WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 81

Jag log medans jag sträckte mig efter glasen, tänkt att jag är gift. Ska ha barn om två månader, har ett hus med kärleken i mitt liv och världens bästa vänner. Det kan inte bli bättre än såhär.
De här är allt jag nånsin drömt om! 

 
JUSTINS PERSPEKTIV:
 

När alla började bli trötta så visade jag vägen till gästhuset på tomten. 
 
- Är de här ett gästhus?! De är ju lika stort som mitt hus typ, sa Klara och såg förundrad ut. 
- De har 4 sovrum och 3 toaletter, de borde räcka åt er. De finns mat i köket också så de är bara att känna sig som hemma! Sa jag och sträckte mig efter lampknappen i vardagsrummet. 
- Ja här ska vi nog trivas, sa Chrisitan och slängde sig på soffan med fötterna upp på bordet. 
- Då ses vi i morgon, sovgott på er! Sa jag och började gå mot hallen igen. 
- Sovgott, skrek alla i kör när jag stängde dörren bakom mig.
 
Nu är det tid för mig och Emmy, våran bröllopsnatt, vi ska självklart åka iväg på semester också men det får bli efter barnet är fött. De här passar ändå oss perfekt. En natt i vårt nya hus. 
Jag log för mig själv när jag stängde altandörren och låste efter mig, jag släckte lamporna på nerevåningen och gick upp och fann Emmy i biorummet. 
 
- Där är du, allt är låst och släckt där nere, Klara och dom blev lagom snopna när dom fick se gästhuset. 
- Jag kan förstå de, det är inget gästhus Justin, det är.. De är ett hus som skulle vara perfekt för oss, men jag gillar de här, stora ytor, mycket lyx, sa hon och klappade skinfortöljen hon satt i. 
- Ja, de gör jag med. Sen om vi tröttnar på de överflådiga kan vi ju alltid sova några nätter i gästhuset, sa jag och blinka med ena ögat. 
- Ha, kul! Kom och sätt dig nu jag har valt en film.
 
Jag satte mig bredvid henne i en egen skinfortölj och fällde ut fotstödet, defenitivt värt pengarna tänkte jag för mig själv medans jag skönk in i den mjuka fortöljen. 
Emmy började hålla på med dosan till projekton och komma underfund med dosan till sourandljudet. 
- Haha gumman ge mig dosan ska jag visa dig, de är lätt när man väl lär sig! 
Hon sträckte över dosan med en trumpen min av att inte förstå sig på de hela, jag log och satte igång filmen. 
- Skräck på vår bröllopsdag? Intressant. Sa jag och småskratta.
- Ja men då måste ju du skydda mig, och vara min räddare i nöden du vet.
- Jaha, du tänker så. Då blev de intressant, sa jag och kände pirret i kroppen.
 
Efter en halvtimme av filmen satt Emmy i mitt knä och var livrädd, jag smålog medans jag smekte hennes ben. 
- Även om jag är rädd gör de där mig ganska ointresserad av filmen, viskade hon tyst och vände sig om så hon satt gränsle över mig. 
Jag stärckte mig mig efter dosan och stängde av filmen. 
- Jaså, du är på sånt humör, de är ju perfekt! Viskade jag in i hennes hals. 
Jag kände hennes leende mot min kind medans hon drog fingrarna genom mitt hår. Jag tog tag i hennes haka och började kyssa henne, passionen var tillbaka. Den som inte funnits på månader har hittat tillbaka. 
 
EMELIES PERSPEKTIV: 
 
Jag kände Justins hand leta sig innanför mig klänning, min hud var alldedes knottrig och i min mage flög tusen fjärilar runt. De var så härligt att känna denna lust och passion igen, vi hade inte känt den på månader och nu var den tillbaka. Hans läppar letade sig över min kropp och mina fingrar knäppte sakta upp hans byxor. 
- Vad säger du om att gå till vårat nya sovrum? Viskade Justin häftigt mellan andhämtningarna. 
- De är en bra idé, stönade jag fram. 
Innan jag visste ordet av bar justin upp mig och kysste mig längst vägen till vårat sovrum. När vi kom in kastade han mig på sängen och drog av sig sin tröja. Hans magrutor lös upp och fick mig att känna lusten ännu starkare. 
- Ta mig nu, sa jag och la mig mer bekvämt på kuddarna. 
Han log ett pojkaktigt leende och kröp upp över mig, han drog av mig min klänning och började kyssa min mage. Han bet tag i troskanten på mig och drog av mina trosor med munnen samtidigt som han gav mig en eldig blick. 
- Nu Justin, snälla, gnällde jag fram. 
- Ja älskling, nu. 
 
Han la sig över mig och innan jag visste ordet av var han i mig, känslan, passionen, allt. 
- Åh. Var de enda jag fick fram.
 
Jag vaknade av att solen lös in från terassen, jag log när jag kände verken från gårddagens bröllopsnatt. De var underbart, att äntligen få leva på riktigt med min Justin. På tal om de, vart är han? 
Jag vände mig om och såg att de var tomt bredvid mig i sängen. Helt plötsligt slås dörren upp och Justin kommer in med frukost på sängen.
- Där är du, jag saknade dig. 
- Jaså de säger du Mr.s Bieber, jag var och gjorde frukost åt oss. 
Jag log ett fåningt leende mot honom medans han ställde ner brickan på sängen, på den befann sig pannkakor nerdränkta i sirap, fruktsallad, chockladtäckta jordgubbar och iste. 
- Åh Justin, du är ju underbar. 
 
Han log och slog sig ner bredvid mig, vi båda började slänga i oss maten och jag kände hur lillen också vakna till liv.
Åh, de är så underbar allting. 

Kommentera, även om de är ett halvdåligt inlägg. 
Puss

WHEN YOU SMILE I SMILE - EPISODE 80

Jag körde upp för en uppfart och sedan sa Justin åt mig och stanna, jag gjorde som han sa och när jag väl såg vad det var för nånting så höll jag på och tappa andan, för andra gången idag! 

- Välkommen hem, sa Justin och kysste mig.
 




EMELIES PERSPEKTIV: 
 
Vadå välkommen hem? Det här var väl inte vårat hem?
- Vad menar du Justin? Sa jag förvånat och förundrat.
- Ja, det här är vårat hem. Vi får ett barn snart och jag tänkte att vi behövde något större, sa han och log på de sättet bara han kan.
 
Jag kunde inte riktigt placera när han planerat allt det här, det var ju så mycket. Ett eget hem, en egen bil. Snart ett barn. Han hade verkligen tagit till sig en vuxenroll och det var beundratsvärt. Jag menar, han har sitt kändisskap och jag med nu, men han vill få det här och fungera. 
 
- Älskling, jag vet inte vad jag ska säga.. Tack! Sa jag och kastade mig runt hans hals. 
- Du behöver inte tacka, det är ju vårat. Kom så ska du få se insidan, jag har försökt inreda det så som du gillar, eller ja. Mamma har fått göra det mesta, kom nu! Sa han entustiastiskt och drog mig löst i armen. 
 
När jag kom in genom den stora dörren så höll jag på att tappa andan, allt var så fint och det var vårat. Mr, och Mrs Bieber. 
Vi fortsatte genom hallen och kom ut i vardagsrummet som hade öppen planlösning till köket, det var så underbart vackert allting och jag log inombords över hur väl Justin kände mig, allt var precis i min smak. 
 
- Nu till det nästbästa, kom! Sa Justin och drog mig löst i armen igen. 
 
Han drog mig genom en lång korridor och in genom en stor dubbeldörr. Jag klev in i ett vackert sovrum med en terrass ut över New York. 
- Wow! Sa jag andlöst. 
- Visst är det vackert, kolla här då, sa Justin och vände mig om. 
 
Bakom mig skådade jag två dragdörrar som var isär dragna och innanför befann sig en ännu större Walkin Closet än jag tidigare haft. Jag höll på att tappa andan medans jag såg alla vackra kläder och skor, det var visserligen mina gamla kläder men även nya. 
- Nästbästa sa du? Vad kan vara bättre än de här?! Sa jag med en ljus stämma. 
- Kom får du se, du har glömt de viktigaste, sa Justin och blinkade mystiskt med ögat. 
 
Viktigaste? Vad mer kan de här huset behöva? Han drog mig ut ur min vackra garderob och ut ur VÅRAT vackra sovrum och vidare till en lite mindre dubbeldörr alldedes bredvid våran. Han tog tag i handtagen log mot mig mystiskt och slog upp dörren. 
Bakom dörrarna fanns den finaste barnkammaren jag sett, det var så mysigt och inrett så vackert. Pattie kan verkligen inredning. Dessutom hade även de här rummet en grym utsikt över Manhattan. 
 
- Åh Justin.. Jag älskar dig så mycket! Sa jag och klappade mig på min bebismage. Lillkillen sparkade runt för fullt precis som han kände vart vi befann oss, i hans rum. 
- Jag älskar dig med min fina Emmy, och dig med, vem du än blir, sa Justin och klappade mig på magen. 
 
Han tog tag i min nacke och kysste mig passionerat, jag ville ha han. Nu, här i barnkammaren.
- Du gör mig galen Bieber, viskade jag mot hans hals. 
- Det är inget mot vad du gör mig... Bieber, avslutade han och jag kände ett leende mot mitt hår. 
 
Han fortsatte att kyssa mig överallt och drog sakta ner dragkedjan från min klänning, när hans fingrar nuddade min rygg blev jag helt knottrig. Jag vill aldrig att de här ska ta slut! Han forsatte och kyssa mig på halsen och vidare ner mot mina bröst. Jag kände hans stånd mot mitt ben vilket fick mig att vilja ha han ännu mer. 
- Nu, ta mig nu, stönade jag mot hans varma kropp. 
- Det är precis vad jag planerat, här, och sen i köket, i alla rum i vårat hus, viskade han och la betoning på vårat. 
Det gick en välbehaglig rysning genom min kropp och mitt blod kokade av längtan och passion. Han drog sakta ner mina trosor längst mina ben och började knäppa upp sina byxor, äntligen!! Varför är han så långsam?
- Varför är du så långsam, du dödar mig Justin, jag vill ha dig nu! 
- Såja gumman, sa han förtjust och drog fingrarna genom mitt hår. 
Nu hade han äntligen fått av sig byxorna och jag var redo att fyllas av han och känna denna längtan bli delad med hans. 
Helt plötsligt avbröts vi av dörrklockan och båda väcktes ur vår passion. 
 
- Fan, juste.. Vi får avsluta detta senare, sa han med ett halvdant leende. 
- Men, åh. Jag.. Åh, vem kommer nu? Sa jag besviket. 
- Det är Caitlin, Christian, Klara, Nattis och Ryan, jag hade totalt glömt bort att jag sagt åt dom att komma hit, våra två timmar gick alldedes för fort baby, men de gör de alltid när man har roligt, kom nu! Sa han medans han såg på när jag rättade till mig klänning och fick på mig mina trosor igen. 
 
JUSTINS PERSPEKTIV: 
 
Åh, jag såg besvikelsen i Emmys ögon, jag var minst lika besviken. Det var rätt länge sen vi känt den där passionen för varandra nu under graviditeten och så. Men de är väl som man säger, bröllopsnatten är magisk, även om vi inte fick avsluta eller ens påbörja våran. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! De är något Scooter alltid brukar säga. 
 
Vi kom ner i hallen igen och öppnade den gigantiska dörren och utanför stod våra allra bästa vänner med stora ögon och leendet upp över öronen. 
- Wow, ni slår på stort! Shit, har ni någon mat? Sa Christian och kastade sig förbi oss. 
- Visa lite hyffs nu Christian! Skrek Caitlin efter honom men han hade redan försvunnit in i huset för att hitta köket. 
- Äh, det är lungt, ni lät väl vara här lika mycket som vi, sa Emmy och kramade om Caitlin. 
- Shit alltså, tänk att du, lilla Justin.. Från våra kvarter, stadgar sig och skaffar hus och familj? Och de här huset också, wow brosan jag är stolt! Sa Ryan och puttade mig lätt på axeln. 
- Ja, kan man tänka sig.. Sa jag och log till svar. 
- VART ÄR KÖKET LIKSOM?! skrek Chrisitan innefrån huset. 
 
Skrattandes gick vi alla för att leta efter honom och fann honom inne i badrummet. 
- Vad tänkte du äta, tvål? Sa Nattis och försökte att hålla sig för skratt. 
- Äh skärp dig, sa han och flinade så tandställningen lös upp. 
 
Vi fortsatte ut från badrummet och bort till vardagsrummet för att visa Chrisitan köket. 
- Vafan jag var ju nyss i vardagsrummet.. Sa han fundersamt. 
- Ja men man får lära sig att titta åt alla håll när man är ivrig och inte bara ett, sa Klara och blinkade med ögat samtidigt som hon kysste honom lite lätt på munnen. 
Han fnös bara till svar och fortsatte mot kylen. 
 
- Ja vad ska vi göra nudå? Sa Nattis och slog sig ner på en stol framför köksbänken. 
- Jag vet inte, jag tänkte att vi kunde inviga bubbelpoolen där ute? Sa jag och peka. 
- Ja vilket bra idé! Sa Klara och Ryan i samma ton. 
- Jag tar fram lite champange då! Sa Emmy och tittade bort mot ett stort barskåp. - Jag hoppas de finns alkoholfri, tillade hon sedan. 
- Såklart de gör gumman, de står på tredje hyllplanet. Hämtar du så tar jag fram glas? Sa jag och log. 
- Absolut! Sa hon och skutta iväg.
 
Jag log medans jag sträckte mig efter glasen, tänkt att jag är gift. Ska ha barn om två månader, har ett hus med kärleken i mitt liv och världens bästa vänner. Det kan inte bli bättre än såhär.
De här är allt jag nånsin drömt om! 
 
Hej mina fina läsare, nu har jag blivit puschad av kärleken i mitt liv att börja blogga igen, visst är han bra? 
Vet att de är väldigt länge sen, men ska avsluta denna som jag lovat. Bättre sent än aldrig. Kommentera är ni snälla? Puss på er.

IM BACK

Hej mina fina. Jag har nu hur mycket tid som helst över att uppdatera bloggen, och det ska jag göra i morgon. det är ett löfte, jag har läst igenom denna novell själv nu och jag saknar den fruktansvärt. I morgon blir uppdateringen som vanligt!

RSS 2.0