukt, på 3 timmar så hade jag gjort en låt?! 3 timmar.. Det kändes egentligen inte så seriöst.. Men ändå häftigt.
Idag är jag Emelie, i morgon blir jag Emelie Stevens..


EMELIES PERSPEKTIV:

Dagen efter så skulle vi till fotostudion, vilket var otroligt nervöst. Men när vi kom dit så pratade dom med mig hur vi skulle göra och sen sminkade dom mig i en timme och sedan fixade dom mitt hår. Det var jätte roligt! När dom skulle fota mig blev jag jätte nervös, jag stod vid en mickrofon, och i början var jag jätte stel, men efter ett tag släppte jag loss och bilden blev awesome!
- Fan vad snygg du är! Sa Justin när jag var färdig. Jag log malligt mot honom och gick fram och kysste honom.
Vi fick vänta lite i fotostudion eftersom vi skulle få ta med oss bilderna, och dom var tvugna att läggas ner på skiva först, och sedan skulle vi få dom på vanliga foton också. Därför fick vi sitta kvar i kanske en timme, men det gjorde inte så mycket. För jag och Justin pratade om hur det skulle vara om vi båda var kända. Vi hade ringt till Kim i Svergie och bad honom komma i höst i stället, jag ville komma igång med det här först. Fast jag tränade ändå på kvällarna i hallen.
- Så här har ni era bilder! Sa en tjej och gav oss ett kuvärt och en skiva.
- Tack så jätte mycket, jag hade jätte kul! Sa jag och log stort mot henne.
- Tack själv! Sa hon och gick iväg.
- Nu åker vi till studion med bilderna på skivan, sa Justin och kysste min panna.
- Okej! Sa jag och log.
När vi kom ut till bilen satt det fast en tidning på Justins vindrutetorkare. Vi slog upp tidningen och på framsidan var det en bild på mig med Justin vid min sida, det stod med stora bokstäver
" EMELIE STEVENS, JUSTINS FLICKVÄN SLÄPPER SINGEL "
- Oj! Sa jag och tittade på Justin.
- Så fort jobbar Scooter och Usher ahaha! Mina fans kommer bli galna, vi får väl dela.. Sa Justin och blinkade till mig.
- Haaahha! Så stor kommer jag inte bli Justin, sa jag och skrattade.
Vi klev in i bilen och började åka bort mot studion, vi satt och små pratade lite. Men jag läste mest artikeln om mig. När vi kom fram så sprang jag fram till hissen inne i huset, jag ropade på Justin och skynda sig, jag var otroligt peppad. Han kom springandes och hann precis in innan hissdörren stängde sig, han skrattade bara.
- Hhahaahaha! Du är verkligen peppad inför hela den här grejen, sa han och log.
- Absolut! Det är grymt! Sa jag och skrattade.
Vi kom upp i studion där Usher och Scooter satt,
- Tjaaa mina favoriter! Sa Usher och kom emot oss med famnen öppen.
- Tjaa manneeen! Sa Justin och puttade honom på axeln.
- Jag har bilderna här! Men jag har redan valt en! Sa jag och log malligt.
- Ah, visa mig babe! Sa Usher och satte sig i soffan.
- Här är den jag valt, sa jag och höll upp bilden.
- Fan vad snygg du är! Så skriver vi EMELIE STEVENS - even if i love you. PERFEKT! Sa Usher och klappade händerna.
- Bilden är grymt bra Emelie! Sa Scooter och log mot mig.
Vi satte oss vid datan och fixade till bilden lite snabbt, jag ville absolut ha lila text på mitt namn, vilket det fick bli! Och slutresultatet blev grymt.
- Fan vi kan ju släppa skivan i morgon! Sa Usher och blinkade.
- Haha eller hur! Sa jag och log.
- Nej men.. Nästan, vi har spikat ett datum, jag antar att ni är i Hawaii när skivan släpps! Och sen när du kommer hem får vi se vad som hänt, sa Usher och tittade på mig. Jag log bara, jag antog att ingenting skulle hända, eftersom jag är bara en vanlig tjej.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag var så sjukt stolt över Emelie! Hon var verkligen duktig, och bilderna skulle jag rama in och sätta upp på min vägg hemma, hahaha! Undra hur det kommer gå.. Om skivan inte säljer, då kommer ingenting hända. Och det blir jobbigt, tänkte jag för mig själv.. 
Efter några timmar i studion så åkte vi till donken för att käka, vi bestämde oss för macdriven, jag orkade inte gå in bland allt folk. När vi åkte igenom staden såg vi en buss där det stod på sidan
"EMELIE STEVENS, JUSTINS FLICKVÄN SLÄPPER SINGEL"  Både jag och Emmy började skratta, vi åkte mot donken och vi beställde varsin big mac och company plus meny. Sedan åkte vi ner till stranden och ställde bilen där, jag tog fram en filt som vi satte oss på och åt våran mat.
- Det här är så roligt, men ändå läskigt! Tänk om den inte säljer alls, sa Emelie med mat i munnen.
- Nej.. Men vi får hoppas på det bästa, jag vet att singeln kommer sälja hur mycket som helst, sa jag och tog en klunk cola.
- Får väl hoppas! Sa hon och log.
- Förresten, jag har min "konsert" i morgon, sa hon och tittade på mig.
- Ja! Då får du äntligen använda din fina klänning, sa jag och log.
- Jag vet! Kommer du och tittar? Sa hon med världens smile.
- Nej... Jag har konsert då, sa jag och ljög. Jag hoppades att det lät övertygande.
- Fan då.... Äh, men du vet ju hur jag sjunger, sa hon och log!
Jag log till svar, det skulle bli så himla kul att överraska henne.


Nu var jag snäll va?! Gick upp och skrev en novell tidigt på morgonen :D
btw, den kankse är lite dålig.. Är as trött hahaha!"


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 26

- EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL! Skrek alla. Justin kom emot mig och kysste mig, sen tog han micen och sa:
- Kan jag få Usher upp hit tack? JUSTE USHER HETTE HAN! Tänkte jag för mig själv. Jag såg hur Usher gick upp på scen och kom emot oss med världens smile.
- Tja Emelie! Sa han när han kom emot mig. Jag förstod ingenting och jag såg att publiken inte gjorde det heller.
- Tja, sa jag tveksamt.
- Jag heter Usher som du kankse förstår, och Justins skivbolag sitter där nere och så jag, och sen Scooter förstås. När han sa det så kom det ut en till kille, som antagligen var Scooter.
- Jaha, och.. Vad.. Sa jag och tittade på Justin som stod med världens smile.
- Vi undrar om du vill komma till Justin studio och börja jobba med oss, du kan bli stor tjejen! Sa Scooter och puttade mig lite på armen.
Jag tittade på Justin som log världens smile och såg stolt ut, vad i helvete...?


 

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag stod tyst ett långt tag och tänkte. Jag var så överraskad att jag inte kunde visa glädjen jag kände.
- Förlåt, men det kom så plötsligt. Jag är egentligen superglad! Sa jag och försökte le.
- Ingen fara! Det förstår jag! Men kom ner till studion i morgon med Justin så kan vi prata då, jag log och tackade, sen gick dom ner från scenen.
Jag gick backstage och försökte fundera på hur det skulle vara att vara en kändis, Emelie Stevens låter ju inte direkt så bra.. Men det skulle vara roligt, tror jag.
När konserten var slut så var jag helt slut, vi gick ut till bilen där Ryan, Christian, Natalie och Klara redan satt. Dom började babla om vad Usher sagt och jag log stort mot dom.
- DU KOMMER BLI KÄND! Skrek Klara och hoppade av lycka.
- Hahahah eller hur, sa jag och skrattade lite.
- Ja du kommer ju det! Sa Ryan och var lika hyper han. Både jag och Justin skrattade bara åt hur dumma dom var haha.

När vi kom hem så gick jag in på toan och tvättade  bort sminket, jag slängde mina kläder i tvätten och gick ut genom dörren och gick in i mitt sovrum. Justin låg redan i sängen och han log mot mig.
- Du var grym idag, sa han och log stort.
- Ja, det var annorlunda, sa jag och skrattade lite.
 - Har du bestämt dig hur du ska göra enu? Sa han och tittade lite allvarligare på mig.
- Jag vet inte... Man kan ju alltid ge det en chans, sa jag och log lite.
- Yes! Sa han och såg stolt ut. Jag skakade bara på huvudet och gick och la mig brevid honom, han la armen under min kudde och sen la jag mig på den.
- Tack för du hjälper mig så mycket, sa jag och vände mig mot honom.
- Tack själv, du har hjälpt mig otroligt mycket, sa han och kysste mig. Jag log stort och sedan somnade jag av hans närhet.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vaknade nästa morgon av att min telefon ringde, jag tittade på skärmen och såg att det stod Usher.
- Ah tja broo, sa jag och gäspade.
- Tjena, väckte jag dig eller? Sa han och skrattade lite. Lika bra det kankse, för ni ska vara här om 45 minuter helst, sa Usher sedan.
- Aha, okej. Vi ses då, sa jag och la på. Jag vände mig mot Emelies håll och såg att hon låg och tittade på mig.
- Är du vaken? Sa jag och log.
- Ja, jag vaknade för kankse 20 minuter sen, sa hon och log.
- Varför väckte du mig inte då? Förresten så ska vi vara i studion om 45 minuter, sa jag och gäspade igen.
- Aha, sa hon och satte sig upp. Hon reste sig upp och gick mot garderoben för att hämta kläder, hon satte på sig en skjorta och ett par jeans. Sedan slängde hon mina kläder till mig.
- Tack, sa jag och log.
- Jag går ner och fixar frukost så länge, sa hon och log lite åt mig. Hon sprang ner för trappan och jag satt kvar och sträckte på mig. Sedan satte jag på mig mina kläder och gick ner.
- Vad blir det för frukost? Sa jag och ställde mig bakom Emelie och la händerna runt henne.
- Bacon och rostbröd.. Sa hon och skrattade lite när jag naffsade henne i halsen.
Vi åt våran frukost och plockade undan efter oss, vi skrev en lapp att vi var i studion och sedan gick vi ut till bilen. Vi lyssnade på min nyaste skiva i bilen, vilket kändes lite fel. Men både jag och Emelie satt och sjöng med. Vi kom utanför det stora huset och jag parkerade på den stora parkeringsplatsen, sedan gick jag runt och öppnade dörren åt Emelie.
- Tack hern, sa hon och log stort. Jag log tillbaka och tog hennes hand och så gick vi tillsammans in i den stora byggnaden.
- Hej bieber! Sa tjejen i receptionen när vi kom in.
- Tja Sofia! Sa jag och log. Vi fortsatte mot hissen och åkte upp nästan längst upp, sedan kom vi in i studion.
- Tjooo broooo! Sa Usher och kom fram och kramade oss.
- Tja mannen! Sa jag och log stort.
- Jag har skrivit några låtar under natten, eller ja låtar och låtar.. Lite melodier och sådär.. Något jag tror skulle passa Emelie, sa Scooter och kom emot oss.
- Ja vi satt uppe hela natten! Sa Usher och blinkade mot oss.

EMELIES PERSPEKTIV:

När jag kom in i studion så trodde jag att jag skulle vara jätte nervös, men jag kände mig bara otroligt hemma. Usher och Scooter hade skrivit ihop lite slarv som jag och Justin fick började med att lyssna på, det lät faktikst riktigt bra.
- Gillar ni det?! Sa Usher och lät förväntansfull.
- Absolut! Det låter grymt, sa jag och log stort mot honom.
- Wow tjejen! Du är snygg och du sjunger som en gudinna! Du kommer bli stor, så Usher och blinkade åt mig.
- Eyyy, hon är min guldklimp, sa Justin och log.
- Du får nog lära dig att dela med dig, sa Usher och skrattade.
- Om vi kör igång nu, och är här varje dag typ.. Så kan vi lyckas släppa en skiva redan nästa vecka.. Sa Scooter och skrev nånting på en dator.
- Så snart?! Skämtar du?! Sa jag och log stort.
- Ja, iallafall en singel, sa Scooter och vände sig mot mig och log.
- Gud vad roligt, sa jag och log stort och gjorde en "tackblick" mot Justin. Han log och kysste mig sedan.
- Nu tänkte vi spela upp 3 låtar, som vi har jobbat på ett tag. Och du är den perfekta, du får välja en tillsammans med oss vilken du vill ha som din egen, sa Scooter och tröck på play på en skiva.
En hette,
Im gonna do this.
Den andra hette,
Even if I love you.
Den tredje hette,
You are the best thing.
Alla låtar var sjukt bra, Justin tyckte tvåan, jag med tror jag. Usher och Scooter satt och pratade om vilken som passade bäst.
- Vi tar tvåan och gör till din stora singel, så du får slå igenom. Det är en perfekt "slå igenom" låt, sa Usher och skrattade.
- Åh gud var roligt, när börjar vi spela in? Sa jag och log. 
- Vi kan testa nu, och se hur pass hemma du känner dig i låten, sa Scooter och log snällt mot mig. Jag log stort och Usher ledde mig till den lilla inspelingsstudion, de andra satt bakom glaset och tittade på mig, jag satte på mig hörlurar och kollade på pappret med låttexten på, de spelade upp melodin och jag började sjunga.
- Bryt, sa Scooter i en mickrofon.
- Vad hände? Sa jag och kollade konstigt på dom.
- Vänta tre sekunder till, och sedan höjer du tonen när dom sjunger Me, sa Usher och log mot mig. Jag nickade och sedan körde vi om, då fixade jag det galant. När vi spelat in hela så gick jag tillbaka till den andra studion, när jag kom in dit så såg jag hur häpna alla såg ut.
- Hon fixade det på andra försöket! Låten är ju redan klar, sa Usher med stora ögon.
- Allt vi behöver nu är ett skivomslag och reklama henne lite.. Sa Scooter med lika stora ögon han.
- Vi fixar in henne på en fotostudio i morgon, sa Justin.
- Smart idé, jag ringer till Photograficmodeling företaget ikväll, dom som fotade ditt skivomslag du vet? Sa Usher och tittade på Justin.
- Ah smart idé där.. Alla stod bara och pratade som om dom var i trans.
- Hallå, vi är faktikst levande, och vad menar ni? Är vi redan klara med låten...? Måste vi inte spela in den igen osv.. Jag menar det där var ju bara att öva, sa jag.
- Äh, det där lät grymt! Det är ju as coolt att släppa en låt som man inte ens tänkte på att den skulle släppas, det blir bättre när man är oförberädd, sa Usher och log.
- Och i morgon plåtas du! Sa Scooter.
Det var helt sjukt, på 3 timmar så hade jag gjort en låt?! 3 timmar.. Det kändes egentligen inte så seriöst.. Men ändå häftigt.
Idag är jag Emelie, i morgon blir jag Emelie Stevens..


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 25

Vi gick igenom en dörr som låg inne på toan, det var en trappa där som vi gick nerför och kom in i en tvättstuga.
- Här är våra kläder från igår, torra är dom också, sa Emelie och log mot mig.
- Perfekt! sa jag och tog av mig mina blöta kläder.
Jag stod i kalsonger och Emelie i bara trosor då jag märkte att hon närmade sig mig, jag log mot henne och kände hennes kropp mot min, jag la händerna runt hennes midja och hon ställde sig försiktigt på tå för att kyssa mig. Jag kände lyckoruset genom kroppen, och ville bara pausa tiden och ha det såhär med min Emmy, föralltid.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag kände hur Emelies händer rörde sig över min kropp, hon la dom vid min svank och jag rös i hela kroppen. Jag la mina händer runt hennes hals och kittlade henne lite, eftersom jag visste att hennes svaga punkt var halsen, jag kände hur hon rös till och jag började skratta lite. Hon tittade på mig med ett leende och hennes ögon glittrade.
- Justin.. Jag vill inte göra det i en tvättstuga heller, sa hon och skrattade lite tyst.
- Nej, inte jag heller.. Men du är oemotståndlig! Sa jag och drog handen över henne långa hår.
- Du med.. Jag vill bara kasta av mig de kläder jag har på mig. Men inte här, sa hon och gick bort mot tvättlinan för att ta ner våra kläder. Jag log mot henne eftersom hon inte nådde upp dit.
- Jag hjälper dig, sa jag och gick bort för att ta ner kläderna. Vi klädde på oss och helt plötsligt fick jag världens idé. I Hawaii ska jag fixa det finaste åt oss, först massage och sådär.. Sen så när vi kommer tillbaka till rummet ska det vara rosenblad och levande ljus, det kommer bli så rätt. Jag är inte sån som bara vill få henne i säng, absolut inte, men jag vill att första gången ska vara speciell. Eftersom första gången för oss båda kommer vara någon gång under vårat förhållande.
- JUSTIN! Skrek Emelie helt plötsligt och slängde sig upp i min famn.
- VAD ÄR DET?! Skrek jag oroligt och började leta efter en spindel. Jag hatar spindlar..
- VI HAR EN MÅNAD IDAG! Skrek hon och kysste mig.
- Va?! JA DET HAR VI! Skrek jag lycklig och kom på att jag inte köpt en present..
- För en månad sen.. Så kysstes vi för första gången, du har gett mig mitt liv tillbaka, sa hon och log ett glatt men ändå ledset leende mot mig. Jag förstod vad hon tänkte på.
- Emmy, det var inte ditt fel att det där hände, det kan hända vem som helst. Din pappa gav sitt liv för dig, och det tog han som sitt eget beslut, så du får inte anklaga dig själv, sa jag och smekte hennes hår mjukt.
- Jag har aldrig sett det så.. sa hon och la handen på min kind.
- Nej men det var så det var, och du har gett mig mitt liv tillbaka, nu känns det som jag har något att orka gå upp till varje dag, något att se fram emot, sa jag och tittade in i hennes ögon.
- Jag älskar dig.. Sa hon och kysste mig.
- Och jag dig, kom nu så går vi till dom andra, dom undrar nog vart vi tagit vägen.. Sa jag och skrattade. Hon log mot mig och sedan gick vi upp på övervåningen igen.

- Där är ni! Vi måste åka om en halvtimma! Sa Natalie och kollade på oss.
- Jaja, vi vet! Sa Emelie och skrattade lite.
- VETNI?! Sa jag och log så mycket så det gjorde ont i hela ansiktet.
- Nej vad, och du ler som en groda, sa Christian och skrattade åt sitt tråkiga skämt.
- Kul Christian, sa jag och log retsamt mot honom.
- Berätta då, sa Ryan och tittade på mig.
- Emmy och jag har träffats i en månad nu! Sa jag och sken upp.
- Ofta redan?! Naaaaw, sa Klara och log.
Jag och Emelie log malligt båda två och dom andra bara skrattade åt hur fjantiga vi såg ut, för att vi var så stolta.

När vi var klara gick vi ut för att gå in i limousinen, vi satte oss och körde iväg. Jag var peppad as hell och ville bara visa upp alla hur duktig Emelie var, jag hade fixat en överraskning också. Jag hade bjudit dit mitt skivbolag och Usher, så dom skulle få se vilken stjärna hon är.
- Kan du göra mig en tjänst ikväll? Sa jag och tog hennes hand.
- Vad babe? Sa hon och log mot mig.
- Ge allt! Kör loss extra mycket, jag vet att du är säker på dina moves, okej? Sa jag och log hemlighetsfullt mot henne.
- Okej, sa hon och tittade lite fundersamt på mig. Jag log bara och kysste henne.
När vi kom fram var det så mycket folk så vi fick åka runt, det gick verkligen inte att komma fram, Emelie skrattade nervöst när hon såg alla hundratals människor.
- Jag kommer dö... Sa hon och tittade på mig.
- Nej, kör ditt egna race, jag vet att du kan! Sa jag och log. Ikväll skulle hon få köra That Should Be Me, helt själv. Den låter passar hennes röst perfekt! Jag hade höjt vissa tonlägen också, eftersom det vet jag att hon klarar.
Vi gick in backstage och det började fyllas på med folk i arenan, vid tränade lite enkla toner som aaah, högre och högre. Och sen puuuh lägre och lägre, sen efter så ställde sig hela crewet, Emelie och jag och bad. Det var roligt att se att Emelie var så inne i hela grejen. Jag hoppades på att Usher skulle se nånting i henne, jag menar, hon sjöng som Mariah Carey nästan! Så jag höll tummarna i smyg. När det var dags att springa ut på scen så hörde jag publiken skrik. Jag tog en munn vatten och sedan sprang jag ut.
- HEJ TJEJER! MÅR NI BRA?! Skrek jag i micen. Jag såg Usher sitta neranför scenen och vinkade till mig. Jag gjorde tummen upp till honom och sedan började jag sjunga Love me. Efter några låtar var det äntligen Emelies tur, jag såg hur Usher satte sig rakare i ryggen och var redo att höra min lilla guldklimp.

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag var så peppad att jag bara ville ut på scen, men Justin var ju tvungen att köra några låtar först. Vilket inte gjorde mig nått, för jag drack hundra liter vatten för det kändes som jag var så torr i halsen. Jag visste att Justin hade höjt tonlägena i låten vilket gjorde det änu mer nervöst. Men jag visste att jag klarade det, och jag skulle även dansa lite eftersom när jag höll på med boxningen fick jag dansa i ett år innan jag fick börja boxas, det var bara för att lära sig fottekniken till boxningen. Så jag visste att jag kunde.
- EN STOR APPLÅD FÖR MIN ÄLSKLING EMELIE!! Skrek Justin, jag hörde hur publiken skrek och ropade mitt namn. Jag kände adrenalinet pumpa i kroppen och jag sprang ut på scen.
- HEJ ALLIHOPA? ÄR NI REDO?! Skrek jag och log världens smile när jag seglade fram på den stora scenen.
- JAAAAA! Skrek alla.
- DÅ KÖR VI! Skrek jag och Justin log mot mig och började spela. Han såg verkligen stolt ut. Jag började sjunga och satt ganska stilla i början, men jag hade bett Justin göra om låten lite "poppigare" i refrängen så jag fick dansa lite. När refrängen kom så tog jag världens längsta ton, den lät så klar och fin så jag blev förvånad själv. Jag tittade mot Justin och såg hur häpen han såg ut. Jag började hoppa runt och dansa och alla skrek och sjöng med. Jag såg även en annan person sitta alldedes neranför scenen.. Jag kände igen honom så otroligt mycket men kunde inte koppla till vem det var.. Så fortsatte sjunga och när låten var slut så var jag helt anfådd.
- EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL! Skrek alla. Justin kom emot mig och kysste mig, sen tog han micen och sa:
- Kan jag få Usher upp hit tack? JUSTE USHER HETTE HAN! Tänkte jag för mig själv. Jag såg hur Usher gick upp på scen och kom emot oss med världens smile.
- Tja Emelie! Sa han när han kom emot mig. Jag förstod ingenting och jag såg att publiken inte gjorde det heller.
- Tja, sa jag tveksamt.
- Jag heter Usher som du kankse förstår, och Justins skivbolag sitter där nere och så jag, och sen Scooter förstås. När han sa det så kom det ut en till kille, som antagligen var Scooter.
- Jaha, och.. Vad.. Sa jag och tittade på Justin som stod med världens smile.
- Vi undrar om du vill komma till Justin studio och börja jobba med oss, du kan bli stor tjejen! Sa Scooter och puttade mig lite på armen.
Jag tittade på Justin som log världens smile och såg stolt ut, vad i helvete...?


Wow! Vad tror ni....? Kommer hon slå ut Jasmine? ;)
MERA IFALL NI KOMMENTERAR!
och föressten, tack för alla fina kommentarer.. Ni är så bäst allihopa!


SORRY

Förlåt mig för dålig uppdatering, men det blir bättre i morgon, men fick veta idag...
Att jag inte alls är bra på att skriva, det var inte kul. För det gjorde så ont så att jag bara ville gråta, det är liksom min stora passion att skriva..

GODNATT BELIEBERS

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 24

- Ja, det blödde väldigt mycket, så Justin insisterade på att köra mig till sjukhuset. Jag fick träffa Avery, han skrattade bara och sa "du har gjort det igen" Det var roligt att få träffa honom igen.. Han sydde 9 stygn och pratade lite med Justin, dom blev bra polare. Sen drog vi och åt, och nu sitter jag här på hallgolvet, sa jag och försökte le till mamma.
- Gumman... Jag är otroligt tacksam att du sa sanningen, och är otroligt glad att du inte slog till den här tjejen..
- Jag vill boxas igen mamma, för pappas skull. Men mest för min, jag kände idag hur mycket jag saknar det, hur mycket jag älskar det, sa jag och tittade allvarligt rätt in i mammas ögon. Hon tittade på mig en lång stund, sedan sa hon:
- Vi ringer Tyson i morgon då, så får vi se om han kan fixa en plats till dig igen...




EMELIES PERSPEKTIV:


Dagen efter så skulle Justin ha konsert klockan 18:00, och det var bara fyra dagar kvar till min uppvisning, alltså sex dagar kvar till Hawaii. Jag sträckte på mig i sängen och helt plötsligt märkte jag att Justin inte låg brevid mig, jag flög upp och sprang ner för trappan och in i köket. Där satt han, mamma och Pattie.
- Godmorgon älskling! Sa han och log stort.
- Eh, godmorgon! Har det hänt något? Sa jag och log tveksamt tillbaka.
- Ja, jag har två super nyheter! Sa Justin och log änu större. Jag tittde mot mamma och Pattie och dom log lika stort.
- Berätta! Sa jag och kände hur nervös jag blev.
- Jag har fixat så att du får börja boxas igen, Tyson fixade in dig på hallen igen, och så ska det komma en kille från Svergie som ska hjälpa dig komma i form igen. Sen så ska du få sjunga på min konsert ikväll, så du värmer upp lite tills på Fredag! Sa Justin och log stort.
- SKÄMTAR DU? Omgash, tack! Sa jag och flög in i hans famn och kysste honom. Jag hörde hur mamma och Pattie skrattade lite.
- Men vem är han från Svergie?! Sa jag helt plötsligt. Jag visste en grym boxare från Svergie han hette Kim. Jag hade drömt och få träffa honom. Fast det skulle ju självklart inte vara han..
- Han heter Kim, en av Svergies grymmaste, han kan det där med gör en en tvåa osv! Sa Justin och log stort. Jag började skratta för det verkade verkligen som han ansträngt sig.
- Tack älskling, sa jag och log stort.
- Så lite så, men nu ringer vi Ryan, Christian, Klara och Natalie, dom måste ju göra sig klara för konserten. Klockan är trotts allt nästan halvtre, sa Justin och tog fram sin telefon.
- Oj.. Gud vad länge jag måste sovit, jag springer upp och duschar! Sa jag och började springa upp till övervåningen.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag hade gått upp redan vid nio på morgonen för att hjälpa Emmy med sin boxning, jag hade hört lite vad hon och Evelyn pratade om igår. Så jag gick upp för att ringa några samtal. När jag kom ner i köket satt Evelyn och mamma redan uppe, jag berättade min idé och dom sken upp och tyckte det var jätte bra.
När jag berättade för Emmy såg jag hur lycklig hon blev, jag blev också lycklig. För att hon blev det. Och speciellt glad blev jag när hon ville sjunga med mig på konserten.
------------
Jag tog upp min telefon för att ringa till Ryan och berätta att jag fixat backstagepass till dom på konserten. 
- Ah Ryan.
- Tja brooo, det är Justin. 
- Tja! Jag skulle precis ringa dig faktiskt. 
- Aha, men jag hann först! Sa jag retsamt. Jag hörde hur han skrattade till lite. 
- Men jag har fixat så att ni får backstagepass till konserten inne i NY idag. Det kommer en limmo och hämtar er runt 17:30, sa jag och log malligt, inte för att han såg det men..
- Ah, najs! Jag säger det till dom andra, bye! 
- Tja.
Jag log och sedan gick jag upp på Emmys rum, jag hörde henne stå och sjunga i duschen, jag rös av hur bra hon var. Jag satte mig på sängen och tog upp min macbook och startade twitter. Jag tänkte twittra lite. 
Lying in bed right now at home with my wonderful girlfriend. Can't wait for  the concert here in New York tonight! See you there all the fans!
Jag stängde datorn och gick och satte på tvn, det var Pimp my ride på mtv, det var ganska roligt så jag tittade på det. Efter ett tag kom Emelie ut i bh och trosor och en handduk runt håret. Jag log stort mot henne och kände hur varm jag blev om kinderna, hon gör mig alltid så svag. Fast på ett otroligt bra sätt.
- Vad glor du på? Sa hon och skrattade lite tyst.
- Jag vet inte... Sa jag och log mot henne.
- Du är knäpp, sa hon och kom emot mig. Hon kysste mig och sedan gick hon iväg igen.
- Varför gjorde du sådär för? Sa jag och kollade på henne.
- För att retas, sa hon och tog på ett par jeans.
- Nej, det kan jag ju inte tolerera, sa jag och gick ut ur rummet.

EMELIES PERSPEKTIV:

Blev han sur nu eller? Jag suckade och gick efter honom med halvt påsatta jeans.
- Justin lägg av bli inte sur, jag gick in på toan där jag antog att han var. Men det var han inte. Jag vände mig om och skulle precis gå ut ur dörren då jag hör duschdraperiet låta. Jag vänder mig om och ser en skugga sitta i badkaret, jag gick dit och skulle precis dra bort duschdraperiet då Justin gör det, han satte på duschen och blötte ner hela mig.
- JUSTIN FÖR I HELVETE! Skrek jag, det var iskallt vatten.
- AHAHAHAHAAHAHAH! Du skulle sett din min, ahahahahahah! Varför filmar jag aldrig sånt här? Sa han och skrattade. Han drog mig i armen så jag hamnade under honom i badkaret, mina jeans var helt blöta och hans vita t-shirt satt klistrad mot kroppen, jag kollade ner på hans mage och svalde hårt när jag såg hans muskler. Han började skratta.
- Tror inte du jag ser hur du tittar på mig? Sa han.
- Men... Stammade jag fram.
- Det är lugnt, jag tittar på dig med, sa han och kysste mig. Duschen låg emellan oss och var fortfarande på, vilket vi inte brydde oss om. Vi låg och kysstes i mitt badkar, med kläder. Helt plötsligt slås dörren upp.
- Där är ni, lovebirds! Sa Ryan och skrattade.
- VAD GÖR DU HÄR?! Skrek jag och drog draperiet för oss. Eftersom jag bara hade bh.
- Faktum är att vi alla är här, eller Pattie och Evelyn åkte och handlade, men Christian, Klara och Natalie är också här, sa han. Jag hörde hur dom började skratta, även Justin låg med huvudet ner i badkaret och försökte att inte skratta.
- Gå ut nu, vi kommer snart, sa Justin och försökte låta arg. Eftersom han skrattade så lät han bara dum, vilket fick mig att asgarva. Dom gick ut och skrattade, jag hörde att dom gick in på mitt rum.
- Varför ska dom alltid avbryta? Sa Justin och tittade på mig.
- För att det aldrig har varit rätt läge, jag menar hur kul är det att förklara för sina barn sen hur första gången var, så frågar dom hur ens egen var, "nämen jag låg i ett badkar" Hur dåligt låter inte det? Sa jag och tog bort lite hår som låg klistrat vid hans ögon.
- Det har du rätt i, sa han och kysste mig. Sedan reste han på sig och drog upp mig.
- Great, hur gör vi nudå? Jag är helt dyngsur, sa jag och skrattade.
- Vi får väl gå in och flascha oss nakna, sa Justin och skrattade.
- Eller hur! Sa jag och kollade på honom. 
- Nämen vi kan ta av oss kläderna här, så går vi till tvättstugan där nere, jag tror mamma har tvättat våra kläder från igår, sa jag sen.
- Bra ide! Sa han och tog min vänstra hand, eftersom att jag fortfarande hade bandaget på den högra.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi gick igenom en dörr som låg inne på toan, det var en trappa där som vi gick nerför och kom in i en tvättstuga.
- Här är våra kläder från igår, torra är dom också, sa Emelie och log mot mig.
- Perfekt! sa jag och tog av mig mina blöta kläder.
Jag stod i kalsonger och Emelie i bara trosor då jag märkte att hon närmade sig mig, jag log mot henne och kände hennes kropp mot min, jag la händerna runt hennes midja och hon ställde sig försiktigt på tå för att kyssa mig. Jag kände lyckoruset genom kroppen, och ville bara pausa tiden och ha det såhär med min Emmy, föralltid.


Kom igen att kommentera, i need that.

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 23

- Hej, jag heter Justin som du kankse förstod, sa jag och log mot Avery.
- Tja mannen! Sa han och slog till mig lätt på axeln.
- Tja, sa jag och log.
- Nåväl, jag ska titta på din hand och se hur det ser ut den här gången, sa  Avery och vände sig mot Emmy.
- Ja gör det, sa hon och sträckte fram handen.
- Hahahaha Emmy du har gjort det igen, den här gången måste jag sy 9 stygn vad jag ser, sa Avery och rullade över med stolen bor till ett skåp och tog fram en spruta och lite tråd.
- Ursäkta men vad är det som händer, hur många gånger har du varit här Emmy, jag förstår ingenting, sa jag förvirrat och tittade på henne.
- Hundratals gånger, har sytt höger handen tusen gånger nu känns det som, sa hon och log mot mig.
- Varför? Sa jag och tittade på henne.
- Innan jag började sjunga, så höll jag med på en annan grej som jag började med när jag var 4 år. Pappa lärde mig, sa hon.
- Jaha.. Vadå? Sa jag oroligt.
- Jag var boxare, sa hon och tittade på mig...


 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag visste inte vad jag skulle säga, jag tyckte det var hur grymt som helst! Men.. jag kunde inte bara säga det, jag bara stod där med gapande mun och tittade på henne.
- JUSTIN?! Hallå, hörde jag Emelie säga.
- Oj.. Eh, det är ju as häftigt! Sa jag och försökte le.
- Menar du det? Sa hon och jag såg hur hon sken upp.
- Absolut! Sa jag och gick fram och kysste henne.
- Naw, vad söta ni är! Sa Avery och skrattade.
- AJ! Skrek Emelie helt plötsligt..
- Vadå?! Sa jag förrvirrat.
- Sprutan.. sa hon och bet ihop.
- Du har den konstigaste brunden jag någonsin har träffat, hon får inte ont när hon mosar handen men av en liten spruta så skriker hon så att taket lyfter! Sa Avery till mig och skrattade. Jag kunde inte låta bli att skratta, så både jag och Avery skrattade jätte mycket.
 - Lägg av, det är inte roligt! Sa Emmy och försökte hålla sig för skratt.
- Jo, hahaaha! Du är konstig älskling, sa jag och skrattade.

När vi var klara så bestämde vi oss för att gå ut och äta, klockan hade sprungit iväg och vi var vrålhungriga efter dagens händelser.
- Vart ska vi äta? Sa jag förvirrat när vi körde ut från sjukhus parkeringen.
- Jag vet inte.. Det finns ett fint ställe nära Centralpark, sa Emmy och log mot mig.
- Ah, okej, då åker vi dit då, sa jag och log mot henne.

EMELIES PERSPEKTIV:

Min hand var fortfarande ganska bedövad när vi satt i bilen påväg för att äta. Men jag var faktiskt glad att Justin tagit allt så bra, jag trodde att han skulle hata mig. Att han skulle vara "rädd" för att vara med en tjej som varit boxare i nästan hela sitt liv. Men jag drogs in i muskvärlden redan efter att pappa dog, men jag vågade inte sluta med boxningen eftersom det kändes som att jag sårade pappa. Men till sist slutade jag och började att sjunga, nu kan jag ångra mig lite ibland. Speciellt efter idag, jag saknar det otroligt faktikst, adrenalinet man får..
- Vad tänker du på? Avbröst Justin mig.
- Boxningen.. Du tog det väldigt bra, sa jag och tittade på honom.
- Vad menar du? Sa han och tittade snabbt på mig.
- Jag trodde du skulla hata mig, eller vara rädd för att vara med en tjej som varit boxare.. sa jag och svalde hårt.
- Men gumman! Aldrig, jag älskar dig för den du är. Vad du än gör eller vad du än gjort, och dessutom är det häftigt, och nu förstår jag vart du fått din sexiga kropp ifrån, sa han och blinkade till mig.
- Hahahaha! Allt har ju försvunnit, jag funderar faktikst på att börja igen, sa jag och tittade allvarligt på honom.
- Det är ditt val, och jag stöttar dig vad du än väljer, sa han och log.
- Du är bäst, sa jag och kände lyckoruset genom kroppen.
Efter att ha kört en bit, en ganska lång bit faktikst, så kom vi äntligen fram. Justin körde in i ett parkeringhus och parkerade på en plats närmast hissen så att man slapp gå så långt, haha! Vi klev ur bilen och han tog min vänstra hand och vi började gå mot hissen. Vi tröck oss ner till entrén ut från köpcentret och parkeringshuset. Vi gick några gator och sedan kom vi till Centralpark. Vi gick en bit sedan kom vi fram till resturangen.
- Här är det, sa jag och log.
- Åh vad fint! Hoppas det finns lite privatare bord.. Orkar inte med fans idag när det har hänt så mycket, jag vill bara umgås med dig. Sa han och kysste mig. Jag la händerna runt hans hals och vi stod och kysstes ett bra tag, sen gick vi in hand i hand.
- Hej och välkommen, ett bord för två? Sa en tjej som stod lite innanför dörren.
- Ja, helst lite avsides, sa Justin och tog av sig luvan för att visa vem han var.
- Oj.. Vad trevligt att ha dig här Justin! Jag meddelar kocken att ni ska få det finaste och bästa, men kom här först så ska jag visa er ett bord, sa hon och ledde oss längst ner i resturangen. Vi tackade och slog oss ner. Eftersom tjejen som stod i dörren sa att vi skulle få det finaste så beställde vi inte, utan det fick bli vad det blev.
- Jag är så hungrig så jag skulle kunna äta upp en snigel! Sa Justin och skrattade.
- En snigel?! Hahahah, fasen vad knäpp du är, sa jag och puttade till hans ben lite med min fot. Han log bara ett stort smile till mig och himlade med ögonen. Ett ord, perfekt.
Efter en stund kom maten in och vi fick tre rätter, vi åt som grisar och det var sjukt gott! Till efterrätt var det en stor chokladtårta av något slag, både jag och Justin höll på att tappa hackan när vi såg den.
- Omgash... Jag är redan proppfull, men den ser så god ut, sa jag och slickade mig runt munnen.
- Jag håller med! En liten bit får vi nog i oss? Sa Justin och skar upp en liten bit var åt oss. Det slutade med att vi ätit upp hela tårtan och vi båda rullade ut från resturangen efter vi tackat för den goda middagen.

HEMMA HOS EMELIE:

Vi kom in i hallen och skrattade, det gick knappt och skratta. Det kändes som all mat skulle hoppa upp ur magen, det låg enda upp i halsen på oss båda två.
- Och vart tror ni att ni har varit?! Skrek mamma och Pattie kom strax efter.
- Vi var ute och shoppade, sen hände den en sak och så blev vi hungriga, sa jag och gömde mig hand.
- Varför håller du din hand bakom ryggen för?! Sa mamma och lät enu argare. Jag svalde hårt och tog fram handen med det halvblodiga bandaget runt sig, det var inte så mycket blod egentligen efter som jag sytt, men det var ändå lite som fortfarande hade blödit lite efteråt.
- EMELIE CELSSY STEVENS! HUR FÖRKLARAR DU DETTA?! Skrek mamma upprört. Jag kände hur Justin hoppade till bakom mig, sen såg jag hur Pattie nickade mot Justin att komma så skulle dom sätta sig i vardagsrummet. Jag kände Justins hand mot min axel, han stod kvar en liten stund sedan gick han efter Pattie in i vardagsrummet.
- Emelie, nu förklarar du det här, sa mamma med gråten i halsen.
- Om jag säger sanningen blir du bara arg.. Sa jag och tittade på henne och kände hur tårarna brände bakom ögonlocken.
- Nej, jag kankse blir upprörd, men det betyder inte att jag är arg. Och det varar bara en liten minut om du berättar sanningen, men om du ljuger för mig.. Ja, vi har pratat om det här så många gånger, sa mamma och tittade på mig. Jag nickade och svalde hårt, sedan började jag berätta.
- Jag och Justin hade det jätte trevligt på stan, vi skrattade och han köpte en superfin klänning till mig som jag ska ha på mitt uppträdande nästa vecka. Sen blev vi trötta och gick tillbaka till bilen, och då satt en tjej där som är helt besatt av Justin, hon har varit med i en musikvideo med honom och grejer.. Han har tydligen kysst henne för någon månad sen, men det var inte så seriöst. Men så tog hon det. Så hon typ följer efter honom överallt..
Jag såg hur mamma tittade fundersamt på mig, jag svalde hårt sedan fortsatte jag: -  Och hon satt på hans bil och var uppkäftig, hon kallade mig en himla massa saker och hon var dryg mot Justin. Jag kände adrenalinet och jag höjde handen för att slå henne. Justin stoppade mig och sa åt tjejen att sluta vara uppkäftig, hon vände sig och gick. Justin skulle precis sätta sig i bilen och då tog jag chansen, jag sprang efter henne och...
- SLOG DU HENNE!? Skrek mamma förtvivlat.
- Nej mamma, låt mig berätta färdigt.. Hon tittade fundersamt på mig, sedan fortsatte jag berätta:
- Jag ställde mig nära hennes ansikte och sa ungefär: Lämna mig och Justin ifred, förstår du? Och om du rör honom får du det inte kul, sa jag hotfullt. Och då sa hon: Jag kommer ändå få honom i slutändan, och så hånlog hon. Jag kände hur det kokade i mig, men jag höll tillbaka det! Hon gick iväg och jag kände adrenalinet pumpa, jag ville bara slå nånting, så jag slog handen i asfalten allt vad jag hade. Och då kommer Justin och frågar vad som händer älskling, och jag sa att han skulle backa för jag ville inte slå honom heller. Jag började gå runt runt runt och andas och till sist "kom jag tillbaka"..
- Men du har ju bandage? Sa mamma förvirrat.
- Ja, det blödde väldigt mycket, så Justin insisterade på att köra mig till sjukhuset. Jag fick träffa Avery, han skrattade bara och sa "du har gjort det igen" Det var roligt att få träffa honom igen.. Han sydde 9 stygn och pratade lite med Justin, dom blev bra polare. Sen drog vi och åt, och nu sitter jag här på hallgolvet, sa jag och försökte le till mamma.
- Gumman... Jag är otroligt tacksam att du sa sanningen, och är otroligt glad att du inte slog till den här tjejen..
- Jag vill boxas igen mamma, för pappas skull. Men mest för min, jag kände idag hur mycket jag saknar det, hur mycket jag älskar det, sa jag och tittade allvarligt rätt in i mammas ögon. Hon tittade på mig en lång stund, sedan sa hon:
- Vi ringer Tyson i morgon då, så får vi se om han kan fixa en plats till dig igen...


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPTADERING!
Men blogg.se har dampat och sen idag har jag varit med en kompis, lovar en till ikväll. Annars kommer det tre stycken i morgon!

 



WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 22

- Nämen! Självaste Justins bieber, vi kan sänka priset till 8000 om du vill! Sa tjejen i kassan. Jag sa inte nej direkt haha, så jag gick med på det och skrev på ett kvitto och sen gick vi ut. När vi var ute i luften kom Emmy tillbaka.
- Oj.. Konstigt, sa hon.
- Jag fick bara betala 8000 för klänningen, sa jag och fortsatte gå.
- Va?!? Shit alltså, jag vill vara dig, sa hon och kysste mig. Vi fortsatte ner på gatan och gick in för att köpa lite hårprodukter, ansiktsvatten, badskum, underkläder osv.. När vi gått på stan nästan 4 timmar började vi tröttna och gick mot bilen.
- Tack älskling, det här var den bästa dagen i mitt liv, eller nej, det var när jag träffade dig! Sa hon och log.
- Hahha aw! Sa jag och kysste henne.
När vi närmar oss bilen så ser vi att det sitter någon på min bil, när vi kommer tillräckligt nära så ropar "den"
- Nämen Hej! Oj vilket sammanträffande! Och gör världens smile.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vänded mig mot Emelie och såg att hon tittade irriterat på mig, jag tittade på henne med en "förlåtblick" och hon log lite mjukt.
- Jasmine, varför sitter du på min bil? Sa jag irriterat.
- Nej men jag gick här på stan, och tänkte på dig, men trodde du inte var här i New York, så fick jag syn på din bil, och jag tänkte fråga om du ville gå ut och fika med mig. Men du hade tydligen med dig henne, sa Jasmine och bitchblikade Emelie.
- Lägg av Jasmine, du vet att jag älskar Emelie, sa jag och tog påsarna ur Emelies hand och la dom i bagageluckan.
- Det tror faktikst inte riktigt jag på, jag menar hon ser ju ut som... Jasmine hann inte prata klart innan jag såg hur det kokade i Emelie och hon sprang fram mot bilen med knytkäven i luften.
- SLUTA! Skrek jag och sprang fram till dom och drog i sär dom.
- Hon är fan sjuk i huvudet, sa Jasmine och hoppade ner från bilen. Jag släppte Emelie och vände mig om mot bilen för att gå in i den. Jag vände mig tillbaka för att säga en sak till Emelie då jag ser att hon står en bit bort ungefär tre centimeter från Jasmines ansikte.

EMELIES PERSPEKTIV:

När Justin vände sig om igen kunde jag inte låta bli, jag sprang efter Jasmine, jag skulle inte slå henne såklart. Jag drog tag i hennes arm och höll fast henne så mitt ansikte var tre centimeter från hennes, jag tittade i hennes ögon och sa ,
- Om du någonsin rör Justin, då jävlar! Och du kan låta oss va, fattar du?! Hon tittade på mig med ett hånfullt leende,
- Han kommer ändå gå tillbaka till mig sen, sa hon och vände på klacken.
Jag blev så arg att jag bara ville slå ner henne, jag menar, jag hade boxats enda sen jag var 4 år, men slutade för ett halvår sen när jag började att sjunga. Jag kände hur adrenalinet sprida sig som en löpeld i kroppen, jag var tvungen att slå nånting, så jag satte mig ner på marken och slog näven i asfalten allt vad jag hade, det gjorde inte så ont egentligen, men jag började blöda på knogarna.
- Emelie vad håller du på med?!? Skrek Justin och kom emot mig.
- Backa Justin, kom inte nära mig nu, sa jag tyst.
- Vad är det älskling? Sa han och försökte krama mig.
- BACKA! Skrek jag och började gå runt i stora cirklar för att lugna ner mig, det sista jag ville göra var att slå Justin. Men allt jag tänkte på var att smälla till någon, jag kommer ihåg hur jag älskade boxningen, det var pappa som lärde mig. Jag stod och andades in och ut och efter ett tag "kom jag tillbaka till jorden". Jag tittade ner på mina knogar och såg att det rann ganska mycket blod.. Jag tog av mig min kofta och lindade den runt handen sedan gick jag fram till Justin igen.
- Förlåt.. Sa jag och tittade på honom. Han tittade ner på min hand och såg att blodet redan hade kommit igenom koftan.
- Varför. Vad hände? Sa han och såg ledsen och orolig ut.
- Det spelar ingen roll, sa jag och försökte le.
- Vi måste iallafall till sjukhuset och tittade det där, sa Justin och lät fortfarande lika orolig. Jag sa ingenting utan gick bara bort till bilen och satte mig, sen åkte vi till sjukhuset.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag förstod ingenting, Emelie hade totalt flippat men ändå så glittrade hennes ögon som om hon var världens lyckligaste. När vi åkte mot sjukhuset så sa jag inte så mycket, jag var ganska chokad. Vi svängde in på infarten vid akuten och klev ur bilen, Emelies vita kofta var nu helt röd, vi gick igenom entrén och fram till receptionen.
- Hej jag heter Emelie Stevens, och jag har gjort illa handen, sa Emelie och visade upp sin hand.
- Nej men herregud! Jag skickar Dr Avery in till rum 254, det är bara gå ner längst ner i korridoren, sa tjejen i receptionen och pekade. Vi log och tackade och fortsatte gå, jag ställde mig vid Emelies vänstra sida och tog hennes vänster han i min, eftersom högerhanden var helt mosad. Vi kom in i ett halvstort rum, och Emelie satte sig på sängen och tog bort koftan, efter ett tag kom den in en kille i tjugo årsåldern med muskliga armar, Emelie reste sig upp med ett stort leende.
- AVERY! Tjaaa! Sa hon och gjorde ett hemligt handslag med honom.
- Tja tjejen! Skämtar du, har du gjort det igen?! Sa han och skrattade.
- Jag slog asvalten den här gången, sa hon och skrattade enu mer.
- Va vad hände?! Sa han och log.
- Det var en dryg tjej och jag blev arg, men kunde inte slå henne.. Sa Emmy och skrattade enu mer.
- Hahaah hur började du blöda då? Sa han och log lite.
- Jag blev skit arg och kände adrenalinet så slog näven i asfalten, sa Emmy och log. Jag hostade lite så dom skulle märka mig, eftersom jag kände mig ganska utanför.
- Oj förlåt, det här är min pojkvän Justin, sa Emelie och log mot mig. Jag som fortfarande inte fattade nånting försökte le tillbaka så gott de gick.
- Åh, ser att du har lyckas bra! Justin bieber, sa han Avery och blinkade till mig. Jag kunde inte låta bli att skratta lite, jag reste mig upp och hälsade.
- Hej, jag heter Justin som du kankse förstod, sa jag och log mot Avery.
- Tja mannen! Sa han och slog till mig lätt på axeln.
- Tja, sa jag och log.
- Nåväl, jag ska titta på din hand och se hur det ser ut den här gången, sa  Avery och vände sig mot Emmy.
- Ja gör det, sa hon och sträckte fram handen.
- Hahahaha Emmy du har gjort det igen, den här gången måste jag sy 9 stygn vad jag ser, sa Avery och rullade över med stolen bor till ett skåp och tog fram en spruta och lite tråd.
- Ursäkta men vad är det som händer, hur många gånger har du varit här Emmy, jag förstår ingenting, sa jag förvirrat och tittade på henne.
- Hundratals gånger, har sytt höger handen tusen gånger nu känns det som, sa hon och log mot mig.
- Varför? Sa jag och tittade på henne.
- Innan jag började sjunga, så höll jag med på en annan grej som jag började med när jag var 4 år. Pappa lärde mig, sa hon.
- Jaha.. Vadå? Sa jag oroligt.
- Jag var boxare, sa hon och tittade på mig...


HUR TAR HAN DET? :)


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 21

- Såja, sa jag och klappade hennes panna. Hon tittade upp mot mig och log. När filmen var slut satte hon sig upp, vi började prata lite om allt möjligt faktikst, hur det gick för henne i skolan osv.. Helt plötsligt känner jag hennes läppar mot mina. Hon kysser mig mjukt och försiktigt och sätter sig i mitt knä, jag lägger handen på hennes rygg och drar fingrarna över hennes mjuka kropp. Hon skrattade lite, på ett gulligt sätt.
- Du Justin? Sa hon och tittade på mig.
- Ja Emmy? Sa jag och tittade tillbaka.
- Jag älskar dig, jag älskar dig masvis! Lämna mig aldrig? Sa hon och tittade allvarligt på mig.
- Aldrig i hela mitt liv, jag klarar mig inte utan dig, sa jag och kysste hennes panna. Hon gick bort från mig och la sig ner på min arm, jag la mig ner med min mage mot hennes rygg, snart hörde jag hur hon snarkade lite tyst.
- Jag älskar dig, viskade jag och somnade.




JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vaknade nästa morgon och såg Emmy ligga med huvudet neranför kudden, hon dregglade och jag kunde itne låta bli att skratta lite tyst. Jag kysste henne och jag kände hur hon hoppade till, hon tittade på mig med trötta ögon.
- Godmorgon gumman!
- Godmorgon, sa hon och försökte le.
- Jag tänkte att vi ska in och shoppa lite idag, min första konsert är ju i morgon, sa jag och log stort.
- Men jag har inga pengar, sa hon och tittade allvarligt på mig.
- Tror du att jag låter dig betala? Jag betalar för dig såklart, sa jag och log malligt.
- Skämtar du?! Sa hon och satte sig upp med stora ögon.
- Nej, sa jag och kysste henne. Hon log mot mig och gick upp ur sängen och satte på sig en morgonrock. Vi gick ner tillsammans för att äta frukost, det var ingen vaken så antagligen hade mamma och Evelyn suttit uppe ganska länge igår.
- Ska vi göra stekt ägg?! Sa jag utan att tänka mig för. Jag såg hur Emelie stelnade till och började andas högt, det lät som hon fick något slags anfall.
- Förlåt älskling! Jag tänkte mig inte för.. Sa jag och sprang fram till henne och höll om henne, efter en stund lugnade hon ner sig.
- Vi har inte haft ägg hemma, sen det där hände... Det kanske låter lite töntigt, men.. Vi kan bara inte, sa hon och tittade på mig med tom blick.
- Jag förstår gumman, vi äter flingor istället! På tal om flingor, jag vill göra flingor som heter "bieberflingor" sa jag och log. Hon började skratta lite, jag blev glad över att jag fått henne på andra tankar.

Efter vi ätit och klätt på oss så skulle vi åka. Först skrev vi en lapp till mamma och Evelyn. Sen gick vi ut till bilen och satte oss. Vi satt och prata och var jätte glada.
- Hur kommer man in till New York då? Sa jag och kände mig lite dum, men jag hade faktikst aldrig kört bil här.
- Samma som när du åkte hit inatt, fast du fortsätter förbi flygplatsen, sa Emelie och log.

Vi kom fram och parkerade bilen lite avsides så att ingenting skulle hända, jag satte på mig mina glasögon och en keps satt ingen skulle se att det var jag, sen tog jag Emelie i handen och vi fortsatte gå ner mot alla affärer. Vi gick förbi en Louis Vuitton butik och Emelie stannade och stod och glodde i fönstret.
- Åh, jag vill verkligen ha en Louis Vuitton bag.. Det är min stora dröm, men dom är så himla dyra! Sa hon och fortsatte gå en bit. Jag stannade utanför fönstret.
- Kommer du eller? Sa hon och gick emot mig.
- Nej, jag ska köpa en sak här inne, vänta här, sa jag och log. Hon tittade bara på mig och nickade.

EMELIES PERSPEKTIV:

Antagligen skulle han köpa en klocka eller nånting, jag stod utanför och tittade på människorna som passerade, det var jätte fint väder, så jag passade på att njuta. Efter ett tag kommer han ut och ser lycklig ut.
- Här, sa han och räckte fram en påse åt mig.
- Okej, jag kan hålla, sa jag och fortsatte gå.
- Nej dummer! Kolla i påsen, sa han och smilade. Jag förstod ingenting men jag kollade iallafall,
- OMGASH JUSTIN! Sa jag och slängde mig runt hans hals, en.. EN LOUIS VUITTON VÄSKA! TAAACK! skrek jag och såg att folk tittade konstigt, men jag brydde mig inte.
- Hahahahhaha, varsågod! Jag fick den gratis, hahaha! Sa han och skrattade lite.
- Gratis?! Sa jag och tittade på honom undrande.
- Ja, jag blir alltid erbjuden gratis saker när jag är ute och shoppar, sa han och log.
- Åh vi byter liv! Sa jag och kysste honom.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi fortsatte gå och tittade i skyltfönster, sen frågade jag Emelie,
- Har du något att ha på dig på din föreställning?
- Nej, sa hon och såg lite ledsen ut.
- Men då ska vi hitta något! Kom vi går in på Chanelbutiken här, dom har alltid fina klänningar! Sa jag och drog henne i armen. Innan hon hann säga ifrån så var vi inne i butiken, hon såg ut som en liten unge som fått något fint i julklapp, hennes ögon klittrade som om hon var i himlen.
- Hahahaha! Skrattade jag.
- Vad? Sa hon och vaknade upp ur sin dröm.
- Du ser ut som du är i himlen, sa jag och log.
- Jag är ju det! Sa hon och glittrade med ögonen. Hon började gå runt och letade efter klänningar, hon hittade en direkt och sprang till ett provrum.
Jag satt utanför och twittrade lite på min telefon, hon kom ut ur provrummet med en vacker fin klänning som satt perfekt på henne. Jag satt och stirrade med stora ögon.
- Hallå, Justin? Är den fin eller? Sa hon och log mot mig.
- PERFEKT! Sa jag och reste mig upp och gick fram till henne, jag kysste henne och höll om henne.
Hon gick in för att byta om igen och efter ett tag kom hon ut helt likblek.
- Vad har hänt?! Sa jag och sprang fram till henne.
- Vi får lämna tillbaka klänningen, sa hon och trevade fram.
- Varför då? Sa jag och tittade på henne.
- Femtontusen för en klänning... Sa hon som om hon var i trans. Jag kunde inte låta bli att skratta..
- Hahaha Emmy, kom nu, vi går och betalar klänningen och sen går vi, sa jag och tog klänningen. Hon sa ingenting utan gick efter mig som om hon var hypnotiserad, jag ställde mig i kassan och skulle betala.
- Nämen! Självaste Justins bieber, vi kan sänka priset till 8000 om du vill! Sa tjejen i kassan. Jag sa inte nej direkt haha, så jag gick med på det och skrev på ett kvitto och sen gick vi ut. När vi var ute i luften kom Emmy tillbaka.
- Oj.. Konstigt, sa hon.
- Jag fick bara betala 8000 för klänningen, sa jag och fortsatte gå.
- Va?!? Shit alltså, jag vill vara dig, sa hon och kysste mig. Vi fortsatte ner på gatan och gick in för att köpa lite hårprodukter, ansiktsvatten, badskum, underkläder osv.. När vi gått på stan nästan 4 timmar började vi tröttna och gick mot bilen.
- Tack älskling, det här var den bästa dagen i mitt liv, eller nej, det var när jag träffade dig! Sa hon och log.
- Hahha aw! Sa jag och kysste henne.
När vi närmar oss bilen så ser vi att det sitter någon på min bil, när vi kommer tillräckligt nära så ropar "den"
- Nämen Hej! Oj vilket sammanträffande! Och gör världens smile.


Vem kan det vara....? ;)

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 20

- NATTIS, KLARA! Skriker jag och springer mot dom.
- HEEEJ! Skriker dom och kommer mot mig i full fart och kastar sig på mig så jag ramlar omkull, jag skrattar och reser sedan på mig. Helt plötsligt kände jag händer mot mina ögon, jag kunde absolut inte gissa vilka det var, men när jag vände på mig så ser jag Ryan och Christian också.
- Hej killar! Sa jag och kramade dom stort. Justin kom emot oss och kramade killarna, så som killar gör! haha.
- Vad gör ni här?! Klockan är ju ett på natten! Sa jag och skrattade.
- Vi ville ju möta er puckon! Sa Klara. Vi skrattade lite och sedan gick dom och satte sig vid vårat bord. Dom hälsade på Pattie och vi alla började prata.
Det kändes verkligen som år sen jag såg dom! Fast det bara var två dagar sen..




Emelies hus.

Emelies rum, brevid skrivbordet på den sidan man inte ser, så är den en plasma tv. :)

EMELIES PERSPEKTIV:

Efter ett tag fick Justin ett telefonsamtal från killen som hade kört hit bilen, vi alla gick ut och vi sa hejdå till Natalie och dom andra, dom hade en egen bil med sig. Natalie hade lånat sin pappas bil och kört hit, hon var ju ett år äldre än mig så hon hade fått körkort för 3 månader sen. Vi klev in i bilen och började åka mot mig.
- Hur åker man då? Sa Justin och såg förvirrad ut.
- Kör rakt fram här, sen där borta svänger du till höger, då kommer du ut på en stor väg som du kör på i 20 minuter, sen kör du i en rondell åt vänster och kör några meter så är du i ett hus område, I´ll show you, sa jag och log stort.
Jag smsade mamma och skrev "Vi är på stora vägen nära rondellen nu, Pattie och Justin sover hos oss, som jag sa igår. Snart hemma, puss" jag skickade det och fick svar efter en stund. "jag bäddar så länge, puss".
Justin körde runt några varv i rondellen,
- Vad gör du? Sa jag och tittade på honom.
- Vilket håll skulle jag åka?! Sa han och såg förvirrad ut.
- Vänster! Sa jag och skrattade tyst. Du kör upp här, sen är det huset längst bort, nummer 10, sa jag och pekade. Justin körde in på uppfarten och stängde av bilen.
- Här är mitt lilla hus.. Sa jag och skämdes lite faktikst, det var ingenting gemfört med Justins.
- Omgash! Skämtar du?! Det är ju jätte fint.. Sa Justin och tittade på mig.
- Nej det är inte så speciellt, sa jag och log stort.
- Har ni mycket pengar eller nått?! Sa Justin fortfarande lika förvånad.
- Nja.. Pappa hade ett eget företag så han tjänade jätte bra, min storebror som är 23 tog över, mamma äger en resturang, vi är väl inte rika. Men inte fattiga heller, sa jag och log.
- Gud.. det är så mycket saker jag ínte vet om dig! Sa han och log änu större.
- Hahaha! Jag vet inte så mycket mer om dig heller, egentligen, sa jag och kysste honom. Justin log och sedan gick han ut ur bilen och gick och öppnade dörren åt mig, jag öppnade bagageluckan medans Justin väckte sin mamma som somnat på den 30-minuters resan hit.
- Oj vilket hus! Sa hon och gäspade.
- Haha eller hur, sa jag och skrattade. Hon förstod vad jag menade och log bara lite åt mig och skakade på huvudet.
Vi tog fram våra väskor och gick in i hallen, det luktade bullar. Mamma kom ut i hallen och såg lycklig ut.
- Hej gumman! Sa hon och kramade mig, jag har bakat bullar.. Jag vet att det är mitt i natten, men som kvällsfika med ett glas mjölk! Sa hon och log när hon släppte mig. Jag började bara skratta över hur arrangerad hon var över att Justins och Pattie skulle komma hit.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag kom in i Emelies hall och häpnades över hur fint det var, och det luktade gott också, inte bara bullar, utan det luktade Emelie. Helt plötsligt kommer hennes mamma ut i hallen och hälsar på oss.
- Hej gumman! Jag har bakat bullar.. Jag vet att det är mitt i natten, men som kvällsfika med ett glas mjölk! Sa hon och kramade Emelie.
- Hej förresten, sa hon och gick fram mot mig och mamma med världens leende.
- Hej! Sa jag och skakade hennes hand.
- Vill ni ha lite bullar kankse..? Sa hon och tittade på oss.
- Absolut, sa mamma och vi gick ut i köket och satte oss. Vi tog ett glas mjölk och så satt vi och pratade lite och åt bullar. Det var riktigt mysigt, och Emelie verkade riktigt nära sin mamma.
När klockan började närma sig tre så bestämde mig jag och Emelie för att gå och sova.
- Vi går upp och lägger oss nu, sa Emelie och pussade sin mamma på kinden.
- Okej gör det, jag stannar här nere och fortsätter prata med Evelyn, sa mamma och log mot oss.
- Okej, godnatt! Sa både jag och Emelie samtidigt.
Vi gick upp för en ganska stor trappa och kom upp i en smal hall, det var några dörrar vi passerade och sedan kom vi till en dörr där det stod "EMELIE" på. Jag log och Emelie öppnade dörren.
- Naw! Vilket gulligt rum! Sa jag och tittade mig runt.
- Gulligt haha? Tack. Sa hon och log.
- Åh vi kollar på film! Sa jag och stängde dörren, Emelie började packa upp sina saker.
- Okej, välj en där i lådan under sängen, jag ska bara gå och tvätta bort sminket, sa hon och gick ut ur rummet.
- Jag tog av mig mina kläder och la dom fint på sängen, sen började jag välja film. Det fick bli Titanic, eftersom jag inte hittade någon annan jag tyckte var intressant att se på just nu. Jag tog bort alla "finkuddar" och la dom på golvet och sedan la jag in dvdn i dvdspelaren, sedan började jag välja i menyn och pausade tills Emelie kom in.
Efter ett tag kom hon tillbaka i korta shorts och en magtröja, hon hade uppsatt hår.
- Wow, vad snygg du är! Sa jag och skrattade.
- Eller hur, det här är mina sovkläder, sa hon och gäspade. Jag tröck på play och filmen började spelas.
- Titanic?! Då kommer jag grina ihjäl mig, sa hon och la sig på mitt bröst.
- Men jag är ju här, då behöver du inte gråta! Sa jag och log malligt. Hon skrattade bara.
Filmen började närma sig sitt slut och jag hörde hur Emmy låg och snyfta.
- Såja, sa jag och klappade hennes panna. Hon tittade upp mot mig och log. När filmen var slut satte hon sig upp, vi började prata lite om allt möjligt faktikst, hur det gick för henne i skolan osv.. Helt plötsligt känner jag hennes läppar mot mina. Hon kysser mig mjukt och försiktigt och sätter sig i mitt knä, jag lägger handen på hennes rygg och drar fingrarna över hennes mjuka kropp. Hon skrattade lite, på ett gulligt sätt.
- Du Justin? Sa hon och tittade på mig.
- Ja Emmy? Sa jag och tittade tillbaka.
- Jag älskar dig, jag älskar dig masvis! Lämna mig aldrig? Sa hon och tittade allvarligt på mig.
- Aldrig i hela mitt liv, jag klarar mig inte utan dig, sa jag och kysste hennes panna. Hon gick bort från mig och la sig ner på min arm, jag la mig ner med min mage mot hennes rygg, snart hörde jag hur hon snarkade lite tyst.
- Jag älskar dig, viskade jag och somnade.


Sämst kapitel, men jag har inte orken idag. Förlåt.


förlåt

tänkte gå upp i morse och skriva, men hann inte! Därför lovar jag att skriva så fort jag kommer hem, sitter i datasalen nu i skolan :)
Jag lyssnar på Justins nya skiva, omb! IN LOVE. speciellt i Favorite girl, så himla söt röst! aw, och down to earth grinar jag ihjäl mig.....
Men tack för alla fina kommentarer ! <3

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 19

- När jag var kanske 7 år, så skulle jag göra lunch till mig själv efter jag varit i skolan, jag bestämmde mig för att göra stekt ägg så jag tog fram en stekpanna och två ägg, vi hade gas spis. Jag sprang upp på övervåningen för att fråga pappa som satt på kontoret ifall jag fick göra lunch, han sa att jag var för liten. Så jag sprang till mamma och frågade, hon sa att det var väl okej. Jag sprang ner igen och såg att det brann nere i köket, jag förstod ingenting. Så jag kröp in under min hemliga vrå under trappan bara för jag blev så rädd. Jag hörde hur mamma och pappa springer ner för trappan och springer ut ur dörren. Jag tänkte "nu lämnar dom mig" Jag sprang in i köket och försökte släcka elden med ingenting hände, hur mycket vatten jag än hällde på, jag brände mig på armen men fortsatte iallafall att hälla vatten på elden, helt plötsligt känner jag pappas armar runt om mig, han skulle precis springa ut med mig, men det var så rökigt där inne att pappa snubblade, jag flög fram en bit och jag hörde honom säga. " Emelie, spring ut genom dörren till mamma, snälla gör det för pappas skull." och jag minns att jag sa "Men pappa jag vill inte utan dig, när kommer du ut?"  Jag tittade och såg att pappas ben brann, han sa "Emelie, jag älskar dig, jag kommer snart. Spring iförväg" Jag såg hur hans ögon stängdes, men ändå sprang jag ut till mamma som satt och grät. Efter ett tag kom brandmännen men nästan hela huset var nerbränt till grunden. Det visade sig att jag hade glömt gasen på när jag sprang upp för att fråga om jag fick göra lunch, och då hade det exploderat. Jag fick operara min arm tre gånger, för att få den se så normal ut som möjligt.. Sa Emelie och grät. Hon visade sin arm och man såg att den var brändskakad.
- Men lilla, lilla gumman.. Sa mamma och ställde sig upp, hon ställde sig och kramade Emelie.
Jag gick dit och så stod vi alla tre länge länge och kramades.
- Det var absolut inte ditt fel Emelie, det får du inte tro.. sa jag och kramade om dom båda enu hårdare..


EMELIES PERSPEKTIV:

Efter vi pratat lite om min barndom så berättade Justin och Pattie om sina, det var otroligt skönt att dela med sig av det som hänt, knappt Nattis och Klara visste nånting, jag skämdes så mycket över det. Det var ju trots allt jag som hade satt på spisen och glömt, jag hade kämpat med mina skuldkänslor i 8 år drygt.
Vi kollade på klockan och blev häpna, den var redan halv sju! Men eftersom det var sommar ute så hade det inte blivit mörk, vi alla tre flög upp från stolarna och sprang upp i varsitt rum och började packa och fixa oss. Vi skulle åka sju, så att vi hade inte så mycket tid på oss. Justin tog fram en stor väska och började leta i garderoben vad han skulle ha.
- Du har så stor garderob så du kommer aldrig kunna hitta något att ta med dig, sa jag och skrattade. Jag själv hade min halvstora väska fylld med kläder, och det var nästan alla mina kläder från min garderob, hemma låg bara 3:bhar och några linnen kvar i garderoben.
- Eller hur! Jag vet på nolltid vad jag ska ha med mig! Sa han och skrattade. Han hade faktikst rätt, efter tio minuter kom han ut med väskan fylld av kläder.
Efter 20 minuter var alla klara och vi släckte ner huset och låste tre lås och satte på ett larm, sen gick vi till Justins bil och satte oss.
- Vill du sitta fram? Frågade jag Pattie.
- Nej ingen fara, jag kan sitta fram! Sa hon och log mot mig. Jag satte mig fram och vi körde upp för backen och körde några meter sen kom vi till griden och Justin klev ur bilen för att koppla ut automaten, så ingen skulle kunna trycka på några knappar.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi kom fram till flygplatsen och jag parkerade bilen, det kom fram en kille som skulle köra den till New York. Jag gav honom hans pengar och sedan körde han iväg. Han lovade att vara där före oss, så att vi lämnade våra grejer i bilen. Vi gick in på flygplatsen och där stod det några fans, hur kunde dom hitta mig egentligen? Vi skrev några autografer och tog några bilder, sen gick vi till flyget och hoppade på. Mamma gick upp och la sig för att vila och jag och Emmy satte oss för att titta på film, som tur var kunde man fälla ner stolarna så vi kunde ligga ner och titta. Vi satte på en film vi tog med hemifrån, The simpsons movie.
- Du Emelie? När vi kommer tillbaka från Hawaii, om vi är där drygt två veckor, då efter vi kommit hem så har min film premiär, det blir röda mattan och grejer.. Vill du följa med? Sa jag och tittade på henne.
- Och gå på röda mattan?! Skojar du?! SJÄLVKLART! Sa hon och lös upp.
- Snart har vi varit tillsammans i en månad, sa jag och tittade på henne. Hon log mot mig och tittade på mig,
- Men är det papparazzis där då? Gud vad läskigt.. Sa hon och tittade på mig nervöst.
- Nej du kommer älska det! Jag minns när jag gick röda mattan första gången. Det är jätte kul! Sa jag och log stort mot henne. Vi låg och småprata och efter ett tag så somnade Emelie, jag log och tittade på henne, sedan vände jag mig om och somnade jag med.

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att vi höll på och landa, jag satte mig upp och drog upp ryggstödet på stolen, sedan sträckte jag mig över mot Justin och skakade lite lätt på honom, han vände sig mot mig och gäspade stort.
- Vi håller på och landa nu, sa jag och tittade på honom. Han var så söt när han var nyvaken.
- Aha, sa han och satte sig upp och log. Han var verkligen supertrött, det såg man!
Pattie kom ner för trappan och satte sig brevid oss innan vi hade landat helt.
- Vad spännade och se hur du bor! Sa hon och tittade på mig.
- Inte så värst.. Mitt hus är ju som ett förråd gemfört med erat! Sa jag och skrattade.
- Nej men gud, vårat är ju överdrivet! Det är roligt ibland, men annars är det bara jobbigt. Längtar lite till att ha det som förut, sa Pattie och log mot mig.
- Du sa ungefär exakt samma sak som Justin, sa jag och fnissade lite tyst. Både Justin och Pattie tittade på varandra och började sedan skratta. Dom ropade upp i högtalarna att vi fick gå ut ur planet, så vi reste på oss och gick mot utgången, den öppnade sig och vi gick ner för trappan. Vi började gå över flygfältet och sedan in i New Yorks stora flygplats, vi gick igenom några gate'ar och sedan kom vi bort till ett café. Vi alla tog en varsin kaffelatte för att piggna till lite. Vi satte oss och pratade en stund eftersom killen som skulle köra Justins bil, ringde när han var framme. Helt plötsligt så kommer några springande mot oss, jag ser först inte vilka det är, men sedan ser jag,
- NATTIS, KLARA! Skriker jag och springer mot dom.
- HEEEJ! Skriker dom och kommer mot mig i full fart och kastar sig på mig så jag ramlar omkull, jag skrattar och reser sedan på mig. Helt plötsligt kände jag händer mot mina ögon, jag kunde absolut inte gissa vilka det var, men när jag vände på mig så ser jag Ryan och Christian också.
- Hej killar! Sa jag och kramade dom stort. Justin kom emot oss och kramade killarna, så som killar gör! haha.
- Vad gör ni här?! Klockan är ju ett på natten! Sa jag och skrattade.
- Vi ville ju möta er puckon! Sa Klara. Vi skrattade lite och sedan gick dom och satte sig vid vårat bord. Dom hälsade på Pattie och vi alla började prata.
Det kändes verkligen som år sen jag såg dom! Fast det bara var två dagar sen..


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 18

- Spännade! Sa Emelie och satte sig vid bordet. Jag log över hur bra dom verkade komma överrens.
Vi satt och pratade under måltiden, Emelie satt och berömde mamma över hennes goda mat, och mamma satt och berömde Emelie över hennes ödmjukhet och vackra utseende.
- Du mamma? avbröt jag dom.
- Ja vad är det Justin? sa hon och log.
- Jag tänkte om ungefär två veckor... Så vill jag åka till Hawaii igen, med Emmy, jag tittade på henne med mina puppyeyes.
- Men Justin gör inte sådär! Du vet att jag inte kan säga nej då, sa hon och skrattade lite.
- Men mamma snälla... Det skulle vara så roligt, sa jag och tittade på henne allvarligt den här gången.
- Vi får se! Jag ska tänka på saken, sa hon och blinkade med ena ögat.


EMELIES PERSPEKTIV:

- Men mamma, snälla. Vi klarar oss jätte bra, jag kan ringa dig varje kväll! Sa Justin och tittade på henne.
- Och sen tänkte vi ta med oss mina två bästa vänner, Klara och Natalie, och sedan Ryan och Christian också. För Natalie och Ryan blev tillsammans i Georgia, samma med Klara och Christian, sa jag och skrattade lite.
- Ja! De är jätte söta.. Och där ser du, vi är inte själva! Sa Justin och tittade på sin mamma med stora ögon.
- Nej men vad gulligt! Sa Pattie och skrattade lite, men okej då. Ni får åka, men då tar ni med er Kenny ifall att, sa Pattie och slutade skratta.
- Jadå! Tack mamma, tack! Skrek Justin och såg överlycklig ut. Som ett litet barn som fått nånting dom önskat sig länge i julklapp.
- Jag måste bara gå på toa.. Sa jag.
- Om du inte hittar här nere, så gå upp till min garderob då, sa Justin och skrattade lite.
- Jaja.. Men det är ju så enormt stort allting, sa jag och vände mig om och gick runt för att leta efter toaletten.
När jag inte hittade den där nere så gick jag upp till Justins garderob, jag gick igenom den och bort till toaletten som låg i hörnet av garderoben. Jag tittade mig i spegeln och fixade mig hår lite, sen satte jag mig på toan, jag såg att Justin hade sig egna bok låg brevid toaletten, så jag kunde inte låta bli att skratta lite. Sen så hade han tavlor på väggarna, det var bilder från när han var mindre och sedan första gången han träffade Usher, det var som hela hans musikkarriär i bilder. Det var roligt att se.

JUSTINS PERSPEKTIV:

När Emelie vände sig om och gick så skrattade jag lite, sedan tog jag en tugga av min tacos.
- Du mamma? sa jag och tittade på mamma.
- Ja Justin? sa hon.
- Emelie är grym på att sjunga, hon sjöng med mig i Georgia, jag kan visa dig klipp sen.. Men iallafall, hon har typ uppvisning om en vecka i New York, och eftersom du ska med dit, så snälla kan inte vi gå på den som en överraskning? Hon skulle bli jätte glad tror jag, sa jag och tittae på mamma.
- Var det hon som sjöng med dig i Georgia?! Jag har sett klippet men visste inte att det var hon, hon är ju jätte duktigt! Sa mamma och tittade på mig med stora ögon.
- Jag vet! Men kan vi? Jag ska dit, men vill du följa med och överraska henne? sa ja och tittade på mamma.
- Absolut! Sa mamma och skrattade lite.
- Vad snackar ni om? Sa Emelie när hon kom ner för trappan.
- Mamma berömde nyss din sång, hon hade sett ett klipp från Georgia och tyckte att tjejen var jätte duktig, men visste inte att det var du! Sa jag och skrattade lite. Jag såg hur Emelie blev generad.

Efter ett tag så gick vi och la oss, vi satte på tvn och tittade på 2 1/2 män. Både jag och Emelie skrattade  åt hur rolig Alan var, och hur dum Charlie är. Efter ett tag så somnade Emelie på min arm, jag kysste hennes panna mjukt och stängde av tvn och somnade jag med.
Jag vaknade dagen efter av att Emmy inte låg brevid mig, jag gick och kollade på toan med hon var inte där. Jag började bli orolig och sprang ner i köket för att fråga mamma om hon sett henne. När jag kommer ner i köket ser jag hur mamma och Emmy sitter och asgarvar och dricker te tillsammans.
- Godmorgon sömntuta! Sa Emmy och kom fram och kysste mig.
- Eh, godmorgon sa jag och log.
- Jag lånade din morgonrock, hoppas det inte gjorde nånting! Sa Emelie och satte sig vid köksön igen.
- Nejdå.. Absolut inte! Sa jag och log igen.
- Så nu är våfflorna klara! Precis i tid Justin, sa mamma och gick fram till spisen. Jag sprang upp på mitt rum och hämtade min andra morgonrock och sedan kom jag ner igen, vi satte oss vid bordet och åt våfflor.
- När går flyget? Sa mamma med våfflor i munnen.
- Ikväll vid 20:00, vi är i New York 01:00, svarade jag med lika mycket våfflor i munnen jag med.
- Ni två kan få bo hos mig! Jag har ett gästrum och sen kan Justin få sova inne hos mig, det går nog bra för mamma! Sa Emelie och kollade på oss.
- Menar du det? Sa både jag och mamma i munn på varandra.
- Absolut! Sa hon och skrattade.
- Men går det för din pappa då? Sa mamma och tittade på Emmy. 
- Mm.. sa hon och jag såg hur tårarna kom i ögonen, Ursäkta mig jag måste gå på toa sa hon och sprang upp för trappan. 
- Vad hände? Sa jag något dumt? Sa mamma och såg orolig ut. 
- Jag vet faktikst inte.. Jag springer upp och tittar, sa jag och reste mig upp. 
När jag kom upp på övervåningen så sprang jag iväg till toaletten, jag såg att dörren var på glänt så jag öppnade den förtsiktigt och hittade Emmy gråtandes på golvet. 
- Älskling, vad hände? Sa jag och satte mig brevid henne.
- Min pappa.. är död, sa hon och tittade upp på mig. 
- Va?! Varför har du inte sagt något.. Vad hände? Sa jag och tittade på henne. 
- Du vill inte veta, för då kommer du nog hata mig, eftersom det är mitt fel.. Sa hon och tittade på mig. 
- Men hur kan det vara ditt fel? Kom vi går ner, så kan du berätta för mig och mamma, hon känner sig nog ganska dum, sa jag och bar upp henne. 
Vi kom ner i köket och jag såg mamma sitta vid bordet.
- Emmy har något att berätta, sa jag och släppte ner henne på golvet så hon gick och satte sig vid stolen. Mamma nickade och Emmy började berätta. 
- När jag var kanske 7 år, så skulle jag göra lunch till mig själv efter jag varit i skolan, jag bestämmde mig för att göra stekt ägg så jag tog fram en stekpanna och två ägg, vi hade gas spis. Jag sprang upp på övervåningen för att fråga pappa som satt på kontoret ifall jag fick göra lunch, han sa att jag var för liten. Så jag sprang till mamma och frågade, hon sa att det var väl okej. Jag sprang ner igen och såg att det brann nere i köket, jag förstod ingenting. Så jag kröp in under min hemliga vrå under trappan bara för jag blev så rädd. Jag hörde hur mamma och pappa springer ner för trappan och springer ut ur dörren. Jag tänkte "nu lämnar dom mig" Jag sprang in i köket och försökte släcka elden med ingenting hände, hur mycket vatten jag än hällde på, jag brände mig på armen men fortsatte iallafall att hälla vatten på elden, helt plötsligt känner jag pappas armar runt om mig, han skulle precis springa ut med mig, men det var så rökigt där inne att pappa snubblade, jag flög fram en bit och jag hörde honom säga. " Emelie, spring ut genom dörren till mamma, snälla gör det för pappas skull." och jag minns att jag sa "Men pappa jag vill inte utan dig, när kommer du ut?"  Jag tittade och såg att pappas ben brann, han sa "Emelie, jag älskar dig, jag kommer snart. Spring iförväg" Jag såg hur hans ögon stängdes, men ändå sprang jag ut till mamma som satt och grät. Efter ett tag kom brandmännen men nästan hela huset var nerbränt till grunden. Det visade sig att jag hade glömt gasen på när jag sprang upp för att fråga om jag fick göra lunch, och då hade det exploderat. Jag fick operara min arm tre gånger, för att få den se så normal ut som möjligt.. Sa Emelie och grät. Hon visade sin arm och man såg att den var brändskakad.
- Men lilla, lilla gumman.. Sa mamma och ställde sig upp, hon ställde sig och kramade Emelie.
Jag gick dit och så stod vi alla tre länge länge och kramades.
- Det var absolut inte ditt fel Emelie, det får du inte tro.. sa jag och kramade om dom båda enu hårdare..


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 17

Först gick vi ut i köket där Pattie stod och lagade mat, vi pratade lite med henne och sedan gick vi vidare. Han visade mig gymmet, Patties sovrum, Patties garderob, toaletten och sedan gick vi in i Justins garderob.
- HERREGUD! Är det här din garderob, och har du toalett i garderoben? Sa jag med gapande munn.
- Ja, sa Justin och flinade malligt.
- Kom får du se mitt sovrum! Sa Justin och drog mig i armen lite löst. Vi sprang ut från hans garderob och in i yttligare ett rum, hans sovrum. herregud vilket hus han hade.
- Åh... Det är är ju lika stort som mitt hus nästan! Sa jag och skrattade. Vad pinsamt och ta hem dig till mig sen, sa jag och skrattade enu mer.
- Nejdå! Det ska bara bli skönt, att få leva i ett normalt hus för en gångs skull. Jag gillar det här, men det blir för mycket ibland, sa han och log.
- Jag skulle gärna byta! Sa jag och slängde mig på hans nyabäddade säng.
Han kom och la sig brevid mig och tog min hand.
- Du Emmy? Sa han sedan.
- Ja Justin, vad är det? Sa jag och vände mig mot honom.
- Jag älskar dig verkligen, på riktigt.


EMELIES PERSPEKTIV:

När han sa det så blev jag helt till mig, jag blev helt varm. Även om han sagt det förut, så var det så äkta den här gången.
- Jag älskar dig med Justin, så otroligt mycket, sa jag och tittade honom rätt in i ögonen, jag kände hur han tog tag i min hand och klämde tag ganska hårt, han rullade sig så att han hamnade över mig. Han började smeka min mage mjukt innanför tröjan, sedan kysste han mig. En perfekt mjuk kyss, jag la min hand innanför hans tröja på ryggen och kände hans värme, han tog bort sina läppar och började kyssa mig mjukt på halsen, sedan hoppade han ner en bit i sängen och kysste min mage. Jag rös i hela kroppen, det var en sådan härlig känsla. Jag var verkligen redo nu.
- Justin, jag.. jag är redo nu, sa jag och tittade på honom.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Det tog ett tag innan hon svarade på vad jag sagt, jag har aldrig älskat någon som henne. När jag sa att jag älskade henne så såg jag att hon tittade på mig med en oförstående min. När jag sa det, så kände jag hur äkta det verkligen kändes. Helt plötsligt så sa hon,
- Jag älskar dig med Justin, så otroligt mycket, sen tittade hon mig rätt in i ögonen. Jag rös..
Jag rullade mig över och la mig på hennes mjuka kropp, jag la min ganska stora hand gemfört med hennes mage, på hennes mage och smekte den så mjukt och försiktigt jag bara kunde. Sedan mötte jag hennes läppar i en mjuk kyss, hon la sin hand på min rygg och smekte den, hon var ganska kall, så jag rös. Fast på ett bra sätt. Jag flyttade mig en bit längre ner och började kyssa hennes mage lätt, hon andades inte högt, men ändå inte i normalläge, någonstans mitt emellan.
- Justin, jag.. jag är redo nu, hörde jag henne säga och hon tittade allvarligt på mig.
- Vad menar du... Aha..., är du säker? Sa jag och tittade på henne. Hon nickade till svar. Jag kände mig redo, även om jag var oskuld, som jag antog att hon också var, så kände jag mig redo. Jag älskade henne verkligen så ingenting kunde gå fel. Jag kröp upp mot hennes huvud igen och mötte hennes läppar, vi kysstes passionerat och jag kände hur vi båda letade oss in i varandras kläder, jag knäppte upp hennes bh och smekte hennes bröst mjukt. Helt plötsligt hör jag någon skrika från nerevåningen.
- MATEN ÄR KLAR! KOM OCH ÄT.
- Fan.. mumlade jag och tittade på Emelie.
- Vi är alltid ute i bra timing, sa hon och skrattade tyst.
Jag hjälpte henne att knäppa sin bh sen gick vi till spegeln för att kolla satt vi såg normala ut, vi tog varandra i handen och började gå ner för trappan och in i köket.
- Gud vad gott det luktar! Sa Emelie och tittade på mamma.
- Tack så mycket, det är min specialtacos! Sa hon och log.
- Spännade! Sa Emelie och satte sig vid bordet. Jag log över hur bra dom verkade komma överrens.
Vi satt och pratade under måltiden, Emelie satt och berömde mamma över hennes goda mat, och mamma satt och berömde Emelie över hennes ödmjukhet och vackra utseende.
- Du mamma? avbröt jag dom.
- Ja vad är det Justin? sa hon och log.
- Jag tänkte om ungefär två veckor... Så vill jag åka till Hawaii igen, med Emmy, jag tittade på henne med mina puppyeyes.
- Men Justin gör inte sådär! Du vet att jag inte kan säga nej då, sa hon och skrattade lite.
- Men mamma snälla... Det skulle vara så roligt, sa jag och tittade på henne allvarligt den här gången.
- Vi får se! Jag ska tänka på saken, sa hon och blinkade med ena ögat.


Förlåt för superkort inlägg! men ska sova, mera i morgon absolut! :)


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 16

- Nämen, vad händer här ute då? Sa Christian och Ryan och kom ut på balkongen.
- Emmy ska följa med hem till mig i två dagar, ni får flyga hem själva med tjejerna till New York, sa jag och log mot dom.
- Aha vad trevligt! Du kommer älska Justins hus! Skrek Ryan och tittade på Emelie.
- Det är så sjukt fint alltså! Sa Christian tätt där på.
- Killar, lägg av. Så speciellt är det inte! Sa jag och log.
- Skämtar du?! Helt sjukt alltså.. Sa Ryan och gick tillbaka in till hotellrummet.
- Vårat plan lyfter om en timme, så vi måste dra nu! Sa jag till Emelie.
- Men vi då? Sa Christian.
- Erat går väl om drygt tre timmar. Om Justin checkar ur, så kan ni ju hitta på nånting så länge, sa Emelie och tittade på Christian.
- Ja, vilken bra idé! Sa Christian och sprang in i rummet.
- Vi kommer få det bäst, bara du och jag, sa jag och kysste Emelie mjukt på läpparna.


 

EMELIES PERSPEKTIV:

När vi kom in i Justin privatflyg så höll jag på att tappa hackan.
- Gud vad fint! Sa jag och tittade på Justin.
- Gillar du det? Sa han och log.
- Gud ja! Det är jätte fint, sa jag och tittade mig runt. Det var en plasma tv längst bort vid fyra stolar, så då kunde man iallafall titta på film under resan, sen märkte jag att det var övervåning också!
- Vad är det där uppe? Frågade jag och tittade på Justin.
- Det är ett stort sovrum med en stor säng ifall man blir trött, sa han och tittade malligt på mig.
Efter ett tag så lyfte planet, det var ungefär fjärde gången i hela mitt liv som jag flög, så jag var ändå lite nervös. Även om jag inte ville visa det så värst mycket. När vi satte oss till rätta så lyfte flyget, det kittlades lite i magen men jag började bara skratta.
- Vad skrattar du åt? Sa Justin och tittade frågande på mig.
- Det kittlas i magen! Sa jag och fnissade lite tyst. Han tittade på mig och log och skakade sedan på huvudet.
- Ska vi se film? Frågade jag Justin.
- Javisst, men tror inte jag har så mycket filmer här, har bara tagit med mig en. A walk to remember, sa han och tittade på mig.
- Vad är det för film? Sa jag och tittade på honom.
- Skämtar du? Det är ju världens bästa romantiska film. Vi ser den! Sa han och hoppade upp för att sätta på den.
När vi sett på filmen ett tag så fasnade jag totalt, den var så himla bra! Jag blev avundsjuk på dom på filmen, så jag gick och satte mig hos Justin i hans knä. Han log mot mig och kysste mig sedan fortsatte vi kolla. I slutet av filmen höll jag på och grina ihjäl mig, jag la mig mot Justins bröst så han inte skulle märka nånting.
- Gråter du älskling? Sa han och tog upp mitt huvud från hans.
- Jjjjjaaa... snyftade jag fram.
- Men älsklingen! Sa han och kramade om mig hårt. Jag låg mot hans bröst och grät en stund, det var faktikst riktigt mysigt, och skönt att få gråta. Det var ganska länge sen jag grät, eller i allafall släppte ut allting.
- Du? Sa Justin helt plötsligt.
- Ja, vad är det? Sa jag och snyftade lite.
- Jag vill ta med dig till Bahmas, eller Hawaii. Om två veckor, du får bestämma, sa han och tittade på mig med världens leende.
- Va? Menar du det? Ta med mig på en resa?! Bara du och jag? Sa jag och reste mig upp.
- Ja.. Fast vi kan ju bjuda med Ryan, Christian, Klara och Natalie också om du vill, sa han och log änu mer.
- SKÄMTAR DU?! OMGASH, Ja självklart! Till Hawaii! Eller nej... Bahamas.. Eller nej, vad ska jag välja, du får välja! Sa jag och kollade på honom med stora ögon.
- Nej älskling, du får välja det spelar ingen roll. Vi kan ju åka till nästa ställe i vinter! Sa han och kysste mig på pannan.
- ÅH! IGEN? JAG HAR ALDRIG VARIT UTOMLANDS... Shit, Hawaii är min stora dröm. Så det först i så fall! Sa jag och slängde mig runt hans hals. Jag var nog världens lyckligaste tjej.

JUSTINS PERSPEKTIV:

- Fast förresten, det är en sak jag inte berättat för dig.. Sa hon helt plötsligt, ganska allvarligt också.
- Va? Vad menar du? Sa jag och svalde hårt.
- Jag är med i en kör, eller likande. Vi har en uppvisning nästa vecka redan, i en teater lokal i New York. Jag ska sjunga solo.. En låt helt själv, sa hon och tittade på mig.
- Va? NEJ MEN GUD VAD ROLIGT! Sa jag och reste mig upp. Varför har du inte berättat? Jag tyckte väl att det var lite konstigt att du inte gjorde nånting, jag menar, med din röst.. Tillade jag sedan.
- Jag vet inte riktigt varför jag inte berättat, men jag tänkte bara så vi inte åker innan det! Sa hon och log igen.
- Självklart inte, sa jag och tittade på henne.

När vi kom fram så var det jätte mycket tjejer på flygplatsen för att hälsa på mig och Emelie, vi skrev kankse tre autografer innan det spårade ur. Så vi sprang ut och lyckades hitta min bil som någon stackare fått köra hit, men han fick ju bra betalt för det. Vi satte oss i bilen för att köra hem till mig.
- Är du nervös? Frågade jag Emelie.
- Om jag är! Sa hon och tittade på mig med ett nervöst leende.
- Det behöver du inte vara! Jag har berättat lite om dig för mamma och hon älskar dig redan! Sa jag och skrattade lite tyst.
- Åh, det ska bli så roligt! Men är ändå så nervös.. Gud vad spännade och se hur du bor, sa hon och skrattade.

EMELIES PERSPEKTIV:

Efter vi kört ett tag så kom vi fram till en stor grind, Justin öppnade rutan och tröck på en knapp och sa sitt namn, sedan öppnades grinden. Vi körde några meter och sedan kom vi upp på en kulle som det var backe ner mot gården, och det var då jag såg det. Justins hus.
- OMGASH! Skrek jag rätt ut.
- Vad? Sa han och skrattade.
- Ditt hus, det är awesome! Helt amazing! Sa jag med gapande munn.
Vi körde ner på gården och stannade utanför, sedan öppnade han den stora dörren och gick in, han höll upp dörren för mig.
- Hallå? Skrek Justin när han stängt dörren.
- Hej Justin! Jag är här inne! Hörde jag en kvinnas röst skrika. Vi tog av oss våra skor och sedan gick vi igenom en stor hall och gick förbi några små rum och sedan kom vi in i vardagsrummet.
- Hej mamma! Skrek Justin och sprang fram till Pattie och kramade henne.
- Hej gubben! Gud var jag har saknat dig! Sa hon och kramade tillbaka. Jag kände mig som ett fån, jag bara stod där och tittade på.
- Åh! Du måste vara Emelie, gud var roligt att träffa dig! Har hört så mycket! Sa hon och gick fram och kramade mig. Direkt när hon kramade mig så slappnade jag av och kände mig faktikst lugn.
- Ja det är jag! Sa jag och kramade tillbaka. Gud vad fin du är Pattie, tillade jag efter hon släppt mig. Hon var verkligen fin.
- Åh gud! Tack så himla mycket, du med! Sa hon och log stort mot mig.
- Ni verkar komma bra överrens, sa Justin och log stort.
- Ja tydligen, sa jag och skrattade lite.
- Vill ni ha något att äta? Jag kan göra i ordning tacos om ni vill! Sa Pattie och log.
- Åh gud vad gott, jätte gärna, sa jag och log tillbaka.
Pattie sprang ut i köket och jag gick till soffan och satte mig brevid Justin.
- Ska jag visa dig runt? Sa Justin och reste sig upp och tog min hand.
- Jätte gärna! Sa jag och skrattade.
Först gick vi ut i köket där Pattie stod och lagade mat, vi pratade lite med henne och sedan gick vi vidare. Han visade mig gymmet, Patties sovrum, Patties garderob, toaletten och sedan gick vi in i Justins garderob.
- HERREGUD! Är det här din garderob, och har du toalett i garderoben? Sa jag med gapande munn.
- Ja, sa Justin och flinade malligt.
- Kom får du se mitt sovrum! Sa Justin och drog mig i armen lite löst. Vi sprang ut från hans garderob och in i yttligare ett rum, hans sovrum. herregud vilket hus han hade.
- Åh... Det är är ju lika stort som mitt hus nästan! Sa jag och skrattade. Vad pinsamt och ta hem dig till mig sen, sa jag och skrattade enu mer.
- Nejdå! Det ska bara bli skönt, att få leva i ett normalt hus för en gångs skull. Jag gillar det här, men det blir för mycket ibland, sa han och log.
- Jag skulle gärna byta! Sa jag och slängde mig på hans nyabäddade säng.
Han kom och la sig brevid mig och tog min hand.
- Du Emmy? Sa han sedan.
- Ja Justin, vad är det? Sa jag och vände mig mot honom.
- Jag älskar dig verkligen, på riktigt.




Justins hus.

Hallen.

Vardagsrum.

Kök.

Liten del av toaletten.

Hemma gymmet.

Patties mammas garderob.

Patties sovrum.

Justins garderob och toaletten.
 
En del av Justins sovrum.




Vilket hus!!! Jag längtar till resan... :)
KOM IGEN OCH KOMMENTERA.

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 15

Jag vaknade dagen efter av att Justin petade på mig.
- Lägg av jag vill sova.. Sa jag och la mitt huvud under kudden.
- Klockan är halvtvå på morgonen så jag tror du har sovit ganska lagom... Sa han och petade på mig igen.
- Jaja, sa jag och satte mig upp. Är dom andra uppe? sa jag när jag satt upp.
- Tror inte det, sa han och kysse mig.
- Då får vi väcka dom då, sa jag och ställde mig upp ur sängen.
Vi gick ut för att väcka dom andra, jag gick i bh och trosor och Justin i kalsonger. Vi gick igenom vardagsrummet med tvn och sedan gick vi igenom hallen, nu var vi i köket, helt plötsligt så ser jag att det sitter någon i soffan.
- Helvete! sa både jag och Justin i munn på varandra.


 

EMELIES PERSPEKTIV:

Justins tog min hand för att visa att jag var hans.
- Hur kom du in här?! Sa Justin irriterat.
- Jag sa åt dom där nere i receptionen att jag låst mig ute ur mitt rum, sa hon och log ett falskt leende.
GUD VAD JAG HATAR HENNE! Hon sprang fram till Justin och klängde sig runt hans hals så att han tappade taget om min hand.
- Jasmine lägg av! Sa Justin och puttade bort henne.
- Vadå, har du inte saknat mig? Sa hon och log.
- Jovisst, sa han och log irriterat tillbaka.
Hon log mot honom och sedan tittade hon irriterat på mig.
- Vad gör hon här då? Sa hon och tittade på mig från topp till tå. Jag kom på att jag bara stod i underkläder. Jag gick bort från dom och gick till vårat sovrum för att hämta två morgonrockar till mig och Justin. Jag kom tillbaka och såg att hon klängde sig hur mycket som helst på honom.
- Här, sa jag och gav Justin sin morgonrock.
- Tack gumman! Sa han och kysste mig. Jag hörde att Jasmine hostade,
- Men alltså jag tänkte att jag skulle umgås lite med er nu när jag ändå är här! Sa hon och log stort.
- Vi åker i morgon, sa Justin och harklade sig.
- Vart ska ni då? Jag som ville vara lite tillsammans med dig, eller er menar jag! Sa hon och log sitt falska leende. - Nej men vi ska iväg allihopa, sa Justin. Jag märkte att han inte ville säga vart vi skulle.
- Aha.. Men då kankse jag ska gå då! Sa hon och tog sin väska och gick. Bara sådär.. Skumt.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Visst Jasmine är hur trevlig som helst, men det märks att hon inte har släppt mig sen efter kyssen. Hon tror verkligen att det är nånting mellan oss. Jag gillade verkligen inte att hon bara trampar in sådär, och konstigt att hon bara gick.. Hon måste ha något på gång.
- Förlåt, sa jag och kysste Emelies panna.
- Det är inte ditt fel.. Sa hon och log åt mig.
Vi stod ett tag och log mot varandra, sen gick och gjorde te i det såkallade hotellköket som låg vid vardagsrummet. Jag gick och för att väcka dom andra.

Efter vi ätit frukost och gjort oss i ordning så skulle vi börja packa, flyget till New York gick vid tre på natten. Ryan och Christian hade bestämt sig för att följa med, dom skulle umgås lite med Natalie och Klara, så att jag och Emmy skulle få lite egen tid.
- Du Emmy? Sa jag när vi stod och packade.
- Ja? Sa hon och tittade upp på mig och log.
- Jag behöver flyga hem först, för att hämta några grejer osv.. Jag undrar om du vill följa med? V är i New York om två dagar. Jag vill bara prata lite med mamma och så.
- Så du menar att jag får se ditt hus?! Och träffa dig mamma?! Sa hon och lös upp.
- Ja självklart..
- Åh jätte gärna! Men jag har ingenting alls att ha på mig... Och jag vill vara fin när jag träffar din mamma, sa hon och gjorde sina puppyeyes.
- Men vi kan stanna och köpa nånting åt dig om du vill! Annars är du fin som du är.. Sa jag och gick fram till henne och kysste henne.
- Jag måste bara ringa mamma och berätta, hon vet ju inte att vi dejtar.. Sa hon och tittade på mig.
- Dejtar vi? Hahahaha, sa jag och skrattade.
- Haha, nej men.. Är tillsammans då, sa hon och log.

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag fick låna Justins telefon, jag gick ut på balkongen och slog mammas nummer.
- Hallå, vem är det? Sa hon.
- Hej mamma! Det är jag Emelie, sa jag och log stort. 
- Hej gumman! Hur är det med dig? Sa hon och lät jätte glad.
- Bara bra, det har varit underbart här. Jag håller på och packar nu.
- Aha vad trevligt!
- Men mamma... Jag har träffat kille, han är helt underbar! Sa jag och log stort för mig själv.
- Har du?! Nemen! Gud var roligt.. Sa mamma.
- Ja. Och han ska följa med till New York, grejen är den att han behöver flyga hem först, för att hämta lite grejer hemma, snälla får jag följa med honom dit och träffa hans mamma? Sa jag och höll händerna ihop och hoppades på det bästa.
- Det låter ju inte så bra.. Vem är killen? Och när kommer du hem då? Sa hon fundersamt.
- Det går fort! Är hemma om två dagar..
- Så fort kan det väl inte gå? Sa hon enu mer fundersamt..
- Jo han har privatflyg.. sa jag och svalde hårt.
- Vem är den här unge mannen? Sa hon och lät som mormor.
- J..Justin Bieber, sa jag och svalde dubbelt så hårt som förra gången.
- Hahahhaha men gumman, har du fått solsting? Sa hon och skrattade.
- Nej, det är sant. Du kan få prata med honom om du vill..
Innan jag visste ordet av så tog Justin telefonen, han hade tydligen stått och lyssnat.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag stod och log lite för mig själv när jag lyssnade på Emmys och hennes mammas samtal, när hon berättade att det var jag så hörde jag hur hennes mamma skrattade. Jag tog telefonen och pressenterade mig själv.
- Hej frun, jag heter Justin Bieber, jag är din dotters pojkvän. Jag undrar om hon får följa med mig hem, det går superfort, och vi är tillbaka om bara två dagar! Jag tar väl hand om henne, sa jag och lät snäll.
- Oj jasså.. Hej på dig du! Sa hon och skrattade lite. Men om du ber så där snällt, så varför inte! Bara du tar hand om henne så, sa hon sedan.
- Absolut, jag förstår, tack så mycket! Sa jag och la på.
- NÅ VAD SA HON?! Sa Emelie och tittade på mig med stora ögon.
- Jag är ledsen Emmy... Sa jag och tittade ner.
- Vadå, fick jag inte?! Sa hon och lät arg men samtidigt ledsen.
- Förlåt... MEN DU SKA FÖLJA MED MIG HEM! Skrek jag och log världens bredaste smile.
- VA SKOJAR DU?! Sa hon och slängde sig runt min hals.
- Gud vad roligt vi ska ha! Åh, jag får träffa din mamma! Pattie.. heter hon va? Sa Emmy igen och släppte mig.
- Ja, det heter hon! Gud, vad roligt att du fick, sa jag och kysste henne mjukt.
- Nämen, vad händer här ute då? Sa Christian och Ryan och kom ut på balkongen.
- Emmy ska följa med hem till mig i två dagar, ni får flyga hem själva med tjejerna till New York, sa jag och log mot dom.
- Aha vad trevligt! Du kommer älska Justins hus! Skrek Ryan och tittade på Emelie.
- Det är så sjukt fint alltså! Sa Christian tätt där på.
- Killar, lägg av. Så speciellt är det inte! Sa jag och log.
- Skämtar du?! Helt sjukt alltså.. Sa Ryan och gick tillbaka in till hotellrummet.
- Vårat plan lyfter om en timme, så vi måste dra nu! Sa jag till Emelie.
- Men vi då? Sa Christian.
- Erat går väl om drygt tre timmar. Om Justin checkar ur, så kan ni ju hitta på nånting så länge, sa Emelie och tittade på Christian.
- Ja, vilken bra idé! Sa Christian och sprang in i rummet.
- Vi kommer få det bäst, bara du och jag, sa jag och kysste Emelie mjukt på läpparna.


I nästa episode så kommer dom hem till Justin, ni kommer även få bilder på Justins hus! Förstås inte hans riktiga, men så som det ser ut i den här berättelsen! :)
 I hope you guys like it.


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 14

Det kankse var lika bra.. jag menar, jag är inte riktigt redo änu, tror jag, sa hon och tittade på mig.
- Inte jag heller.. Sa jag och kysste henne.
Hon log och sedan reste hon sig upp och satte på sig en bh och en stor t-shirt. Jag reste mig också upp och knäppte mina byxor och satte på mig min tröja igen.
Vi gick ut till dom andra igen,
- UUUUUHHH THE LOVEBIRDS! Skriker Ryan och knuffar till Christian lätt.
- Lägg av! Sa jag och började skratta.
- Skulle vi dricka någon champange eller? Fast det kanske inte är en så bra ide.... Sa Klara fundersamt.
- Jo men det blir roligt, sa Natalie och lät jätte peppad.
- Äh, vi kan väl ett glas var iallafall! Sa jag och sprang ut i hallen för att hämta flaksan.


 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Tur att Kenny eller mamma inte är på hotellet, för dom skulle döda mig om dom visste att jag satt och drack champange just nu.
 - OMGASH, det var ju as gott, sa Natalie.
- Ja håller med faktikst, sa jag lite fundersamt efter som jag visste att det här var en ganska dålig idé.
- Fast stackars lilla Christian, det här är ju för starka grejer för lilla dig! Sa vi och asgarvade allihopa.
- Men moget! Jag är faktikst mognare än er! Sa han och fnös till.
- Hahaha han kankse har rätt! Han fnyser som en gammal gubbe, sa Ryan och skrattade åt sitt tråkiga skämt.
I vanliga fall skulle jag inte skrattat, men nu var det faktikst ganska kul, så jag började också skratta.
- Jag vet! Skrek Emelie och reste sig upp vinglande, vi kör sanning eller konka! Sa hon sedan.
- JA! Skrek Ryan och Natalie samtidigt.
- Det är faktikst en bra idé, sa jag och tänkte efter att mamma och Kenny kommer inte bli sura, dom kommer ju knappt bry sig eftersom vi knappt är fulla..
- Vi kan ta champangflaskan, den är tom nu.. Alla har typ fått tre glas var! Sa Emelie och böjde sig fram till bordet för att ta champangflaskan. Hon la den på golvet i ringen och snurrade den, den hamnade på Ryan.
- Ryan, du ska pussa Christian! Sa Emelie och fnissade. Ryan tittade tvekande på Christian och sedan böjde han sig fram och pussade honom. Vi skrattade åt det och sedan snurrade Ryan flaskan, den hamnade på Emelie.
- ÅH, jag vet! Något som vi grabbar kommer gilla, Emelie! Du ska hångla med Natalie, då blir det våra brudar mot varandra! Sa Ryan och knuffade mig lätt i sidan, jag skrattade bara. För jag ville faktikst också se.
- Men! Det har ju vi gjort förut! Sa Emelie och böjde sig fram mot Natalie.
- Väänta! Vadå gjort förut? Sa Ryan och tittade på dom.
- Hallå, vi är barndomsvänner, klart man har testat! Sa Emelie och skakade på huvudet. Sedan gjorde dom det, Emelie stod på knä över Natalie som låg på golvet. Omgash vad sexigt! Men det var ändå konstigt att se.. Dom slutade och jag kunde inte låta bli att fortfarande stirra på Emelie, hon tittade på mig och log. Jag log tillbaka.

EMELIES PERSPEKTIV:

Vi hade jätte roligt under tiden vi körde sanning eller konka, efter ett tag bestämde vi oss på att sluta, alla hade pussat på varandra så det var inte så roligt längre, men självklart så hade ju jag min kamera med mig, så jag hade fotat allting haha! 
- Justin my love, vart är din ipod? Sa jag och reste mig upp.
- Den ligger inne i vårat sovrum på sängen, sa han och log mot mig.
Jag sprang in dit och såg den direkt, jag tog den i handen och sprang in i vardagsrummet som hade tvn, det fanns två vardagsrum, ett utan tv som vi hade varit i, och ett med tv. Men jag gick in i det med tvn, jag kopplade in ipoden där och satte på högsta bas och låten blev: Black Eyed Peas - The time (dirty bit).
Jag började dansa och efter ett tag kom Klara och Natalie också, vi började dansa mot varandra och skrattade och hade as kul. 
Efter ett tag kom killarna in och vi ställde oss och dansa, när BEP låten var slut så spelades: Busta Rhymes ft. Linkin Park - We made it. 
Vi dansade ganska länge, klockan var halv två när vi betämde oss för att gå och sova. Alla gick in till sig. När vi kom in i sovrummet tog jag av mig allt förutom trosorna, jag slängde mig på sängen och drog täcket över mig och somnade nästan direkt, Justin la sig brevid mig i kalsonger och somnade han med.

Jag vaknade dagen efter av att Justin petade på mig.
- Lägg av jag vill sova.. Sa jag och la mitt huvud under kudden.
- Klockan är halvtvå på morgonen så jag tror du har sovit ganska lagom... Sa han och petade på mig igen.
- Jaja, sa jag och satte mig upp. Är dom andra uppe? sa jag när jag satt upp.
- Tror inte det, sa han och kysse mig.
- Då får vi väcka dom då, sa jag och ställde mig upp ur sängen.
Vi gick ut för att väcka dom andra, jag gick i bh och trosor och Justin i kalsonger. Vi gick igenom vardagsrummet med tvn och sedan gick vi igenom hallen, nu var vi i köket, helt plötsligt så ser jag att det sitter någon i soffan.
- Helvete! sa både jag och Justin i munn på varandra.



Who is it?!
Förlåt för ett rätt så kort inlägg.
15 KOMMENTARER ANNARS LÄGGS BLOGGEN NER! ;)

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 13

- Kenny kan skjutsa hem dig, eller hur Kenny?! Skrek jag till honom, han stod i lobbyn.
- Javisst det kan jag ju göra, mumlade Kenny.
- Jaja, vi ses väl då, sa Jasmine och vände sig om och gick ut till bilen.
- ÄNTLIGEN borta, sa jag och vände mig om mot Emelie.
- Vem var den där irriterande männsikan, eller alltså Jasmine, det förstår jag. Men hur fasen känner hon dig?! Sa Emelie och tittade på mig.
Jag ville inte nämna nånting om våran kyss och våra resor tillsammans.. Det skulle bara bli helt fel.
- Vi har väl sjungit tillsammans ibland och sådär, sa jag medans vi gick in i hissen.
- Aha, sa hon och tittade på mig och log.
När vi kom upp till hotellrummet så sitter Ryan, Christian, Natalie och Klara och tittar på film.
- SHIT vad lång tid det det tog! Sa Ryan och tröck i sig en näve chips.
- Ja men Jasmine kom ju.. Sa jag surt och tittade på dom.
- HAHAHAHA va, stackar dig, sa Christian bara för att retas.


 

 

JUSTINS PERSPEKTIV:

- Lägg av Christian, du vet hur mycket jag ogillar den där personen ibland, hon bara tränger sig på hela tiden, sa jag och suckade.
- Det verkade du inte tycka i baksätet på bilen när ni kysste varandra för nån månad sen, sa han och flinade. När han såg det så såg jag hur Emelies ögon spärrades upp och dom blev tårfyllda, hon sprang in på vårat rum och låste dörren.
- Smart jobbat pucko, sa jag och tittade surt på Christian.
- Men jag visste väl inte att hon inte visste, sa Christian och gjorde en irriterande minn. Ryan och Natalie satt i soffan och hånglade, och det var inget vanlig mjuk liten kyss, utan det var grovhångel till hundra. Jag var så irriterad på alla just nu.
Jag började gå mot vårat rum och bankade på dörren,
- Älskling låt mig förklara.. Sa jag och hörde hennes snyftningar innefrån rummet.

EMELIES PERSPEKTIV:

När jag hörde vad Christian sa så blev jag så arg och samtidigt ledsen, kyssen var för flera månader sen, men att han inte berättade. Det är det som sårar mig, hade han berättat hade jag nog inte brytt mig så mycket. Jag hatade Jasmine, fast jag inte ens pratade med henne, men hennes fejkade smile när hon tittade på mig, och hur hon klängde på Justin.. Helt plötsligt bankar det på dörren.
- Älskling låt mig förklara... Hörde jag Justins röst säga.
- Låt mig vara, sa jag och la mig under täcket. Jag låg och lyssnade och hörde att han gick till vardagsrummet igen.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag började gå tillbaka mot vardagsrummet för att ringa ner till reciption och säga att ena sovrummsdörren i sviten hade gått i baklås.
- Hej det är är Justin Bieber, jag bor på sviten högst upp, ena sovrummsdörren har gått i baklås, kan någon komma upp och fixa det? Sa jag lite irriterat.
- Javisst hern! Vi skickar med champange och jordgubbar som förlåt att det blev så, det kommer någon inom några minuter.
Innan jag hann säga att dom inte behövde skicka med champangen så avslutades samtalet, great. Fast.. Vad gjorde det om vi alla delade på lite champange egentligen? Jag gick till dom andra som satt i soffan.
- Du Christian? Förlåt för jag var så irriterad, men jag visste att det skulle bli fel att berätta det för Emelie.
- Jo men det är lugnt, jag visste inte! Sorry man, sa han och reste sig upp för att göra vårat "hemliga" handslag.
- Emelie har låst dörren, det kommer upp någon snart och ska fixa det, jag ringde ner till receptionen och sa att dörren hade gått i baklås, dom skulle skicka med champange... Sa jag och tittade på Ryan och Natalie som fortfarande satt och grovhångla.
- Champage?! Sa Klara.
- Ja, jag vet inte varför. Men vi är ju ganska många och jag tror att vi skulle få ett glas var.. Sa jag och log.
- Det skulle vara roligt, det är ju inte så mycket alkohol i champange, sa Christian.
- HÖRNI! Ni kommer ju snart ha bytt saliv helt, Ryan har Natalies saliv och Natalie har Ryans saliv.. Sa Christian och skrattade. Jag började också skratta för det lät faktikst ganska kul. Klara satt bara och skakade på huvudet åt Christians dåliga skämt, sen reste hon sig upp för att gå på toa,
- Jag ska bara på toa! Sa hon, när hon passerade Christian pussade hon honom lätt på munnen.
Helt plötsligt knackade det på dörren och jag sprang för att öppna, det var en lång kille som sa att han var här för att fixa dörren, sen gav han mig champangen och jordgubbarna.
- Tack hern, sa jag och log artigt. Vi gick bort mot sovrummet och han fixade dörren på bara några sekunder,
- Tack igen! Sa jag och log.
- Ha en trevlig kväll, sa han och gick.
Jag tittade mot sängen och såg att Emelie inte låg där, helt plötsligt kommer det ut någon från badrummet och jag hoppar till.

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag blev för trött av att ligga i sängen så jag gick in på toaletten för att duscha av mig snabbt. Jag duschade och satte handduken runt håret, sedan satte jag på mig mina lila spetstrosor.
- Helvete jag glömde bh:n, sa jag för mig själv och slog upp badrummsdörren.
Jag skulle precis ta min bh när jag såg att Justin stod där och glodde på mig, gud vad pinsamt!
- Ehhhh..... oj.... förlåt, eh.. Sa Justin och var illröd i ansiktet. Jag som inte fattade nånting tog fort bort handduken från håret och satte den runt mig.
- Så du fick upp dörren till slut? Sa jag för att försöka byta samtalsämne.
- Eh.. ja, jag fick ju det, stammade Justin fram. När jag såg hur nervös han såg ut så började jag helt plötsligt skratta.
- Vad skrattar du åt? Sa han förvånat.
- Dig dummer! hahahahahahha, du såg så förvånad ut! Helt illröd, ahahhahahahahaha, sa jag och föll ner på golvet av skratt, jag märkte inte ens att min handduk åkte av.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Shit.. Vilken kropp, hon låg på hotellgolvet och skrattade i lila trosor. Lila! Jag kunde inte låta bli att titta, jag gick fram till henne och bar upp henne utan handduken, hon slutade skratta och tittade allvarligare på mig.
Jag la henne mjukt på sängen och tog av mig min tröja, sedan la jag mig på henne och kände hennes varma bröst mot min bröstkorg. Jag tog tag i hennes hår mjukt och mötte hennes läppar. Vi kysstes mer och mer passionerat och jag började knäppa upp mina byxor, hon andades ganska högt och jag kände hur hennes händer sakta smekte mig över min kropp.
Helt plötsligt kommer de andra in,
- VART FÖRSVANN CHAMPANGEN?! Skrek dom samtidigt alla tre.
Jag flyger upp och drar täcket över oss två.
- Eh, oj.... Dålig timing kankse... Sa Christian och började asgarva.
- UUUUTTT! skrek jag, och jag hörde hur Emelie skrattade tyst i kudden. De fyra gick ut och stängde dörren, och jag hörde hur dem föll ihop och asgarvade utanför.
- Gud vad pinsamt! Sa Emelie och asgarva. När jag såg hennes leende så började jag också skratta.
- Men du Justin? sa hon efter ett tag lite allvaligare.
- Ja vad är det? Sa jag och tittade på henne.
- Det kankse var lika bra.. jag menar, jag är inte riktigt redo änu, tror jag, sa hon och tittade på mig.
- Inte jag heller.. Sa jag och kysste henne.
Hon log och sedan reste hon sig upp och satte på sig en bh och en stor t-shirt. Jag reste mig också upp och knäppte mina byxor och satte på mig min tröja igen.
Vi gick ut till dom andra igen,
- UUUUUHHH THE LOVEBIRDS! Skriker Ryan och knuffar till Christian lätt.
- Lägg av! Sa jag och började skratta.
- Skulle vi dricka någon champange eller? Fast det kanske inte är en så bra ide.... Sa Klara fundersamt.
- Jo men det blir roligt, sa Natalie och lät jätte peppad.
- Äh, vi kan väl ett glas var iallafall! Sa jag och sprang ut i hallen för att hämta flaksan.


KOM IGEN NU

Jag har runt 90 läsare om dagen, kom igen och kommentera! Det skulle vara roligt och veta vad ni tycker, ni andra som inte kommenterar alltså.
KOMMENTERA!


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 12

- Jag har med mig en speciell person idag, som ska sjunga en låt med mig! Min nya låt, hon är en helt underbar person, en applåd för EMELIE!
Jag svalde hårt och sedan gick jag ut på scenen och möttes av strålkastare och hundratals skrik. Justin kom fram till mig och kysste mig, det blev dödstyst i publiken.
- Som jag sa, en väldigt speciell person! Sa Justin och log mot publiken. Dom började skrika igen.
Justin gick fram till pianot och började spela, jag svalde och började sjunga min vers, först var jag jätte nervös, men när jag såg att publiken faktikst gillade det så släppte jag loss. Jag hade så himla roligt!
I slutet av låten reser sig Justin upp från pianot och går emot mig, vi sjunger de sista meningarna tillsammas och sedan kysser han mig, en lång mjuk kyss.
- Du skötte dig galant, dom älskade dig, viskade han i mitt öra.
Jag log och sedan tog jag micen igen,
- TACK SÅ MYCKET! Skrek jag. Hela publiken skrek och vissa grät till och med.

Efter konserten så skulle det skrivas autografer backstage, jag stod vid sidan om när plötsligt Justin reser sig från stolen och kommer emot mig,
- Det är några fans som vill prata med dig....


EMELIES PERSPEKTIV:

Jag tittade bort mot bordet och såg att det stod fyra tjejer och vinkade till mig, jag vinkade stelt tillbaka och började gå mot bordet.
- Hej Emelie! Vi vill bara säga att vi stöttar dig och Justin till hundra%, ni var så sjukt söta där uppe! Och du är sjukt bra! Du är mycket trevligare än Jasmine villegas ockå! Kan inte vi få din autograf? Sa dom och log mot mig.
På bara en timme så var det någon som ville ha min autograf? Och vem är Jasmine?! Jag måste prata med Klara och Natalie sen!
- Jovisst, men.. jag har aldrig skrivit en förut, sa jag och skrattade.
- Det är lätt! Fast jag fick öva jätte länge, sa Justin. Jag tittade på när han skrev sin autograf och det gick supderduper fort, för mig tog det säkert två minuter för att skriva en, jag blev ju aldrig nöjd.
- Alltså... Det får se ut som det gör! Förlåt, jag tror verkligen jag behöver öva på det här, sa jag och skrattade. Tjejerna log bara och sa att det var jätte fint iallafall. Jag tackade tjejerna och dom tackade tillbaka, sedan gick dom. Jag reste mig upp från golvet där jag suttit på huk, helt plötsligt kommer det in hundra andra tjejer och dom ville också prata med mig.
- Du kan sitta i mitt knä, sa Justin och klappade sig på låren.
- Då ser vi extra kära ut, sa jag och skrattade.
Det kom in hundratals tjejer och alla sa att dom tyckte vi var jätte fina tillsammans osv.. De tog kort med oss och jag skrev hundratals autografer, helt sjukt! Natalie, Klara, Ryan och Christian orkade inte vara kvar för alla skrik, så Kenny skjusade hem dom. Jag var orolig först eftersom vi blev helt ensamna utan vakt, men det gick bra. Alla tjejer var så gulliga så. När vi äntligen var klara så gick vi ut i bilen, Kenny började köra oss mot hotellet.
- Gud mina händer! Jag har så ont i händerna, och jag ser bara massor med svarta prickar av alla blixtrar! Sa jag och satt och blinkade som ett fån.
- Hahahahha! Du är så söt, vetu det? Sa Justin och kysste mig.
Jag avbröt honom och sa,
- Men det var skit kul! Du har ju underbara fans, shit! Det var helt fantaskikt, sa jag uppspelt.
- Jag visste att du skulle gilla det, sa Justin och närmade sig mig med sina läppar, när han bara var några centimeter från mig så hoppade jag undan och sa,
- Men alltså! Du måste ju hjälpa mig att öva på min autograf.. Och dom är så snälla, sa jag och var helt hyper.
- Snälla Emelie, kan jag inte bara få kyssa dig? Sa Justin och skrattade tyst.
- Jo juste, visst, sa jag och slutade prata. Han närmade sig mig igen, och då avbröt jag.
- Men du.. Justin?
- Vad är det Emelie? Han suckade högt.
- Jag älskar dig, tack för ikväll! Nu får du kyssa mig, sa jag och satte mig på honom med benen runt om honom. Jag tittade in i hans gyllenbruna ögon och såg att han log med hela ögonen, han slickade sig försiktigt om läpparna och sedan kysste han mig. Helt plötsligt tvärbromsar Kenny och jag och Justin flyger ner på limousingolvet.
- VAD HÅLLER DU PÅ MED KENNY?! Skrek Justin.
- Det är någon där... Du kommer inte gilla det här, sa Kenny.
Innan jag visste ordet av slets dörren upp och en mörkhårig tjej kommer in i bilen.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Åhnej. Varför ska hon alltid förstöra?! Tänkte jag för mig själv när Jasmine kom in i bilen.
- Hej Justin älskling! Skrek hon och slängde sig runt min hals. Jag puttade bort henne och hälsade tyst. Jag tittade mot Emelie som såg ut att vara i någonslags chocktillstånd.
- Jasmine, det är här min flickvän Emmy, sa jag och kysste Emmy. Jag tittade malligt mot Jasmine som gav oss två en bitchblick. Vi åkte till hotellet och Jasmine följde med. När vi var framme så sa jag hejdå till Jasmine och tog Emelie hand och gick iväg, helt plötsligt hör jag att Jasmine skriker mitt namn.
- DU Justin?!
Jag vände mig om och såg att Jasmine kom springade bakom oss.
- Vad är det Jasmine? sa jag surt.
- Kan inte jag få följa med er upp till erat rum? sa hon och himlade med ögonen.
- Nej det går inte, vi har besök, eller hur Emmy? sa jag och tittade på Emelie.
- Ja absolut, det har vi ju, sa hon och försökte låta så övertygande som möjligt.
- Aha... För jag har inga pengar till att komma hem... Sa hon och började fejkgråta. Jag tittade på Emelie och skakade på huvudet, jag såg att hon försökte hålla sig för skratt.
- Kenny kan skjutsa hem dig, eller hur Kenny?! Skrek jag till honom, han stod i lobbyn.
- Javisst det kan jag ju göra, mumlade Kenny.
- Jaja, vi ses väl då, sa Jasmine och vände sig om och gick ut till bilen.
- ÄNTLIGEN borta, sa jag och vände mig om mot Emelie.
- Vem var den där irriterande männsikan, eller alltså Jasmine, det förstår jag. Men hur fasen känner hon dig?! Sa Emelie och tittade på mig.
Jag ville inte nämna nånting om våran kyss och våra resor tillsammans.. Det skulle bara bli helt fel.
- Vi har väl sjungit tillsammans ibland och sådär, sa jag medans vi gick in i hissen.
- Aha, sa hon och tittade på mig och log.
När vi kom upp till hotellrummet så sitter Ryan, Christian, Natalie och Klara och tittar på film.
- SHIT vad lång tid det det tog! Sa Ryan och tröck i sig en näve chips.
- Ja men Jasmine kom ju.. Sa jag surt och tittade på dom.
- HAHAHAHA va, stackar dig, sa Christian bara för att retas.


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 11

- När jag kommer tillbaka till New York har jag sommarlov, ska du på turne i sommar? Sa jag medans jag lyssnade på hans hjärta.
- Jag åker ju också till New York sen, och då har jag konserter varannan kväll i en vecka, sen har jag också sommarlov i en månad! Sa han lät glad.
- ÅH! Då kan ju vi umgås.. Sa jag och kysste hans bröst mjukt.
- Ja! Jag hade tänkt det, och kankse så kan du följa med mig till min pappa också. Och du måste träffa min mamma! Hon är helt underbar, fast nu är hon sjuk, så hon är hemma, men hon kommer också ner till New York sen.
- Aha! Gud var roligt, sa jag och gäspade. Jag tittade upp på Justin och han kysste mig mjukt innan vi somnade.

Efter kanske några timmars sömn vaknar jag av att Ryan och Natalie hoppar på mig och Justin.
- KOM FORT!!!!!! DET ÄR HELT SJUKT! NI MÅSTE KOMMA, skriker Ryan och Natalie i munn på varandra..





EMELIES PERSPEKTIV:

Justin flög upp ur sängen för att han blev så rädd.
- Vad är det med er? Klockan är ju halv frya! Sa jag och gäspade.
- MEN NI MÅSTE KOMMA!!! Skrek Ryan och började hoppa igen.
- Jag är trött, sa Justin som satt på golvet och halvsov fortfarande.
- SLUTA MED DET! KOM NU, skrek Natalie och gick fram till Justin och slog en kudde på honom.
Jag och Justin satte på oss en varsin hotellmorgonrock och gick ut i vardagsrummet,
- Vad var det ni ville att vi skulle se? Sa jag och gäspade.
- Titta där! Skrek Natalie och hoppade.
Vi tittade in i Christians och Klaras sovrum och såg att dom låg och sov.
- Ska vi titta när dom sover? Sa Justin och började skratta.
- Nej men dom har ju hört oss skrika nu! Dom låg och kysstes! Vi lovar, skrek Ryan och Natalie i munn på varandra.
Jag och Justin tittade fundersamt på varandra när vi hör Christians röst,
- Det gjorde vi inte alls!
- HAAHAHAHAHA, jo det gjorde ni, sa Ryan och asgarvade.
- Då blir vi en pargrupp! Sa Natalie och skrattade enu mer.
Jag och Justin var för trötta för och bry oss så vi gick tillbaka och la oss i sängen, vi somnade direkt.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag vaknade sent nästa morgon och tittade på klockan, 14:02. Jag vände mig om och tittade om Emelie låg kvar, och där låg hon och såg ut som en liten ängel. Jag kysste hennes panna och då vaknade hon.
- Godmorgon! Sa jag och tittade glatt på henne.
- Godmorgon, sa hon och gäspade.
- Har du sovit gott? Sa jag.
- Absolut, jag har ju haft dig vid min sida, sa hon och log. Jag tittade på henne och kysste hennes läppar, hon besvarade kyssen och sedan sa hon,
- Jag hade en jätte konstig dröm... Ryan och Natalie kom in och hoppade på oss och sa att Christian och Klara kysste varandra..
- Jag drömde också det! Sa jag och satte mig upp. Hon tittade fundersamt på mig.
- Kom vi går och väcker dom andra! Sa hon sedan och tog på sig morgonrocken, jag gjorde detsamma.
Vi gick ut från vårat sovrum och gick in i Christians och Klaras rum,
- UPP OCH HOPPA SÖMNTUTOR! Skrek jag och sprang mot sängen och drog bort täcket.
- UT! skrek Christian och la sig under kudden. Klara sov fortfarande. Jag gick bort mot fönstret och drog upp gardinerna. Sen gick vi bort till Ryan och Natalies rum och gjorde likadant, fast dom var inte lika trötta utan dom gick upp direkt och satte också på sig varsin morgonrock.
Efter ett tag kom Christian och Klara ut från rummet hand i hand.
- VÄNTA NU! skrek Emelie.
- Var det ingen dröm?! tillade jag efter Emelie.
- Vadå? Sa Christian och himlade med ögonen.
- Att Natalie och Ryan kom och väckte oss och ni kysstes.. Och Natalie sa att vi...
- ÄR VÄRSTA PARGRUPPEN! Skrek Emelie och började asgarva.
Jag tittade på Christian och såg att han var generad, jag började ockå skratta. Till slut låg alla på golvet och asgarva.

Klockan började närma sig fem och alla var som kaniner, dom sprang fram och tillbaka för att fixa sig in för konserten och Emelie var så nervös att hon fick ett sammanbrott. Hon låg på sängen och skaka och grät.
- Jag fixar inte det här, jag fixar det inte.... Pep hon fram.
- Men älskling, det kommer gå superbra! Jag lovar dig, jag ska ju gottgöra allt fel jag gjort.
- Och du har grym sångröst! Hörde man Ryan skrika från toaletten.
- Du kommer klara det gumman, vi sitter backstage och hejar på dig, sa Natalie och satte sig på sängkanten.
- Lovar ni det, snyftade hon fram.
- Absolut! Sa både jag och Natalie.
Efter en stund av övertalning så blev hon lugn, hon gick och sminkade sig och fixade sitt hår och satte på sig en urläcker klänning!
- Vi måste dra ut nu! Konserten börjar om en timme och limosinen väntar där nere! Skrek jag och alla rusade för att sätta på sig skorna.
Vi kom ner och hoppade in i limmon och började åka mot konserthuset, alla var glada och Klara och Natalie satt och hyperventilerade.
- JAG KAN INTE FATTA ATT VI SKA GÅ PÅ EN TILL BIEBER KONSERT, MED VÄRLDENS BÄSTA KILLAR! Skrek Klara.
Christian och Ryan asgarvade och jag och Emelie satt bara och log och skakade på huvudet.

EMELIES PERSPEKTIV:

När alla kommit in backstage var det bara några minuter kvar tills jag och Justin skulle upp på scen tillsammans, jag tittade ut och såg hundratals av tjejer stå och skrika. Ingen hade någonaning om att jag ens existerade, och ingen visste vad som skulle hända. Helt plötsligt går Justin ut på scenen för att värma upp publiken.
- HEJ ALLIHOPA! Hör jag honom skrika.
- Jag har med mig en speciell person idag, som ska sjunga en låt med mig! Min nya låt, hon är en helt underbar person, en applåd för EMELIE!
Jag svalde hårt och sedan gick jag ut på scenen och möttes av strålkastare och hundratals skrik. Justin kom fram till mig och kysste mig, det blev dödstyst i publiken.
- Som jag sa, en väldigt speciell person! Sa Justin och log mot publiken. Dom började skrika igen.
Justin gick fram till pianot och började spela, jag svalde och började sjunga min vers, först var jag jätte nervös, men när jag såg att publiken faktikst gillade det så släppte jag loss. Jag hade så himla roligt!
I slutet av låten reser sig Justin upp från pianot och går emot mig, vi sjunger de sista meningarna tillsammas och sedan kysser han mig, en lång mjuk kyss.
- Du skötte dig galant, dom älskade dig, viskade han i mitt öra.
Jag log och sedan tog jag micen igen,
- TACK SÅ MYCKET! Skrek jag. Hela publiken skrek och vissa grät till och med.

Efter konserten så skulle det skrivas autografer backstage, jag stod vid sidan om när plötsligt Justin reser sig från stolen och kommer emot mig,
- Det är några fans som vill prata med dig....


FÖRLÅT! Jag har bara pluggat idag... Shit vad elak jag känner mig! Men i morgon skriver jag tre hela episoder! JAG LOVAR! FORTSÄTT LÄS OCH HATA MIG INTE. Ni läsare är bäst.

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 10

När låten närmade sig sitt slut så sjöng vi de sista meningarna tillsammans, jag slutade spela och vi sjöng i en accapella i slutet av låten. Det lät så fint. Efter låten så fick vi stående ovationer, jag kysste Emelie och Ryan började busvissla.
- WOOOOW VAD BRA NI ÄR TILLSAMMANS!! SHIT EMELIE DU ÄR GRYM! Skrek Ryan.
- JA JAG HÅLLER MED!!!!! SJUK BRA, skrek Christian.
Jag tittade på Emelie och såg att hon var generad men hon såg så lycklig ut, jag viskade i hennes öra,
- Du var helt otrolig Emmy, jag älskar dig...


 

JUSTINS PERSPEKTIV:

Hon tittade förvånat på mig som om jag sa något fel.
- Vad är det? Sa jag förvånat.
- Du sa.. Du sa att du älskade mig, sa hon och jag såg en tår rinna från hennes öga.
- Ja, är inte det bra..? Sa jag och blev orolig.
- Jo! Det är ju det bästa som du kan säga förstår du väl! Sa hon och kastade sig runt min hals.
Jag log när jag kände hennes kropp emot min, den var så varm.
- Hörni lovebirds! Vi tänkte gå och lägga oss, sa Ryan.
- Vi kan sova här inne allihopa, sa jag.
- Ja, gud var roligt! Sa Klara och började hyperventillera.
- Fast jag har bara tre sängar... Sa jag och skrattade.
- Jag sover med dig! Sa Emelie och hoppa på mig.
- Det är väl klart! Hahaha, sa jag och skrattade.
Efter ett tag så bestämde Klara att hon skulle sova med Christian och Natalie skulle sova med Ryan. Vi stod och trängdes på toaletten när alla skulle borsta tänderna.
- Men hallå! Jag har en till toalett i det andra sovrummet, sa jag och pekade. Ryan och Natalie gick dit och vi andra fyra stannade kvar.
- Jag vet! Vi smyger på Ryan och Natalie, kom! Sa Christian och smög iväg. Vi alla smög efter bort till toaletten och skulle precis hoppa fram och skrika BUUUU, när vi ser att Ryan och Natalie står och kysser varandra!! Vi föll ner på golvet och började asgarva. Ryan tittar på oss när vi ligger i en hög på golvet och skrattar,
- Gud vad dumma ni är! Sa Natalie generat.
- Eller hur! Sa Ryan och var lika generad.
Vi kunde verkligen inte sluta skratta, Emelie låg nästan på mig och skrattade och Christian rullade runt på golvet och asgarva.
Efter vi skrattat klart så går alla till sina rum, eftersom jag hade sviten så fanns det tre sovrum. Skönt, då fick jag vara lite ifred med Emmy.

EMELIES PERPEKTIV:

Vi gick in i Justins rum och Justin tog av sig sina jeans och sin tröja, shit vilken sexig kropp, tänkte jag för mig själv och bet mig i läppen. Jag tog av mig mina thigst och tog av mig skjortan och linnet, nu stod jag i bh och trosor och Justin tittade på mig från topp till tå och bet sig i läppen han med, han klappade på sängen och menade att jag skulle lägga mig brevid honom. Jag kröp ner brevid honom under det stora fluffiga täcket.
- Förresten, jag har inte sett Kenny på två dagar.. Vart är han? Sa jag helt plötsligt.
- Han är i studion jag har här och fixar massor med saker, så jag får lite ledig tid innan mina konserter, sa Justin och skrattade.
Han la armen så jag kunde lägga mig på den, jag la mig på hans bröst och lyssnade till hans hjärta.
- När jag kommer tillbaka till New York har jag sommarlov, ska du på turne i sommar? Sa jag medans jag lyssnade på hans hjärta.
- Jag åker ju också till New York sen, och då har jag konserter varannan kväll i en vecka, sen har jag också sommarlov i en månad! Sa han lät glad.
- ÅH! Då kan ju vi umgås.. Sa jag och kysste hans bröst mjukt.
- Ja! Jag hade tänkt det, och kankse så kan du följa med mig till min pappa också. Och du måste träffa min mamma! Hon är helt underbar, fast nu är hon sjuk, så hon är hemma, men hon kommer också ner till New York sen.
- Aha! Gud var roligt, sa jag och gäspade. Jag tittade upp på Justin och han kysste mig mjukt innan vi somnade.

Efter kanske några timmars sömn vaknar jag av att Ryan och Natalie hoppar på mig och Justin.
- KOM FORT!!!!!! DET ÄR HELT SJUKT! NI MÅSTE KOMMA, skriker Ryan och Natalie i munn på varandra..


Vad har hänt nudå?!
11:an kommer i morgon.
KOMMENTERA OM NI VILL HA MER



WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 9

Jag log för mig själv när jag satte på mig mina svarta thigts och ett svart linne, sen en fin genomskinlig skjorta.
Jag gick ut mot dom andra när jag klätt på mig och såg att dom satt och pratade framför tvn. Jag stod och tjuvlyssnade lite,
- Men tjejer, ni måste ju komma på min konsert i morgon! Det kommer hända något speciellt.. Sa han med en hemlighetsfull ton. Jag log, för jag förstod vad han menade.
- Men vi har inte biljetterna till den konserten.. Sa Natalie med ledsen röst.
- Men dumbommar! Ni får ju av mig förstår ni väl.
- Menar du det?! Sa Klara och jag såg att hon började hoppa upp och ner.
- Självklart! Sa Justin och tittade bak mot mig,
- Jag visste att du lyssnade Emmy, sa Justin och kom emot mig. Han tog händerna runt mig och kysste mig.
- Naaaaaaaaaaaaaaaw, sa Klara och Natalie med en bebiston.
- Tjejer vad knäppa ni är! Sa jag och skrattade.
Efter ett tag bestämde vi oss att vi skulle gå ut och käka alla fyra, Justin skulle ta med Ryan och Christian också, för dom hade flygit hit för våran skull! Det skulle bli jätte roligt.
Vi gick ner i lobbyn och såg Christian och Ryan, Justin släppte taget om min hand och sprang fram emot dom och hoppa på dom. Gud vad jag skrattade, han såg så lyckligt ut.
Precis som den gången vi åt middag och dansade.



Ryan, Christian och Justin.

Natalie, Emelie och Klara.

 

EMELIES PERSPEKTIV:

Jag gick fram till Ryan, Christian och Justin, Justin presenterade mig för killarna och dom viskade nånting till Justin. Dom skrattade.
- Vad skrattar ni åt?! Mig..? Sa jag och tittade ner.
- Emmy, dom sa bara "vilken pangbrud du har hittat", sa Justin och kysste mig.
Jag tittade på Ryan och Christian och såg att dom kollade generat på mig. Jag gick fram till dom och kramade dom.
- Hej killar! Sa jag och kramade dom hårt bara för att retas. Justin stod och asgarvade för dom såg verkligen generade och obekväma ut. Natalie Justin och Klara stod och asgarva och jag med, till sist så skrattade Ryan och Christian också.
Vi började gå bort mot Justins bil för att åka till resturangen. Ryan var faktikst riktigt trevlig och Christian var riktigt rolig. Vi satte oss i Justins bil, jag satt fram brevid Justin och de andra trängdes där bakom. Vi lyssnade på Justin Bieber ft. Usher - Somebody to love. Det var världens bas och alla sjöng och skrattade som galningar, det kändes som hela bilen hoppade fram.
Till sist så kom vi fram till resturangen vi skulle käka på, vi gick in och blev ledda till en privat avdelning, det var ett jätte stort bord eftersom vi var 6 stycken personer.
Vi beställde först en jätte stor rätt och sedan efterrätt, och alkoholfri champange. Jag kände mig verkligen jätte stor!

JUSTINS PERSPEKTIV:

Vi hade det jätte trevligt och Emelie såg så himla glad ut hela kvällen, hennes leende gjorde mig helt varm. Jag längtade tills i morgon när vi skulle uppträda tillsammans! Jag tänkte att hon skulle sjunga Pray med mig.. Min nya låt som jag knappt sjungit live, men jag ville att Emmy skulle sjunga den med mig. Så vi måste öva ikväll på hotellrummet, framför dom andra, då kommre Christian och Ryan tappa hackan!
- Ikväll ska vi till hotellrummet, så ska jag och Emmy sjunga min nya låt inför er fyra! Sa jag och lät jätte glad.
- Va?! Ska vi..? Sa Emelie och tittade på mig.
- Klart ni ska! Du är ju grym på att sjunga Emelie, sa Klara och Natalie och lät superglada.
- Jag vet visst är hon! Sa jag och log.
- Hallå?! Jag sitter här, sa Emelie och skrattade lite.
- Vi längtar tills ikväll när vi får höra dig! Sa Christian och log mot Emelie.

Efter ett tag åkte vi tillbaka till hotellet, vi gick alla upp i min svit, Emelie ringde och beställde jordgubbar och läsk. Efter ett tag kom servitrisen upp med det på rummet och jag gav henne driks.
Vi satte oss i vardagsrummet och satte på en karaokebox för att vi skulle ha microfonerna.
- Här, sa jag och gav Emelie ett papper med texten på.
- Okej... Sa hon och tittade nervöst på mig.
- Det kommer gå bra, sa jag och kysste hennes panna.
Hon tittade nervöst på mig och log ett litet leende.
- Om du sjunger första versen så sjunger vi tillsammans i refrängen och sedan tar jag andra versen? Sa jag och kollade ner på pappret.
- Ja det går bra! Sa hon och skrattade.
- Okej alla, hör upp! Nu ska vi spela upp min nya låt och jag ska spela gitarren medans Emelie sjunger! Sa jag och klappade händera.
Jag började spela och Emelie tog ett djupt andetag och började sjunga,
*Ohh Ohh Ohh .. and I pray
I just cant sleep tonight.
Knowing that things aint right.
Its in the papers, its on the tv, its everywhere that I go.
Children are crying.
Soldiers are dying
Some people don't have a home
But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain, hey
Can you tell me how I can make a change*


Jag tittade mot Ryan och Christian och såg att dom satt med gapande munnar precis som jag gjort första gången jag hörde henne sjunga. Jag log för mig själv och var riktigt stolt. Jag reste mig upp från pallen och tog Emelies hand när det började närma sig refrängen, jag tittade henne djupt in i ögonen och vi började sjunga refrängen tillsammans.
*I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray
I close my eyes and I can see a better day
I close my eyes and pray*


När låten närmade sig sitt slut så sjöng vi de sista meningarna tillsammans, jag slutade spela och vi sjöng i en accapella i slutet av låten. Det lät så fint. Efter låten så fick vi stående ovationer, jag kysste Emelie och Ryan började busvissla.
- WOOOOW VAD BRA NI ÄR TILLSAMMANS!! SHIT EMELIE DU ÄR GRYM! Skrek Ryan.
- JA JAG HÅLLER MED!!!!! SJUK BRA, skrek Christian.
Jag tittade på Emelie och såg att hon var generad men hon såg så lycklig ut, jag viskade i hennes öra,
- Du var helt otrolig Emmy, jag älskar dig...


NAW! Han sa att han älskade henne! Mera ikväll om ni KOMMENTERAR!


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 8

EMELIES PERSPEKTIV:

När han sa "att vi är ett par" så förstod jag ingenting, vi har träffats tre gånger ungefär, går inte det här lite för fort fram..?
- Justin, det kan vi inte göra. Vi har träffats tre gånger.. tror jag. Och jag sa att jag älskade dig, men iallafall. Det.. är inte det för tidigt? Sa jag och tittade på honom.
- Kärleken är aldrig förtidigt Emmy, jag vill ha dig, sa han och tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig mjukt. Jag avslutade kyssen och tittade allvarligt på honom,
- Justin, är det verkligen rätt? Sa jag.
- Jag vill berätta Emmy. Fast då kommer ditt liv vändas upp och ner, det förstår du va?
- Ja det är klart.. Men.. Är du redo? Sa jag och tittade ut mot havet.
- Jag är alltid redo för dig, sa han och kysste min panna.
- Ja.. jag måste tänka på det, sa jag fundersamt.



Emelies outfit.

EMELIES PERSPEKTIV:

Vi började gå tillbaka mot hotellet tillsammans, jag frös väldigt mycket eftersom jag bara hade Justins stora vita t-shirt på mig.
- Vill du låna min jacka? Sa Justin och tittade på mig.
- Jag fryser inte, vad får dig och tro det? Sa jag och försökte låta bli att skaka.
- Lägg av, jag ser ju att du skakar! Här, sa han och tog av sig sin gråa jacka och gav till mig. Jag satte på mig den och den var säkert hundra gånger för stor, men det var varm och den kändes trygg. Så luktade den gott också.
- Tack, sa jag och tog hans hand igen.
När vi kom in på hotellet gick vi upp till mitt rum, vi kom in och såg att Natalie och Klara satt och tittade på tv.
- Eh... Hej, sa Klara generat och ställde sig upp.
- Hej, sa Justin och log stort mot dom.
Jag skrattade åt hur dumma Natalie och Klara såg ut, dom snubblade fram och stammade så fort dom sa nånting. Gud vad nervösa dom var! Jag gick bort mot min garderob och tog av mig Justins jacka, sen så tog jag av mig den stora t-shirten och ställde mig inne i badrummet eftersom jag bara hade trosor på mig, jag tog fram min bh och började sätta på mig den, helt plötsligt öppnas dörren.
- Eh, oj.. förlåt.. Sa Justin och la handen för ögonen, fast jag såg att han tittade mellan fingrarna iallafall.
- Eh... kan jag få klä på mig kankse..? Sa jag generat.
- Ja, eh.. jag väntar där ute med Natalie och Klara, stammade Justin fram och gick ut och stängde dörren.
Jag log för mig själv när jag satte på mig mina svarta thigts och ett svart linne, sen en fin genomskinlig skjorta.
Jag gick ut mot dom andra när jag klätt på mig och såg att dom satt och pratade framför tvn. Jag stod och tjuvlyssnade lite,
- Men tjejer, ni måste ju komma på min konsert i morgon! Det kommer hända något speciellt.. Sa han med en hemlighetsfull ton. Jag log, för jag förstod vad han menade.
- Men vi har inte biljetterna till den konserten.. Sa Natalie med ledsen röst.
- Men dumbommar! Ni får ju av mig förstår ni väl.
- Menar du det?! Sa Klara och jag såg att hon började hoppa upp och ner.
- Självklart! Sa Justin och tittade bak mot mig,
- Jag visste att du lyssnade Emmy, sa Justin och kom emot mig. Han tog händerna runt mig och kysste mig.
- Naaaaaaaaaaaaaaaw, sa Klara och Natalie med en bebiston.
- Tjejer vad knäppa ni är! Sa jag och skrattade.
Efter ett tag bestämde vi oss att vi skulle gå ut och käka alla fyra, Justin skulle ta med Ryan och Christian också, för dom hade flygit hit för våran skull! Det skulle bli jätte roligt.
Vi gick ner i lobbyn och såg Christian och Ryan, Justin släppte taget om min hand och sprang fram emot dom och hoppa på dom. Gud vad jag skrattade, han såg så lyckligt ut.
Precis som den gången vi åt middag och dansade.


Jag skriver mer sen! Men jag måste kila till tandläkaren nu! Tror ni middagen blir rolig? ;)

 


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 7

JUSTINS PERSPEKTIV:

När jag såg Emelie öppna dörren såg hon helt förstörd ut, hennes ögon var illröda och det rann tårar längst henne kinder, jag tittade på hennes hand och upptäckte att hon höll i tidningen. *Helvete* Tänkte jag för mig själv. Jag skulle precis öppna min munn när Emelie sprang in i rummet och slängde sig på sängen och storgrät.
- EMMY VÄNTA! Låt mig förklara, skrek jag och sprang in i deras rum.


JUSTINS PERSPEKTIV:

Jag kom in i rummet och såg Klara och Natalie som stod i ett hörn med öppna munnar, jag orkade inte bry mig om dom nu, utan jag ville bara prata med Emelie.
- Emmy snälla! Lyssna på mig! Sa jag och satte mig brevid henne i sängen.
- RÖR MIG INTE, DRA! Skrek hon i kudden.
- Emmy, snälla.. sa jag och kände hur tårarna börja rinna. Innan jag visste ordet av så sprang hon ut ur hotellrummet och in i hissen, jag sprang efter henne så snabbt jag kunde men hissdörrarna hann stängas.
- HELVETE! skrek jag för mig själv.
Jag tröck på knappen till hissen flera gånger, det kändes som en evighet så jag sprang till trapporna istället. Jag sprang det snabbaste jag kunde ner för alla 10 stycken trappor. När jag kom ner så var jag helt anfådd.
- Ursäkta mig hern, har du sett en tjej som är ungefär till axlarna på mig, brunt hår och en stor vit tröja på sig, det står bieber på ryggen? Frågade jag en kille i reception.
- Ja, hon sprang förbi här alldedes nyss, hon sprang ut ur dörrarna åt höger tror jag, sa han och log.
- Tack så mycket! Sa jag och sprang iväg igen.
Jag kom ut på gatan och såg Emelie längst ner på gatan, jag sprang efter henne allt vad jag kunde, hon sprang mot stranden. Jag sprang och sprang och tillsist kom jag ikapp henne när hon stod stilla på bryggan.
- Emmy, snälla du. Låt mig prata med dig? Sa jag och ställde mig bakom henne. Hon var helt tyst så jag fortsatte att prata,
- Jag sa sådär för att jag trodde du hatade mig, det lät så på dig igår. Jag vill inte mista dig, och om du ändå hatade mig så.. Varför inte säga att vi aldrig ens kände varandra? Sa jag och la handen på hennes axel.
- Jag hatar inte dig... Jag.. jag tror jag älskar dig. Sa hon och började gråta enu mer.
När hon sa det så förstod jag, hon ville bara inte mista mig. Jag måste ha betätt mig som en idiot.. Jag skämdes verkligen. Jag la handen runt hennes höft och snurrade runt henne mot mitt håll, hon la huvudet på min axel och grät.
- Emmy, förlåt.. Sa jag och höll om henne hårdare.
- Nej.. jag ska säga förlåt, sa hon och snyftade tyst.
- Nej Emmy, det är jag som ska. I morgon har jag en till konsert, du ska dit. Och uppträda med mig. Du ska sjunga med mig och vi ska berätta, att vi är ett par.

EMELIES PERSPEKTIV:

När han sa "att vi är ett par" så förstod jag ingenting, vi har träffats tre gånger ungefär, går inte det här lite för fort fram..?
- Justin, det kan vi inte göra. Vi har träffats tre gånger.. tror jag. Och jag sa att jag älskade dig, men iallafall. Det.. är inte det för tidigt? Sa jag och tittade på honom.
- Kärleken är aldrig förtidigt Emmy, jag vill ha dig, sa han och tog mitt ansikte i sina händer och kysste mig mjukt. Jag avslutade kyssen och tittade allvarligt på honom,
- Justin, är det verkligen rätt? Sa jag.
- Jag vill berätta Emmy. Fast då kommer ditt liv vändas upp och ner, det förstår du va?
- Ja det är klart.. Men.. Är du redo? Sa jag och tittade ut mot havet.
- Jag är alltid redo för dig, sa han och kysste min panna.
- Ja.. jag måste tänka på det, sa jag fundersamt.


Förlåt för det korta kapitelt,
Men ska dom berätta officeielt att dom är ett par? Eller ska dom vänta och ta det lugnt..? Om dom tar det lugnt blir det nog inte så mycket drama, men om dom berättar så... Bestäm ni!
KOM IGEN KOMMENTERA.


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 6

- Vetu Justin? Du är helt underbar. Jag vågar inte tro att det här är sant, jag menar.. Du kan ju liksom svika mig när som helst. Du är en stor kändis och det är svårt att ha ett förhållande med en vanlig tråkig tjej som mig, sa jag och satte betoning på vanlig.
- Vanlig?! Sa han förvåntat. Han tog min hand och fortsatte,
- Emmy, du är allt annat än vanlig. Jag har aldrig träffat någon som dig, du är helt fantastisk, och jag skulle aldrig kunnat svika en sån som du. Jag håller på att falla för dig helt, sa han och kramade om min hand enu hårdare.
Han kallade mig Emmy.. ingen har hittat på ett smeknamn till mig förut, jag blev så till mig att jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, han.. Han var helt perfekt. Jag la mig i hans knä och han började smeka mitt hår mjukt.
- Jag håller på att falla för dig med Bieber, sa jag och blundade.
Justin la sig ner brevid mig på det hårda golvet, och vi somnade båda två. Till den vackra musiken, och Justins hand runt mig. Golvet var inte hårt längre, det kändes som små rosa moln.



framsidan av tidningen...

EMELIE'S PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att Justin satt och tittade på mig,
- Hur länge har jag sovit? Sa jag och gäspade.
- Ungefär lika länge som mig, det är kväll ute nu, och det spöregnar, sa han och skrattade.
- Aha... ska vi börja åka mot hotellet kankse? Sa jag och reste mig upp.
- Ja det kan vi göra! Kom, sa han och tog min hand.
- Måste vi inte städa här efter oss..? Sa jag och tittade på Justin.
- Nej, jag har fixat allt. Kom nu! Sa han och drog mig i armen.
När vi kom utanför den stora byggnaden så halckade jag såklart på en lerfläk. Justin började asgarva.
- Det är inte kul! Sa jag som var helt blöt och lerig från regnet och leran.
- Jo hahahhahhahaha! Du såg jätte rolig ut, sa han och skrattade enu mer. Jag tog tag i hans ben och drog ner honom med, och började asgarva.
- Hahahhaha nu är du också lerig och blöt! Sa jag och låg och vred mig av skratt. Han tittade på mig med ett stort leende.
- Shhh, jag har alltid velat göra en sak, sa han och satte fingret mot mina läppar. Jag såg hur hans vita t-shirt satt klistrad mot hans muskliga varma kropp, jag tittade på honom och svalde hårt, han la armen runt mig och tittade mot mina läppar, jag tittade mot hans fuktiga läppar och helt plötsligt var dom på mina, där låg vi i regnet och kysstes. Helt plötsligt ser vi blixtrar runt omkring oss och Justin får panik.
- HELVETE KOM! Skrek han och drog tag i min arm. Jag som inte fattade nånting reste hastigt på mig och gjorde som han sa, vi sprang hand i hand mot bilen och Justin körde iväg i full fart utan att jag nästan inte ens hann stänga dörren.
- Vad fan var det som hände? Jag såg ingenting, sa jag och tittade på Justin som satt bakom ratten och såg frustrerad ut.
- FAN FAN FAN, mumlade han.
- Vad är det som händer?!?! Skrek jag nästan till honom.
- Det var papparazzi jävlar som kom och förstörde allting, när det här kommer ut i tidningarna är jag helt död! Dom ska alltid förstöra.. Sa Justin argt.
- Du behöver väl inte låta det gå ut över mig?! Skrek jag till honom.
- MEN DET VAR JU DITT FEL FATTAR DU VÄL?! Skrek han.
Jag kunde inte fatta att han sa sådär, utan att jag ens tänkte så slet jag upp dörren och Justin tvärbromsade, jag klev ur bilen och började gå i rask takt mot hotellet. Justin klev ur bilen och kom springande efter mig.
- Emelie?! Stanna, förlåt, sa han och tog tag i min arm.
- DU RÖR MIG INTE! JAG VISSTE ATT DET SKULLE BLI SÅHÄR! RÖR MIG INTE! Skrek jag och kände tårarna rinna ner för mina kinder.
- Låt mig åtminstone köra dig hem, så kan vi prata? Snälla Emmy.
- Kalla mig inte det! För då hade du.. åh lägg av jag har egna ben, sa jag och fortsatte gå.
- Men du har ju inte ens några skor och dina kläder är dyblöta! Låt mig köra dig till hotellet, sa han och försökte le.
- Nej dra härifrån, sa jag och grät enu mer.
Till sist gick Justin, och jag hörde hur han slog igen bildörren och mumlade "helvete" för sig själv.
Jag kom tillbaka till hotellet efter en halvtimma, jag sprang upp på hotellrummet och tog av mig de blöta kläderna, sen la jag mig under täcket och grät tyst.
- Emelie, vad har hänt? Hörde jag en röst säga.
- Ingenting, låt mig vara! Snyftade jag fram.
- Har du och din kompis bråkat..? Sa Klara.
- Nej, eller jo. men gå nu! Skrek jag åt henne.
Jag hörde hur hon suckade och gick tillbaka till sin säng. Jag låg och grät en stund innan jag somnade. Jag drömmde om mig och Justin..

Jag vaknade av att Natalie och Klara hoppade på mig med en tidning i handen,
- EMELIE VAKNA!!! DU MÅSTE SE DET HÄR, skrek dom.
Jag satte mig upp och tittade på dom med en trött blick.
- Vad är det? Sa jag och gäspade.
- TITTA PÅ FRAMSIDAN AV TIDNINGEN! skrek dom.
Jag tittade och där var bilden, som papparazzisarna tog igår, jag läste framsidan och såg vad Justin kommenterat, jag kunde inte fatta.. Hur kunde han göra så? Jag började gråta.
- Emelie, vad är det? Sa Klara och tittade på mig.
- Han ljuger hela tiden, först säger han att han håller på och falla för mig, och igår så bråkade vi och vi kysstes i regnet när papparazzisarna tog den där bilden, och han säger att han aldrig träffat mig! Skrek jag.
- Vänta nu, stopp ett tag.. Har du en romans med JUSTIN BIEBER?! Skrek Klara förvånat och tittade på mig.
- Ja, vad tror ni jag har gjort de senaste dagarna?! Sa jag och tittade på båda två.
- Varför har du inte berättat för? Sa Natalie och såg ledsen ut.
- För att Justin ville hålla det hemligt så länge som möjligt, och ni såg ju hur det gick.. Sa jag och snyftade.
Helt plötsligt knackar det på dörren, jag tog tidningen i min hand och gick och öppnade.

JUSTINS PERSPEKTIV:

När jag såg Emelie öppna dörren såg hon helt förstörd ut, hennes ögon var illröda och det rann tårar längst henne kinder, jag tittade på hennes hand och upptäckte att hon höll i tidningen. *Helvete* Tänkte jag för mig själv. Jag skulle precis öppna min munn när Emelie sprang in i rummet och slängde sig på sängen och storgrät.
- EMMY VÄNTA! Låt mig förklara, skrek jag och sprang in i deras rum.


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 5

Jag dansade och sjöng som jag brukade göra när jag Natalie och Klara brukade gå på karaokekvällar. Jag märkte inte ens att Justin slutat spela och bara satt och glodde på mig.
- Vad är det? Varför slutade du spela..? Sa jag och tittade förvånat på honom.
- Du sjunger som en gud..., Sa Justin och reste sig upp. Han kom fram emot mig och la händerna runt mina höfter, han tog bort håret jag hade i ansiktet och tittade mig i ögonen, jag höll på att smälta ner till en pöl på marken! Han kom närmare med huvudet och jag kände hans läppar snuddade mina, jag tog ett litet steg framåt och våra läppar möttes i en mjuk blöt kyss. Jag tog ett mjukt tag om hans nackhår, han flyttade sig så nära mig så jag kände hans hjärta slå mot mig. Jag började avsluta kyssen och Justin hängde med, jag öppnade ögonen och tittade på honom med ett stort leende.
- Igår sa du att jag var en bra vän... Sa jag och skrattade tyst.
- Jag vet, gud ville något annat, sa han och pussade min panna.
Efter en stund när vi suttit och pratat och så, så säger Justin helt plötsligt,
- Jag har en till överraskning, kom!
Vi åkte iväg i hans bil och efter ett tag stannade vi, han satte på mig en ögonbindel och tog min hand för att leda mig dit vi skulle.
När han tog av mig ögonbindeln trodde jag inte mina ögon..





EMELIE'S PERSPEKTIV:


Jag kollade mig omkring i den stora lokalen, det var sidengardiner som satt högt upp i taket och hängde ner mot golvet, det stod ett bort i mitten med levande ljus och mat framdukat. Jag vände mig mot Justin och log. Vi gick fram mot bordet och han ställde sig vid min sida och drog ut stolen.
- Varsågod madam! Sa han och skrattade.
- Tack hern, vad bjuder du på idag? Sa jag med en fånig röst.
- Hm.. Låt oss se, det är fläskfilé med potatisgratäng, sa han med en fånig röst tillbaka.
- Mums! Min favorit! Sa jag och högg in på maten.
Vi åt som galningar båda två och efter ett tag sa Justin,
- Du Emelie?
- Ja vad är det? Sa jag och tittade allvarligt på honom.
- Jag gillar dig verkligen, sa han och jag kände hur hans fot mötte min under bordet. När han sa det blev jag helt varm, jag blev så glad att jag bara ville skrika, jag kände fjärilarna i magen och jag kände hur det hettade vid kinderna.
- Varför blir du generad för? Du som inte ens gillade mig, sa Justin och gjorde sin hairflip och smilade.
- Eh.... stammade jag fram.
- Kom vi dansar! Sa han och reste sig upp.
Vi gick ut på golvet i den stora lokalen och han satte på en sterio som spelade en acoustic låt av Favorite girl. Han la händerna runt min midja och började röra sig lätt i takt till musiken. Jag la huvudet på hans axel eftersom han var längre än mig. Jag kände hans mjuka kropp mot min, jag ville bara pausa tiden och bara ha det såhär, för all evighet med Justin. Min Justin... Jag tog bort mitt huvud från hans axel och tittade upp på Justin, han såg mig rätt in i ögonen och log, log på ett sätt som bara han kan göra. Hans ögon glittrade av ljusen och han slickade sig runt sina perfekt formade läppar, jag ställde mig på tå och mötte de läppar som jag haft i mina drömmar hela tiden egentligen, och nu har jag hittat dom. Jag kände hur hans mun formade sig efter min och hur han mjukt och försiktigt la handen på min rumpa, helt plötsligt möttes våra tungor och de lekte mjukt och försiktigt med varandra. Det kändes helt perfekt, som om jag skulle sjunka genom marken och jag blev helt varm. Helt plötsligt avbröt Justin.
- Eh.. förlåt, det var inte meningen att.. eh.. Sa han och rodnade.
- Det är ingen fara, jag gillade det.. Sa jag och log mot honom.
Vi fortsatte dansa och prata och det kändes verkligen som det här var början till något helt fantastiskt. Justin delade med sig av saker som jag gissade att ingen annan visste, och han berättade om sina småsyskon Jaxon och Jazmyn, han sa att dom skulle gilla mig jätte mycket och att han ville att jag skulle träffa dom någon gång. Jag berättade om min tråkiga familj, och Justin sa att han också skulle vilja leva ett normalt liv i bland.
- Jag skulle också vilja kunna leva ett normalt liv, alla papparazzis är så otroligt jobbiga, det är bara ett under att ingen vet vart jag bor enu! Sa Justin och satte sig ner på golvet. Jag satte mig brevid honom och sa,
- Jag förstår att det måste vara jobbigt ibland, men det är ju underbart att leva som du! Jag menar, att kunna få vad man vill, och kunna bo på den finaste sviten och allt sånt där. Fansen älskar dig ju, sa jag och tittade på honom.
- Pengar är inte allt Emelie, visst det är härligt att ha dom. Men det är ingenting jag gärna skryter om, sa han och tittade ner.
- Vetu Justin? Du är helt underbar. Jag vågar inte tro att det här är sant, jag menar.. Du kan ju liksom svika mig när som helst. Du är en stor kändis och det är svårt att ha ett förhållande med en vanlig tråkig tjej som mig, sa jag och satte betoning på vanlig.
- Vanlig?! Sa han förvåntat. Han tog min hand och fortsatte,
- Emmy, du är allt annat än vanlig. Jag har aldrig träffat någon som dig, du är helt fantastisk, och jag skulle aldrig kunnat svika en sån som du. Jag håller på att falla för dig helt, sa han och kramade om min hand enu hårdare.
Han kallade mig Emmy.. ingen har hittat på ett smeknamn till mig förut, jag blev så till mig att jag visste inte riktigt vad jag skulle säga, han.. Han var helt perfekt. Jag la mig i hans knä och han började smeka mitt hår mjukt.
- Jag håller på att falla för dig med Bieber, sa jag och blundade.
Justin la sig ner brevid mig på det hårda golvet, och vi somnade båda två. Till den vackra musiken, och Justins hand runt mig. Golvet var inte hårt längre, det kändes som små rosa moln.



Avundsjuk blir man ju! I morgon eller kankse inatt blir det mer, men nu måste jag sova. I morgon kommer något hända som inte får hända.... Fortsätt kommentera om ni vill ha mer!


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 4

Jag öppnade dörren och sjöng Favorite girl lite tyst, jag började dansa innanför dörren och sjöng. Helt plötsligt tändes lampan och Klara och Natalie satt i soffan och tittade fundersamt på mig.
- Jaha, vart har du varit då? Sa Klara.
- Eh... jo, jag..
- Och du gillade ju inte ens Justin! Avbröt Natalie mig.
- Men alltså jo... det är så.. Jag åt middag med... en kille.
- En kille? Middag mitt i natten? Och vems tröja har du på dig? Sa klara enu mer fundersamt.
Jag vände mig om och dom såg att det stod Bieber på ryggen, jag vände mig tillbaka och såg Klara och Natalies miner.
- VAD HAR DU GJORT EGENTLIGEN?! Skrek båda två och reste sig upp hastigt.





EMELIES PERSPEKTIV:

Jag tittade på Natalie och Klara, sen sa jag,
- Nej men, jag har träffat en tjej kompis! Och vi hittade en JB affär längre ner på gatan, vi var ute ganska länge och hade jätte roligt! Sa jag och skrattade.
- Du sa ju att du ätit med en kille? Sa Klara och tittade fundersamt på mig, men hon hade ändå ett leende på läpparna.
- Jag vet inte varför jag sa det! Jag bara.. skämdes över att jag hade fel om den där Bieberkillen! Sa jag och log.
Klara och Natalie började skratta och hoppade på mig med två kuddar.
- TJEJER LÄGG AV! Skrattade jag.
- HAHHAAA, nu ska du få för du inte väckte oss när du gick! MOHAHAAHAAH, Skrek Natalie.
Efter en stund av kuddkrig så gick vi och la oss. Klockan var halvsex, men vi tänkte iallafall sova i några timmar. Jag la mig ner i sängen och somnade direkt.
Jag vaknade nästa dag av att min telefon ringde, det var ett nummer som jag inte alls kände igen så jag tröck på upptaget och la mig ner och blunda igen, efter några minuter ringde min telefon igen och det bankade på dörren. Natalie och Klara sov fortfarande, dom är alltid så dom hör verkligen ingenting när dom sover. Jag tröck på upptaget på telefonen och sedan gick jag ut i hallen och öppnade dörren. Mitt hår var helt ruffsigt och jag hade korta shorts och en vanlig sportbh på mig.
- Eh... oj hej.. Sa Justin som stod och tittade på halvvakna mig, han rodnade.
- Hahahha hej! Sa jag och log mot honom. Jag tittade på honom när han tittade på mig från topp till tå, han bet sig i läppen. När han gjorde det så blev jag helt varm.
- Hur är det? Sa jag och försökte få tillbaka hans blick till mina ögon.
- Bara bra, jag undrade om du vill göra nånting idag? Sa han och tittade på mig.
- Javisst! Nu direkt? Sa jag och log.
- Ja, du kan bara springa in och klä på dig, du är fin som du är nu..... Men.. ja du kankse inte kan gå sådär, sa han och rodnade.
- Hahahahaha ja vänta här så kommer jag strax.
Jag sprang in och satte på mig ett par ljusblå jeans och ett vit linne, sen tog jag mina svarta converse. Jag borstade håret och gjorde en fläta precis som jag haft på konserten, och sen satte jag på lite mascara. Jag skrev en lapp till Natalie och Klara och sa att jag var ute med min nya kompis. När jag gick ut i korridoren så stod Justin och pratade i telefon, han tittade på mig och log. Han avslutade samtalet och sa,
- Jag har fixat så vi ska göra något roligt idag! Sa Justin med världens entusiasm.
- Jaha, får jag inte veta vad det är? Sa jag och log.
- Jorå när vi kommer fram! Vad fin du är idag förresten, sa han och tog min hand.
Vi gick bort till hissen och åkte ner till garaget, vi hoppade in i hans bil och körde iväg.
- Hur länge är du i Georgia? Sa jag och satte in en skiva i sterion.
- I en vecka, sen bär det av till stora New York! Jag stannar i New York i nästan 2 månader, sa han och log.
- Skämtar du? Sa jag och tittade förvåntat på honom.
- Va, vad.. Nej, sa han och tittade undrande på mig.
- Jag bor i New York och jag ska stanna i Georgia i en vecka också! Sa jag och skrattade.
- Skämtar du?! Hahaha gud var roligt, sa Justin och la sin hand på mitt lår.
Vi körde ganska långt tills vi kom fram till en stor byggnad, jag klev ur bilen och undrade vd han hade hittat på nu. Han tog min hand och vi gick in i den stora byggnaden. Det stod ett stort vitt piano på en scen och Justin sprang fram dit direkt.
- Kom! Sa han.
Jag gick fram och han gav mig en mic och ett papper, det var en text. Han började spela.
- Nej Justin sluta jag kan inte sjunga! Sa jag.
- Never say never, sa han och flinade.
*Oh
Yeah heah yheah
Mmmmmmmmmmmmm

I'd wait on you forever and a day
Hand and foot
Your world is my world
Yeah
Ain't no way you're ever gon' get
Any less than you should
Cause baby
You smile I smile (ooh)
Cause whenever
You smile I smile
Hey hey hey*

Jag dansade och sjöng som jag brukade göra när jag Natalie och Klara brukade gå på karaokekvällar. Jag märkte inte ens att Justin slutat spela och bara satt och glodde på mig.
- Vad är det? Varför slutade du spela..? Sa jag och tittade förvånat på honom.
- Du sjunger som en gud..., Sa Justin och reste sig upp. Han kom fram emot mig och la händerna runt mina höfter, han tog bort håret jag hade i ansiktet och tittade mig i ögonen, jag höll på att smälta ner till en pöl på marken! Han kom närmare med huvudet och jag kände hans läppar snuddade mina, jag tog ett litet steg framåt och våra läppar möttes i en mjuk blöt kyss. Jag tog ett mjukt tag om hans nackhår, han flyttade sig så nära mig så jag kände hans hjärta slå mot mig. Jag började avsluta kyssen och Justin hängde med, jag öppnade ögonen och tittade på honom med ett stort leende.
- Igår sa du att jag var en bra vän... Sa jag och skrattade tyst.
- Jag vet, gud ville något annat, sa han och pussade min panna.
Efter en stund när vi suttit och pratat och så, så säger Justin helt plötsligt,
- Jag har en till överraskning, kom!
Vi åkte iväg i hans bil och efter ett tag stannade vi, han satte på mig en ögonbindel och tog min hand för att leda mig dit vi skulle.
När han tog av mig ögonbindeln trodde jag inte mina ögon..


Vad är överraskningen tror ni? :D
Om ni kommenterar mycket så får ni en till redan idag!


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 3

Efter konserten så åkte vi tillbaka till hotellet som planerat, Natalie och Klara var trötta som tur var, så dom ställde inte så mycket frågor. När vi kom upp i vårat rum så satte jag blommorna i en fin vas med vatten, Klara och Natalie slängde av sig kläderna och kröp ner i sängen och somnade direkt, tur. Jag gick in på toaletten och tvättade bort mitt smink, jag släppte ut mitt hår som nu var helt lockigt av flätan jag tidigare haft. Jag satte på mig en enkel klänning och gick ner till lobbyn, Justin stod redan där och ombytt till värsta fina smokingen.
*Hur snabbt är människan?*
Jag gick fram och log, men jag tror han såg att jag var obekväm så han kramade om mig och viskade:
- Gud vad vacker du är, när du är precis som du är.
När han sa det, så visste jag att jag fallit direkt. Vilket inte alls var bra, jag kunde ju inte bli kär i världens mest kända ungdom?! Det är slutar inte bra..
Vi kom in i resturangen på hotellet, och den var faktikst väldigt fin. Vi blev ledda till ett privat rum, satt ingen skulle se oss. Vi slog oss ner och beställde mat, under middagen så snackade vi om allt möljigt. Efter ett tag var jag inte lika obekväm längre, det kändes faktikst riktigt bra.
- Vad tycker du om mig då? Sa Justin och tittade förväntansfullt på mig.
Jag visste inte vad jag skulle svara.. Jag log bara mot honom och helt plötsligt sa han:
- Jag gillar verkligen dig Emelie, du är speciell, sa han och bet sig i läppen.
- Ehh.... Sa jag och blev generad.
- Berätta nu, vad tycker du om mig? Sa Justin och satte sig rakare i ryggen.
- Helt ärligt så gillar jag inte dig, eller asso... Innan jag hann berätta att jag började gilla honom så såg jag att han ögon fylldes med tårar och han sprang ut från resturangen.
- JUSTIN VÄNTA FÖRLÅT! JAG HANN INTE BERÄTTA KLART! Skrek jag och sprang efter honom ut på gatan.


EMELIE'S PERPEKTIV:

Han sprang ut mitt i gatan, det spörengade så jag var redan dyblöt enda in till trosorna. Han satte sig på huk på vägen och jag sprang fram till honom.
- Justin, förlåt. Det jag menar är att jag var inget fan av dig när vi åkte på den här resan, Natalie & Klara tvingade med mig. Men nu, efter att du kysste mig på kinden på scenen så blir jag bara helt varm när jag ser dig, jag blir generad och jag vill bara kyssa dig, sa jag och tittade på honom. Han tittade upp med tårfyllda ögon och försökte le.
- Jag vill bara inte bli sviken, jag vill ta det lugnt och försiktigt, jag har dejtat idioter förut, och jag vill verkligen inte bli sviken igen. Jag tror liksom inte på kärleken så mycket, sa jag och tittade ner.
- Emelie, sa inte jag till dig där inne att du var speciell? Jag kommer inte svika dig, sa han och ställde sig upp. Jag ställde mig också upp.
Jag tittade på hans läppar som var alldedes fuktiga av regnet som össt ner på dom, jag slickade mig om läpparna och tittade upp mot hans gyllenbruna ögon. Han la händerna runt min hals och kom närmare med huvudet. Helt plötsligt avbröt jag när hans läppar var några centimeter från mina.
- Eh, jag.. eh, jag måste....
- Shhh, sa han och satte fingret mot mina läppar. Han stängde ögonen och närmade sig mina läppar igen, den här gången lät jag det hända. Hans läppar var mjuka och smakade vaniljglass. Han drog sig närmare mig och fortsatte kyssen, han gjorde det så försiktigt och mjukt så jag höll på att smälta ur hans famn. Han avslutade kyssen och sa,
- Jag vill också ta det lugnt, och försiktigt. Men jag kunde inte låta bli, dina läppar ser helt underbara ut, sa han och tog bort en blöt hårslinga från min panna.
- Wow, det där var... Wow, sa jag och stammade.
Han log och la armarna om mig, vi stod och kramades på gatan, i regnet, mitt i natten. Det var underbart.
Efter en stund så gick vi in på hotellet igen, vi gick mot hissen hand i hand och tröck oss upp till vår våning. Han bodde på samma som oss, några dörrar bort.
- Vill du följa med till mitt rum och dricka varm choklad? Sa Justin och log.
- Javisst varför inte, sa jag och tittade på klockan.
- HERREGUD! Skrek jag kankse lite för högt.
- Vad är det? Sa Justin och tittade oroligt på mig.
- Klockan är halv två! Shit, sa jag och log över hur beskyddande han verkade vara.
När vi kom in på hans rum så hade han världens svit, helt sjukt fint var det!
- Har du någon stor tröja jag kan låna? Sa jag och tittade mig omkring.
- Ja vänta! Sa Justin och sprang iväg till ett annat rum.
Medans han var borta knäppte jag upp min klänning och gick in på toaletten och kramade ur mitt blöta hår som nu låg i stripor över hela mitt ansikte.
- Här! Sa Justin och sträckte över en vit stor t-shirt som det stod bieber på ryggen, på.
- Tack, sa jag och log.
Jag drog på mig den stora tröjan som nästan räckte ner till knäna på mig, sen gick jag ut och satte mig brevid Justin som satt i shorts bara.
- Oj.... sa jag generat och tittade på hans sexpack.
Han log malligt mot mig och smekte den.
- Kom och sätt dig här, jag har varm choklad står här på bordet, sa han och pekade.
- Aha jovisst, sa jag och kröp upp i soffan brevid honom.
Jag la mig mot hans bröst och hörde hans hjärtslag, han var verkligen en bra kille.
- Vänta lite! Sa Justin och sprang iväg. Han kom tillbaka efter en stund med gitarren och satte sig brevid mig, han började spela Favorite Girl och sjöng med. Shit vilken låt, varför gillade jag honom inte från början...? Nej emelie, inte så fort fram, ta inga förhastade slutsatser änu, viskade jag för mig själv.
När han spelat klart log han mot mig och sa,
- Du är verkligen bra Emelie, en bra vän än så länge.
- Ja du med Justin, sa jag och la huvudet i hans knä och tittade upp på honom.
Vi satt och prata i kankse 3 timmar, och när klockan närmade sig fem så smög jag tillbaka till mitt hotellrum, hans kramade om mig och kysste mig mjukt på huvudet.
- Godnatt Emelie, vi ses, sa han och log.
- Ja, det gör vi. Godnatt, sa jag och stängde dörren bakom mig.

Jag öppnade dörren och sjöng Favorite girl lite tyst, jag började dansa innanför dörren och sjöng. Helt plötsligt tändes lampan och Klara och Natalie satt i soffan och tittade fundersamt på mig.
- Jaha, vart har du varit då? Sa Klara.
- Eh... jo, jag..
- Och du gillade ju inte ens Justin! Avbröt Natalie mig.
- Men alltså jo... det är så.. Jag åt middag med... en kille.
- En kille? Middag mitt i natten? Och vems tröja har du på dig? Sa klara enu mer fundersamt.
Jag vände mig om och dom såg att det stod Bieber på ryggen, jag vände mig tillbaka och såg Klara och Natalies miner.
- VAD HAR DU GJORT EGENTLIGEN?! Skrek båda två och reste sig upp hastigt.


Hur kommer dom ta det? Är dom arga? Man vet aldrig!

Det kommer bli lite dåligt upptadering idag, för ska vara barnvakt från nu tills ikväll. Men jag kankse upptaderar i kväll eller senast i morgon bitti. KOMMENTERA OM NI VILL HA MER

 


KOMMENTERA

Hörni! Ni som läser, ni måste ju kommentera också! Så jag vet att ni gillar det, det är ni som får mig skriva, så kom igen! Ska strax skriva trean ;)

Övrigt

Hej ni som läser haha! Jag heter Louise, jag har varit med och skrivit några inlägg i http://bieberstorys.blogg.se/
Jag hoppas att ni gillar min novell också, det är så roligt och skriva, och nu har jag massor av smaskiga ideér av kommande episode. Hoppas ni fortsätter läsa. PUSS

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 2

Flygresan skulle inte alls ta lång tid, men ändå så somnade Natalie nästan direkt! Så Klara satt och pratade med mig om Justin såklart, vilket inte intresserade mig alls. Men jag lådsades vara intresserad för hennes skull. Efter ungefär två timmar var vi framme och klev av flyget, vi gick igenom den halvstora flygplatsen och gick ut på gatan för att hoppa in i en taxi.
När vi kom fram till hotellet så gick vi direkt upp på vårat rum för att sova.


 

EMELIES PERSPEKTIV:

Vi vaknade sent nästa dag, men det gjorde ingenting eftersom konserten skulle börja vid 18:00 på kvällen. Sjävklart hade dom köpt vipaketet och backstagepass och grejer. Jag fattar ingeting av det där, men det är dom som sköter det!
- Emelie? Vi tänkte gå ner och käka frukost, eller ja, lunch. Ska du med? Sa klara.
- Ja självklart! Är super hungrig, sa jag och reste mig ur sängen.
Vi satte på oss jeans och ett linne och satte upp håret slarvigt bara, sen gick vi ner för att äta lunch. Om tre och en halvtimme skulle vi vara på Justins konsert, det kändes overkligt. Jag menar, jag bryr mig inte om honom så mycket, men snart skulle jag på hans konsert!
Vi satt och åt i kankse två timmar! Tiden bara flög iväg, för vi proppade verkligen i oss av all den goda maten och sen hade vi så mycket att prata om. När vi såg hur länge vi suttit nere i matresturangen så blev vi helt chokade över hur tiden hade gått så fort, vi lämnade våra tallrikar och sprang upp till rummet efter som klockan redan var halvfem!
- VAFASEN SKA JAG HA PÅ MIG?! Skrek Natalie.
- JAG SKA HA DUSCHEN FÖRST! Skrek jag och tog mina underkläder och sprang in i duschen. Som tur var hann jag låsa innan dom andra stod och ryckte i dörren. Jag ställde mig i duschen och duschade på bara 10 minuter, när jag klev ur duschen så satte jag på mig min rosa spetsbh och rosa trosor till. Jag låste upp dörren och gick ut i sovrummet och Natalie flög in på toan för att duscha hon med.


Emelie's outfit för kvällen.

- Nu drar vi tjejer! Skrek Klara när vi sminkat färdigt oss.
- Jaja! Sa jag tillbaka. 
Vi satte på oss skorna och gick ut genom hotellet, vi visslade på en taxi och hade tur, för vi fick den första som kom. När vi satt i taxin var Klara och Natalie helt sjukt hyper. Dom hoppade och skrek, och killen som körde taxin tyckte nog att vi var dumma i huvudet! haha, jag menar dom skrek så hela bilen skakade. nästan iallafall.
När vi kom fram så var det sjukt mycket folk där ute, helt plötsligt så kommer Kenny fram till mig och drar mig i armen, Natalie och Klara stod som frågetecken och tittade när han drog iväg mig in i huset från alla tjejer. 
- Vafan håller du på med? Skrek jag och försökte ta mig loss. 
- Va tyst så inte så många ser dig, Justin vill träffa dig personligen.
Va? Ville Justin träffa mig, det här var helt sjukt. Jag gillade inte ens killen. Vi kom in i ett litet rum där Justin satt i en soffa, han reste på sig och log världens smile. 
- Vad gör jag här? Sa jag generat. Jag menar, han har ett sjukt fint leende, i verkligheten faktikst. 
- Eh, jag bor på samma hotell som dig och dina vänner, jag såg dig igår. Jag tänkte bara, ifall du ville äta med mig sen? Sa han och såg riktigt nervös ut. 
Justin vill äta med mig?! Öh, det här blev bara mer och mer konstigt.  
- Fast berätta inte för dina kompisar förresten! Sa Justin och gick fram och krama mig.
- Eh, nej.. Men varför öh.. Va?
- Jag förstår att du är nervös men du är så sjukt vacker, sa Justin generat.
- Jag? Eh tack, sa jag och lät inte så intresserad, fast när han kramade mig så blev jag helt varm. LÄGG AV EMELIE, tänkte jag ör mig själv. Jag gillar inte Justin!
- Men nå, vill du ut och käka efter? Sa Justin och gjorde sin så kallade "hairflip".
- Ja visst... Men får jag gå tillbaka till mina vänner nu? Förresten hur får jag tag på dig sen då? Sa jag och försökte le stelt tillbaka.
- Oroa dig inte, gå ut till dina vänner igen, sa Justin och kramade mig.
Jag vände mig om och gick ut, helt sjukt. Gör han såhär i varje stad? Jag menar.. Jag är en helt vanlig tjej som inte ens gillar Justin bieber, fast han är ju helt sjukt söt.. Nej Emelie lägg av du gillar inte honom, sa jag högt för mig själv.
När jag kom ut så hoppade Klara och Natalie på mig.
- VART TOG DU VÄGEN? OCH VARFÖR KOM KENNY FÖR?! Skrek båda två i munn på varandra.
- Eh, jag vet inte. Han skulle bara visa vägen till scenen.... Sa jag och log lite för mig själv.
- Öh okej? Skumt... Sa Klara och tittade misstänktsamt på mig.
- Men tjejer nu går vi in och lyssnar lite på Justin bieber! Sa jag och lät helt plötsligt förväntansfull.
- Vad hände där inne egentligen? Fick du något magipulver över dig eller? Du är konstig, sa Natalie och knuffade mig lätt i sidan.
När vi kom in så hade vi platser längst fram såklart. Helt plötsligt ser jag Justins huvud sticka fram och vinka till mig.
- VINKADE HAN TILL DIG?! Skrek Klara och började hoppa.
- Nej hahahaha! Han vinkade ju till alla tjejer här ute fattar du väl! Sa jag och svalde hårt, jag hoppades på att dom trodde mig.
- Aha, sa Klara och tittade ner.
Tur, dom köpte det. Efter en stund så kommer Justin ut och kör love me, alla tjejer skrek för fullt och sjöng med. Jag kände mig som ett fån som bara stod där och jag menar, jag kunde inte ens låten! Den enda jag kunde var One Less Lonley Girl. Eller jag tror den heter så iallafall. Helt plötsligt blev det dags för OLLG låten och Kenny kom upp och ledde mig upp till scenen igen. Vad är det som händer egentligen? Tänkte jag för mig själv. Jag hann inte tänka så mycket mer innan jag satt på en pall uppe på scenen och Justin kom emot mig med världens smile och började sjunga.

*Alright, let's go
There's gonna be one less lonely girl
(One less lonely girl)
One less lonely girl
(One less lonely girl)
There's gonna be one less lonely girl
(One less lonely girl)
One less lonely girl
How many I told yous and start overs and shoulders
Have you cried on before?
How many promises, be honest girl
How many tears you let hit the floor?*

När han sjöng för mig blev jag helt varm, fast jag försökte övertala mig själv att inte bli det. Jag ska inte falla för killen, så speciell är han ju inte.. Och han gör säkert såhär i varje stad med någon tjej. Så jag satt bara med ett ditklistrat leende.
Jag tittade ner på Klara och Natalie som stod med hackorna vid golvet och grät, jag var faktikst lite stolt iallafall att han valde mig. När han sjungit klart fick jag en buket blommor och en lapp, han kysste mig på kinden, jag tittade snabbt ner mot tjejerna men ingen verkade ha sett. Tur, då slapp jag frågor.
Jag fick gå in backstage istället för att gå ner på golvet igen, jag läste lappen där det stod:
Hej girl, efter konserten så möts vi på hotellet, jag har bokat bord för oss två. Du är en bra tjej. Kram JB.
Jag blev helt varm när jag såg vad han skrivit, vad var det som hände egentligen? Från början hatade jag killen, och nu.. Så smälter jag varje gång han ser på mig. Herregud, det här slutar nog inte så bra, satt jag och tänkte när jag märkte att Justin stod brevid mig.
- Gillade du lappen, sa han och flinade?
- Hahah, jadå, sa jag och försökte samla mig efter min tankeställare.

Efter konserten så åkte vi tillbaka till hotellet som planerat, Natalie och Klara var trötta som tur var, så dom ställde inte så mycket frågor. När vi kom upp i vårat rum så satte jag blommorna i en fin vas med vatten, Klara och Natalie slängde av sig kläderna och kröp ner i sängen och somnade direkt, tur. Jag gick in på toaletten och tvättade bort mitt smink, jag släppte ut mitt hår som nu var helt lockigt av flätan jag tidigare haft. Jag satte på mig en enkel klänning och gick ner till lobbyn, Justin stod redan där och ombytt till värsta fina smokingen.
*Hur snabbt är människan?*
Jag gick fram och log, men jag tror han såg att jag var obekväm så han kramade om mig och viskade:
- Gud vad vacker du är, när du är precis som du är.
När han sa det, så visste jag att jag fallit direkt. Vilket inte alls var bra, jag kunde ju inte bli kär i världens mest kända ungdom?! Det är slutar inte bra..
Vi kom in i resturangen på hotellet, och den var faktikst väldigt fin. Vi blev ledda till ett privat rum, satt ingen skulle se oss. Vi slog oss ner och beställde mat, under middagen så snackade vi om allt möljigt. Efter ett tag var jag inte lika obekväm längre, det kändes faktikst riktigt bra.
- Vad tycker du om mig då? Sa Justin och tittade förväntansfullt på mig.
Jag visste inte vad jag skulle svara.. Jag log bara mot honom och helt plötsligt sa han:
- Jag gillar verkligen dig Emelie, du är speciell, sa han och bet sig i läppen.
- Ehh.... Sa jag och blev generad.
- Berätta nu, vad tycker du om mig? Sa Justin och satte sig rakare i ryggen.
- Helt ärligt så gillar jag inte dig, eller asso... Innan jag hann berätta att jag började gilla honom så såg jag att han ögon fylldes med tårar och han sprang ut från resturangen.
- JUSTIN VÄNTA FÖRLÅT! JAG HANN INTE BERÄTTA KLART! Skrek jag och sprang efter honom ut på gatan.


WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 1

Föreställ dig att du är Emelie, du är 15 år och bor i USA New York. Du är precis som vilken tonåring som helst. Förutom att du inte gillar Justin bieber!



Två bilder på Klara, Emelie och Natalie.


EMELIES PERSPEKTIV:

När jag vaknade så var det Torsdag, och skola precis som vanligt. Jag gick upp mot toaletten för att duscha, som jag gör precis varje morgon.
När jag hade duschat var klockan bara halvsju så jag hade god tid på mig att göra mig i ordning. Jag valde ett par svarta jeans och en vit stor ulltröja. Jag tog min telefon för att ringa mina bästa vänner Natalie och Klara.
- Hej klara det är Emelie! Sa jag och log ett stort leende för mig själv.
- Hur mycket är klockan? Svarade hon trött.
- Den är halvsju! Koppla in Natalie också, svarade jag.
- Oj shit! Jag måste upp! Ah vänta. *pip* så var Natalie också inkopplad i samtalet.
- Hej tjejer! Jag tänkte på det där med Bieber konserten i helgen....
Alltså mina kompisar är verkligen underbara, men vad ser dom hos den där bieber killen? Han är väl inte så speciell, tänkte jag.
- Hallå Emelie dog du eller? Hörde jag Klara säga.
- Nej, eh jag fasnade i andra tankar.
- Följ med oss i helgen till Georiga för att se Justin? SNÄLLA! Skrek båda två.
- Men han är tråkig, jag menar.. Han är väl inte så speciell? Sa jag trött.
- INTE SÅ SPECIELL!? Han är bäst, skrek Natalie.
- Hahahaha, men jag orkar inte, ska jag gå på en konsert när jag inte ens bryr mig om killen?
- Snällllllaaaaa, för våran skull! Vi vill ha dig där ju! Sa Klara med en ton som hon alltid använder när hon vill ha nånting.
- Jaja, vi får prata mer i skolan! Vi möts vid busshållsplatsen halvåtta okej?
- Ja det gör vi! Puss, sa Klara och la på.
- Hejdå Natalie, sa jag och log.
- Hejdå!
Jag la på och gick ner till köket, mamma hade redan åkt, men hon hade ställt fram frukost åt mig på bordet. Jag log över hur gullig hon kunde vara ibland. Jag började äta min skinkmacka och drack mitt te, efter ett tag så tog jag min frukost och gick och satte mig framför tvn. Jag sappade mellan kanalerna och såg att det var en intervju med Justin på mtv, jag tittade bara för skojs skull.
- Nå Justin, vad tror du om den kommande konserten här i Georgia? Sa den rödhåriga tanten på tv.
- Det ska bli jätte spännade! Kankse träffar min drömtjej där, svarade Justin och blinkade med ena ögat mot kameran.
Gud vilken mes, tänkte jag. Han tror verkligen att han är nånting, sa jag för mig själv och skrattade.
Jag tog upp min telefon och såg att klockan redan var 07:15. Jag lämnade min halvätna frukost i köket och gick för att borsta tänderna, när jag gjort det så slängde jag på mig min skinjacka och gick ut. Som tur var så var det snart sommarlov, vilket var det bästa som kunde hända. För då får man sova och bara umgås med sina bästavänner.
När jag kom till busshållsplatsen så såg jag att Natalie och Klara redan var där. När dom såg mig så sprang dom emot mig i full fart och kramande mig.
- Hej gumman! Vi har saknat dig! Skrek Natalie i mitt öra.
- Ja jag har saknat er också! Sa jag och log.
- När var den där konserten då? Tillade jag efter dom släppt mig.
- Eh, i morgon redan. Vi har beställt en biljett åt dig för vi visste att du skulle vilja följa med iallafall! Sa Klara och log.
- Va?! Hahahaha. Men då måste vi ju vara lediga från skolan om vi ska flyga till Georgia? Sa jag och såg frågande ut.
- Ja dummer, isåfall flyger vi redan nu ikväll! Sa Natalie och började hoppa av lycka.
- IKVÄLL?! Shit, sa jag och kollade på Klara och Natalie som nu stod och hoppa och skrek.
- Ja, det gör vi. Ska du med eller? Sa Natalie och lugnade ner sig.
- Jaja, om vi är lediga från skolan så! Men jag gillar honom fortfarande inte! Sa jag och bet mig i läppen.
- Nej jag märker det, sa Klara och skrattade.
- Varför skrattar du för? Sa jag och tittade på henne.
- För att du bet dig i läppen, precis som Justin gör! Sa Natalie och himlade med ögonen.
Jag log åt dom och skakade på huvudet. Vi hoppade på bussen och satte oss längst bak såklart. När vi kom fram till skolan så var det bara fem minuter kvar tills vi började, så vi sprang till våra skåp och lämnade våra grejer. Sen tog vi fram matteboken eftersom det hade vi alltid som första lektion.

EFTER SKOLAN:

- Vi ringer dig ikväll när vi åker till flyget, vi hämtar upp dig såklart! Och förresten så har pappa redan pratat med din mamma! Så hon vet allt, sa Klara och såg lycklig ut.
Jag log över hur knäppa kompisar jag har, dom hade planerat att jag skulle följa med i flera månader utan att jag ens visste det!
När jag kom hem så gick jag upp och började packa, jag tog fram mina klackskor och några jeans. Eftersom vi skulle stanna i Geogria i en vecka så la jag ner nästan hela min garderob haha! Det sköna var att när vi kom tillbaka så skulle vi ha sommarlov, så vi skulle vara lediga den sista veckan i skolan, vilket gjorde mig lycklig.
- Hallå? Hörde jag från nerevåningen.
- Hej mamma! Jag är här uppe, skrek jag tillbaka.
- Aha, packar du?
- Yes! Sa jag tillbaka.
Jag la ner min neccisär med smink, hårprodukter, plattången, tandborsten, krämer osv.. Helt plötsligt ringde min telefon.
- Hej gumman! Vi hämtar dig om 15 minuter! Klockan är redan halvfem och flyget går om en timme!
- Jaha, oj redan! Jag bär ner min väska så länge, sa jag och la på.
Jag slängde mig på väskan och stängde den, den var så proppfull så jag fick nästan inte ihop den! Jag släpade ner väskan för trappan och gick in i vardagsrummet för att säga hejdå till mamma.
- Nu åker jag, sa jag och kramade mamma.
- Ha så kul med Justin Bieber! Sa mamma och skrattade.
- Jaja, jag gillar honom inte! Jag vet, men jag gör det för dom skull, dom ville så gärna ha med mig, sa jag och skrattade.
- Jag vet gumman, ta det försiktigt och ring så fort ni kommer till hotellet! Jag litar på dig, sa hon och pussade mig på kinden.
Jag gick ut i hallen och satte på mig jackan. Jag såg i fönstret att Natalies pappas bil körde upp på infarten, jag ropade hejdå till mamma och gick ut mot bilen.
- Jag hjälper dig med den där! Skrek Roger och klev ur bilen.
- Tack så mycket! Sa jag och log mot honom.
Jag hoppade in i baksätet där Natalie och Klara satt och såg helt döda ut.
- Vad är det med dom? Sa jag till Roger.
- Dom är i choktillstånd påstår dom, sa Roger och skrattade.
Vi fortsatte mot flygplatsen och var framme redan efter en halvtimma, alltså hade vi en halvtimma på oss att komma till rätt flyg.


Vi tre på flygplatsen.

PÅ FLYGET:

Flygresan skulle inte alls ta lång tid, men ändå så somnade Natalie nästan direkt! Så Klara satt och pratade med mig om Justin såklart, vilket inte intresserade mig alls. Men jag lådsades vara intresserad för hennes skull. Efter ungefär två timmar var vi framme och klev av flyget, vi gick igenom den halvstora flygplatsen och gick ut på gatan för att hoppa in i en taxi.
När vi kom fram till hotellet så gick vi direkt upp på vårat rum för att sova.


Kankse inte en så intressant episode, men nu vet ni iallafall lite vilka dom är! Nu får vi se vad som händer på resan, jag har jätte många saker planerade ;)
*förlåt för rörig blogg än så länge.*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0